Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Λοιπόν, όλα πήγαν κατ´ευχήν. Πήγα γύρω στις 9 το πρωί και δεν ειχαν φέρει καθόλου το εξαρτημα που ενδιαφερόμουν. Μονο τα πλυστικά είχαν.
Πήρα 10 εξαδες νερό και κάτι ξηρους καρπούς. Ολα καλά.

Re: Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Πάντως τουλάχιστον στο δικό μας lidl είχε πάνω από 15 πλυστικά και αρκετά από τα περιφερειακά τους.
Πέρυσι φέρανε 5 κομμάτια και τελείωσαν σε ένα 5λεπτο...

Βρε παίδες, έχω καταμπερδευτεί με το πλυστικό. Αυτό που με ενδιαφέρει ειναι βασικα το εξαρτημα που μπαινει για πλύσιμο σε δάπεδο.
Εχω ήδη το KARCHER X-Range K 7.350, και το μηχάνημα μα καλυπτει πλήρως, αλλά χρειάζομαι οπωσδήποτε κατι για να καθαρίζω το δάπεδο της αυλής από πετρα. Ειναι περιπου 400 τετραγωνικά.
Το εξαρτημα από την KARCHER έχει 80 ευρω, με τα μεταφορικά παει 85-90. ΟΛΟ το πλυστικο και το εξαρτημα από τα lidl έχουν 120 ευρω. Τι διάολο να κάνω; Πειτε καμια ιδέα.

Επειδη το κοιταγα και εγω, μετα ερξα και μια βιαστικη ματια εδω : http://www.ebay.co.uk/itm/Connect-PARKSIDE-Lance-With-KARCHER-Pressure-Washer-Connector-Adaptor-Joiner-/331275094209
Αλλα πρεπει να εχω χρονο και ηρεμια γιατι θελει λιγο ψαξιμο με τους adaptors και μετρημα, για σιγουρια.
Οποτε σου δινω το "ερεθισμα" πετωντας σου το "μπαλακι" :operator::operator:, και σε οποιον αλλον εχει δοκιμασει κατι τετοιο.

Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Καλησπέρα και από έμενα.Στο κατάστημα στο Αιγάλεω έχει ακόμα 5 τουλάχιστον πλυστικά, προεκτάσεις(όχι πολλές), και ένα εξάρτημα που καθαρίζεις μάλλον το πάτωμα. Έχει ακόμα και δίσκους για το φαλτσοπριονο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Το εξωτερικό ειναι κατα 99% KARCHER, πότε πιστευω ότι κάνει. Ομως δεν έφεραν σε εμας τις βούρτσες, η αν έφεραν θα ήταν ελάχιστες.
Την εντύπωση μου ότι δεν εφεραν την απέκτησα γιατί δεν ειχαν καμια πινακίδα με τιμή η διαφημιστικό που να αναφέρεται στην βούρτσα.
Πάντα, και να έχουν τελειώσει, πάνω απο την θέση που ήταν τα προιόντα πριν εξαντληθούν, υπήρχε η τιμή. Ασχετα αν είχαν εξαντληθεί.

Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Επειδή δεν είχα ποτέ πλυστικό να ρωτήσω κάτι;
Το δοκίμασα λίγο στην ταράτσα. Είναι φυσιολογικό ότι και χωρίς να πατήσω τη σκανδάλη ανα περίπου 8 δευτερόλεπτα πέρνει μπρος ο κινητήρας για 2-3 δευτερόλεπτα;

Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Στο δικό μου δεν δουλεύει ο κινητήρας και μια ωρα να το αφήσω χωρις να τραβηξω σκανδάλη. Εισαι σίγουρος ότι έχεις κανει σωστα εξαέρωση πριν δουλεψει ο κινητήρας, ότι δεν τρεχει από καπου στην παροχή νερού; Εχει πίεση η παροχή τουλαχιστον 3 bar; Δεν πρέπει να σταζει πουθενα. Αν δουλευει ο κινητήρας όπως λες, δεν ειναι σωστό, μην το δουλεψεις έτσι, θα τα φτύσει ο κινητήρας.

Στο δικό μου δεν δουλεύει ο κινητήρας και μια ωρα να το αφήσω χωρις να τραβηξω σκανδάλη. Εισαι σίγουρος ότι έχεις κανει σωστα εξαέρωση πριν δουλεψει ο κινητήρας, ότι δεν τρεχει από καπου στην παροχή νερού;
Εχει πίεση η παροχή τουλαχιστον 3 bar;

Η αλήθεια είναι ότι εκεί που το σύνδεσα(Ηλιακός) δεν είχε πολύ πίεση! Οποτε ας ελπίσω ότι ήταν αυτό και όχι κάποιο πρόβλημα.

Εγώ που έχω ένα Lavor Superwash 160 (Από το Lidl!) εδώ και 10 χρόνια, λόγω ηλικίας το κάνει τελευταία γιατί χάνει λίγο νερό από την σύνδεση στο πιστόλι.

Αυτό που κάνω είναι να το κλείνω όταν κάνω παύση (πχ για να περιμένω να στεγνώσει το απορρυπαντικό) για να μην μου βγάζει το πρόβλημα που λες.
Δεν είναι τίποτα...

Σου χανει νερο απο καπου?
Αυτο ειναι ενδειξη απωλειας πιεσης και αναγκαζεται να δουλεψει για να την επαναφερει.

Η παροχη παιδια δεν χρειαζεται να ειναι υπο πιεση.
Τα μηχανηματα αυτα εχουν την δυνατοτητα αναροφησης και απο βαρελι.

το lazer της σέγας το έχει φτιάξει κανείς και αν πώς ;
Απο τι κατάλαβα σε όλους ειναι στραβό .
επίσης σκέφτομαι να φτιάξω ενα μεγαλύτερο οδηγό για την σέγα κυρίως για ευθείες . Αυτο που έχει ειναι κουτσουλιά :p

Τώρα οσον αφορά τον γωνιακό οδηγό που έχει για την σέγα στο ερχόμενο φυλάδιο

Τουλάχιστον όπως το βλέπω το μικρό του μέρος προσάπτεται στην σταθερή πλευρα του ξύλου και λογικά βιδώνει με το μικρό "μεγγενάκι" που έχει απο κάτω και ειναι σταθερό.

το μεγάλο μέρος(ο χάρακας) βιδώνει κάθετα κάτω απο τη σέγα στο μήκος που θέλουμε και επίσης κινείτε με την σέγα στην γωνία που ορίζεις.

Φαντάζομαι οτι για ευθεία κοπή δεν κάνει μιας και ακινητοποιείται στο ξύλο. Ισως όπως το σκέφτομαι εαν εφάπτεται το μικρό μέρος σωστά στο ξύλο και δεν το ακινητοποίήσεις με το μεγγενάκι να κάνει και για ευθεία. Δεν μπορώ ωστόσο το δώ καλά απο την εικόνα.

Ετσι το εχω καταλάβει απο την εικόνα και μόνο . Αν το έχει δουλέψει κάποιος ας μας διαφωτίσει.

Σημερα ξεγυρισα κατι mdf με το ρουτερ. Εκει που ολα πηγαιναν καλα αρχιζε να μαγκωνει το κοπτικο. Μια δυο τρεις, λεω τα φτηνει το μηχανακι(το bit ολοκαινουριο , μερικων ωρων). Ελα ομως που παρατηρησα οτι απο την σκαλα 4 που το ειχα απο τους κραδασμους η ροδελα γυρνουσε στο 1 και επεφταν οι στροφες. Αν την βαλω στο 5 δεν πεφτει. Αλλα μεχρι το 4 ειναι χαλαρη. Εχει κανεις αλλος προβλημα; Μικρο το κακο. Βαζω μια ταινια και την κραταει, αλλα πηγα να χαλασω δυο ξυλα μεχρι να το καταλαβω και ζορισα τζαμπα το Bit.

Λόγω της παρατήρησης σου αλλά και επειδή είχα διαβάσει για τα φθηνά ρούτερ ότι δουλεύουν καλά στις ψηλές μόνο στροφές, έκανα μια μικρή δοκιμή, χωρίς όμως να το ζορίσω. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι αν βάλω τον ρυθμιστή στο 1-2 και το ξεκινήσω, σχεδόν δεν ανεβάζει στροφές. Αν ανεβάσω τον ρυθμιστή πάνω από το 2, ξεκινά κανονικά. Αν τότε εν λειτουργία κατεβάσω τον ρυθμιστή ακόμα και στο 1, δουλεύει κανονικά. Το Σαββατοκύριακο όμως θα γίνει το κανονικό τεστ.

Και ευθεια κοπη θα μπορεις να κανεις στις 90 μοιρες!

Κυριάκο αυτο δεν πιάνω όπως το βλέπω στην εικόνα.

Το έχεις δηλαδή 90 μοίρες και το μικρό μέρος δεν το ακινητοποιείς στο ξύλο; Για την ευθεία κοπή πάντα.

Καλησπερα παιδια! Πολυ χαιρομαι που βρηκα αυτο το χωρο για τα εργαλεια του lidl! Ειμαι κι εγω μανιακος συλλεκτης εργαλείων και κατασκευαστης!

Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Καλησπερα παιδια! Πολυ χαιρομαι που βρηκα αυτο το χωρο για τα εργαλεια του lidl! Ειμαι κι εγω μανιακος συλλεκτης εργαλείων και κατασκευαστης!

καλως ηρθες και το avatar σου μες το θεμα,καλο !!

Καλησπέρα ! Καλώς όρισες στην παρέα .

Σημερα αγορασα κι εγω το πλυστικο που ειχε το φυλλαδιο μαζι με το εξαρτημα "σκουπα" , την προεκταση και το υγρο σαπουνι. Θα το δοκιμασω την Παρασκευη και θα σας πω εντυπωσεις!

Καλως σας βρηκα!

Βαζω και μια φωτο απο την πρωινή "κατάθεση"!!!

image.jpg

Να μην αφήνεις νερό μέσα και όλα θα πάνε καλά.
Επίσης τσέκαρε τα μεταλλικά πιστόλια από ebay.
Με κόστος γύρω στα 30-40 ευρώ κάνουν θαύματα και δεν καταλαβαίνουν από παγωνιές...

Κατά τ' άλλα καλορίζικο και καλά πλυσίματα!!!