Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Aυτου του ειδους τα ακονιστηρια ειναι οχι μονο πεταμενα λεφτα αλλα ειναι και (παρα) πολυ πιθανον να καταστρεψει κανεις ανεπανορθωτα τα εργαλεια του.
Το λεω επειδη εχω ηδη πεταξει λεφτα και εχω φυσικα καταστρεψει εργαλεια. Ο τροπος που εχω καταληξει ειναι το ακονισμα πανω σε πετρα.

Δυστυχως το ακονισμα ειναι τεχνη (που εχει πολλα σταδια ακονισματος) την οποια φυσικα δεν κατεχω, αλλα καθε φορα που ακονιζω σε πετρα αποκτω περισσοτερη εμπειρια.

μια απο τα ίδια.. Οταν την φέρει βέβαια.

Η στο επόμενο βαριά στο μεθεπόμενο θα την εχει...
Μετα θα κόψει με εργαλεία τέτοιου τύπου και θα πιάσει τα του κήπου και γενικότερα τα περί καλοκαιριού...

Λεω ο προφήτης...χεχεχε

Αυτό αν ερχόταν θα το έπαιρνα άμεσα!
Είναι φρέζα τοίχων, ανοίγει λούκι μεταβλητής διατομής για να περάσουν κανάλια καλωδίων!!!!

Αυτό αν ερχόταν θα το έπαιρνα άμεσα!
Είναι φρέζα τοίχων, ανοίγει λούκι μεταβλητής διατομής για να περάσουν κανάλια καλωδίων!!!!

Αυτή τη δουλειά την κάνω με το πολυεργαλείο μπαταρίας με την ελάχιστη σκόνη (σε απλό σοβά βέβαια) !!

Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Aυτου του ειδους τα ακονιστηρια ειναι οχι μονο πεταμενα λεφτα αλλα ειναι και (παρα) πολυ πιθανον να καταστρεψει κανεις ανεπανορθωτα τα εργαλεια του.
Το λεω επειδη εχω ηδη πεταξει λεφτα και εχω φυσικα καταστρεψει εργαλεια. Ο τροπος που εχω καταληξει ειναι το ακονισμα πανω σε πετρα.

Δυστυχως το ακονισμα ειναι τεχνη (που εχει πολλα σταδια ακονισματος) την οποια φυσικα δεν κατεχω, αλλα καθε φορα που ακονιζω σε πετρα αποκτω περισσοτερη εμπειρια.

+1000

Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Το εργαλείο που ανοίγει κανάλια με τους δίσκους είναι σχετικά άγνωστο στην Ελλάδα. Κάνει πολύ καλή δουλειά και δεν αφήνει μεγάλο μερεμέτι για σοβάτισμα.

Σωστά και η σκόνη με μια καλή σκούπα συνδεδεμένη δεν είναι θέμα.
Θόρυβο έχει αλλά όχι σαν να κόβεις και μάρμαρα!

Γεια σας και από μένα και καλά μαστορέματα σε όλους. Ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει πάρει το ρούτερ και τις εντυπώσεις του. Είμαι στο ναι και στο όχι και μια γνώμη από κάποιον που την έχει δουλέψει θα βοηθούσε αρκετά.

Καλημέρα φίλε μου!
Το ρουτερ σαν εργαλείο γενικότερα θα σου δώσει την ευκαιρία να κατεργαστεις ξύλο και πλεξιγκλάς σε σημείο που δεν φαντάζεσαι!
Έχει απίστευτες δυνατότητες και εμένα προσωπικά μου άρεσε τόσο που προχθές πήρα και δεύτερο φορητό καθώς το πρώτο μου το έκανα επιτραπέζιο.
Τώρα για το συγκεκριμένο του λιντλ τα παιδιά που το πήραν είναι ευχαριστημενα και η τιμή του είναι εξαιρετικά χαμηλή.
Μόνο ένα παλικάρι είχε θέμα με το κουμπί ρύθμισης στροφών αλλά αυτό καλύπτεται από την εγγύηση οπότε δεν είναι θέμα.

Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Πολύ σκόνη, πολύ θόρυβος και πολύ ώρα.

Σπύρο,επειδή έχω αγοράσει εδώ και πολλά χρόνια για την δουλειά,ανάλογο εργαλείο και μάλιστα makita έχω να πώ ότι το θέμα σκόνης λύνεται με μιά ηλ.σκούπα που κουμπώνει πάνω στο εργαλείο κοπής ,βέβαια μιλάμε για συχνό καθάρισμα φίλτρων και άλλαγμα σακούλας,το θέμα θορύβου δεν είναι ιδιαίτερο,αφού με κάποιο τρόπο πρέπει να δημιουργήσεις αυλάκι για να χωνέψεις τους ηλεκτρολογικούς σωλήνες,αλλά όσον αφορά την ώρα μπορώ να πώ ότι είναι αρκετά χρονοβόρα διαδικασία.στην πράξη.
Το πιο σημαντικό όμως πλεονέκτημα,με αυτού του είδους τα εργαλεία.είναι ότι δεν ''καταπονείς'' την τοιχοποιϊα όπως το άνοιγμα αυλακιών με σκαπτικά,τύπου κομπρεσσέρ και το κλασσικό σφυροκάλεμο με το χέρι.
Πάντως είναι δύσχρηστο στις περισσότερες περιπτώσεις στην καθημερινότητα ενός επαγγελματία,συνήθως ηλεκτρολόγου,γι' αυτό και οι περισσότεροι συνάδελφοι που το έχουν αγοράσει στο παρελθόν το χρησιμοποιούν πολύ σπάνια και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις.

Καλημέρα φίλε μου!
Το ρουτερ σαν εργαλείο γενικότερα θα σου δώσει την ευκαιρία να κατεργαστεις ξύλο και πλεξιγκλάς σε σημείο που δεν φαντάζεσαι!
Έχει απίστευτες δυνατότητες και εμένα προσωπικά μου άρεσε τόσο που προχθές πήρα και δεύτερο φορητό καθώς το πρώτο μου το έκανα επιτραπέζιο.
Τώρα για το συγκεκριμένο του λιντλ τα παιδιά που το πήραν είναι ευχαριστημενα και η τιμή του είναι εξαιρετικά χαμηλή.
Μόνο ένα παλικάρι είχε θέμα με το κουμπί ρύθμισης στροφών αλλά αυτό καλύπτεται από την εγγύηση οπότε δεν είναι θέμα.

Μένω άφωνος από την άμεση απάντηση. Σε ευχαριστώ πολύ το απόγευμα θα το πάρω.

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Σπύρο,επειδή έχω αγοράσει εδώ και πολλά χρόνια για την δουλειά,ανάλογο εργαλείο και μάλιστα makita έχω να πώ ότι το θέμα σκόνης λύνεται με μιά ηλ.σκούπα που κουμπώνει πάνω στο εργαλείο κοπής ,βέβαια μιλάμε για συχνό καθάρισμα φίλτρων και άλλαγμα σακούλας,το θέμα θορύβου δεν είναι ιδιαίτερο,αφού με κάποιο τρόπο πρέπει να δημιουργήσεις αυλάκι για να χωνέψεις τους ηλεκτρολογικούς σωλήνες,αλλά όσον αφορά την ώρα μπορώ να πώ ότι είναι αρκετά χρονοβόρα διαδικασία.στην πράξη.
Το πιο σημαντικό όμως πλεονέκτημα,με αυτού του είδους τα εργαλεία.είναι ότι δεν ''καταπονείς'' την τοιχοποιϊα όπως το άνοιγμα αυλακιών με σκαπτικά,τύπου κομπρεσσέρ και το κλασσικό σφυροκάλεμο με το χέρι.
Πάντως είναι δύσχρηστο στις περισσότερες περιπτώσεις στην καθημερινότητα ενός επαγγελματία,συνήθως ηλεκτρολόγου,γι' αυτό και οι περισσότεροι συνάδελφοι που το έχουν αγοράσει στο παρελθόν το χρησιμοποιούν πολύ σπάνια και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις.

Πόσο μάλλον όταν αυτό του lidl είναι καθαρά ερασιτεχνικό που πάει να πει ελαφριά χρήση και σπάνια...

Ίσως και γι αυτό δεν το φέρνει Ελλάδα!

Στα 1200 watt θα σου δώσει την δύναμη να επεξεργαστεις και μεγάλα κοπτικα κάνοντας πολλές δουλειές.
Τα μεγάλα κοπτικα βέβαια θέλουν και μικρότερη ταχύτητα περιστροφής.
Ένα ακόμη καλό του συγκεκριμένου είναι πως είναι μικρό σε μέγεθος και θα σε βοηθήσει στην οδήγηση του στις επιφάνειες.
Το δικό μου πχ στην ίδια ισχυ είναι πιο μεγάλο σε μέγεθος! Βέβαια τώρα είναι κάτω από τον πάγκο οπότε δε με απασχολεί πια.
Με το καλό φίλε μου να μας πεις και ο ίδιος εντυπώσεις!

Παρατήρησα οτι 9/3 το αγγλικό lidl εχει φέρει και "εργαλεία" για τις πολύτιμες γάτες μας..

Εδω εχουν φέρει ποτέ κανένα ονυχοδρόμειο παιχνίδια για γάτες και άλλα συναφή;

Συγνώμη για το oftopic .

Θοδωρή μακάρι να φέρουν και εδώ. Δεν έχουν φέρει ποτέ εκτός από ανοξείδωτο μπολ φαγητού και θα το ήθελα.
Αν δεν θα πρέπει να φτιάξω ένα μόνος μου.

αντε να δουμε. Νομίζω θα έχει μεγάλη ζήτηση εαν φερουν.

Καλημέρα, LIdl Ασπρόπυργου σήμερα πρωί είχε Σέγες και Δισκοπρίονα μπαταρίας καθώς και router. Πήγα να δω μήπως και είχε ξεμείνει κανενα φαλτσοπρίονο αλλά ....
Πλυστικά κανένα. Ειχε ένα λάστιχο και 2 βούρτσες.

Πήρα το 18βολτο κρουστικό της προηγούμενης εβδομάδας.

Πολύ δυνατό και καλό για την τιμή του, αλλά αφού το χρησιμοποίησα διαπίστωσα ότι είναι ελάχιστα έκκεντρο.

Στη χρήση δε δημιουργεί πρόβλημα. Όπως είπα το χρησιμοποίησα και σε τρύπημα σε τοίχο με κρούση και σε βίδωμα χωρίς πρόβλημα. Μετά τη χρήση διαπίστωσα ότι είναι έκκεντρο.

Μιας και δε δημιουργεί πρόβλημα να το αφήσω όπως είναι ?

Στο κατάστημα θα μου επιστρέψουν τα χρήματα. Άλλο μετά από μια βδομάδα αποκλείεται να έχουν.

Στο service θα το δεχτούν ? Θα το διορθώσουν ή θα δώσουν άλλο? Έχει κάποιος εμπειρία από το service της Lidl ?

Η εκκεντρότητα μπορεί να επιδεινωθεί ή θα παραμείνει όπως είναι τώρα ? Αν μείνει το ίδιο δεν νομίζω πως με ενοχλεί και δεν αξίζει να το αλλάξω.

Επειδή εμένα είχε εμφανές πρόβλημα πήγα την ίδια μέρα και το άλλαξα. Μην κοιτάς αν είναι έκκεντρο την μαύρη πλαστική λαβή του τσοκ σε σχέση με το σώμα του δραπανου, γιατί ξεγελάει το μάτι! Βάλε ενα ίσιο μπιτ να το δεις ή την μύτη μονο την άκρη μπροστά! Αλλά αφού δεν έχεις στο βίδωμα πρόβλημα θα είναι οκ! Εγώ όταν βιδωσα και ηταν έκκεντρο μου κουναγε όλο τον καρπό.