Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Αφού δεν βιδώνει τυφλά, αντιμετωπίζεται εύκολα το πρόβλημα μα άλλη μακρύτερη βίδα με παξιμάδι ασφαλείας, ανεξαρτήτως διαμέτρου.
Καλή ιδέα είναι και η ανοξείδωτη. Σε πολλές περιπτώσεις έχω αντικαταστήσει απλές βίδες με ανοξείδωτες, για διάρκεια ζωής και αντοχή.

Ναι ευτυχώς θα έλεγα.

Πρέπει να μπεί καλής ποιότητας βίδα μιας και αυτη θα σφίγγει και θα ξεσφίγγει συχνά για να οριστεί το ύψος.

Αλλιώς εαν βρώ απλές πρέπει να έχω 2-3 spare..

Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Συμπληρώνω το προηγούμενο
"... αντιμετωπίζεται εύκολα το πρόβλημα με άλλη μακρύτερη βίδα με παξιμάδι ασφαλείας, ανεξαρτήτως διαμέτρου και σπειρώματος".

Re: Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Ναι ευτυχώς θα έλεγα.

Πρέπει να μπεί καλής ποιότητας βίδα μιας και αυτη θα σφίγγει και θα ξεσφίγγει συχνά για να οριστεί το ύψος.

Αλλιώς εαν βρώ απλές πρέπει να έχω 2-3 spare..

τοτε παρε ενα ειδικο χερουλι που εχει παξιμαδι μεσα του.υποθετω οτι θα χρειαζεσαι λιγοτερο της μιας στροφης

Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Κι αυτό φίλε μου είναι μια λύση αρκεί να βρώ .

Επίσης κάτι γενικότερο το οποιο ήθελα να αναφέρω.

Παρατηρώ οτι γράφουμε λίγο απρόσεκτα και βγαίνουμε πολλές φορές εκτός θέματος . Οχι μόνο στο θέμα που αφορά το lidl αλλά και στα υπόλοιπα.

Ετσι στα "εργαλεία κάνουν το μάστορα ιδέες προτάσεις κ.α " εχει μέσα σχόλια για τα εργαλείων του Lidl και το αντίστροφο. Το ίδιο ισχύει και σε άλλα θέματα.

Οταν κάποιος θέλει να ψάξει κάτι συγκεκριμένο θα δαπανήσει διπλάσιο και τριπλάσιο χρόνο για να το βρεί (και αν το βρει)

Εαν συνεχίσουμε ετσι θα χάσουμε τον μπούσουλα και τα θέματα θα γίνουν κυριολεκτικά "σαλάτα"

Δεν βγάζω την ουρά μου απ έξω μιας και κι εγώ έχω παρασυρθεί κι έχω απαντήσει σε εκτός θέματος post και φυσικά ειναι λάθος μου.

Το αναφέρω για να προσπαθήσουμε συμπεριλαμβανομένου κι εμένα να το διορθώσουμε οσο το δυνατόν γίνεται .

Δεν μπορείς να αποκλείσεις τα σχόλια εντός των υπόλοιπων θεμάτων σχετικά με τα εργαλεία του lidl γιατί και αυτά εργαλεία είναι... ;-)

Απλά, δεν πρέπει να γίνεται εκτενής αναφορά σε αυτά στα υπόλοιπα θέματα...

Σίγουρα γι αυτό γράφω να το διορθώσουμε οσο το δυνατον γίνεται. Γιατι τον απλούστατο λόγο οτι δεν μπορείς να αποκλείσεις την αναφορά εργαλείων lidl σε άλλα θέματα.

Η εκτενής αναφορά όπως σωστά γράφεις ειναι αυτη που πρέπει να προσεχθεί .

Ετσι θα υπαρχουν οσο το δυνατόν γίνεται οι πληροφορίες συγκεντρωμένες εκεί που πρέπει.

Τουλάχιστον αυτό το ατόπημα να μην γίνεται από έμπειρα μέλη του γκρουπ...

Καλό θα είναι όποιος κάνει αυτό το ατόπημα να του γίνεται μια αναφορά στο να μεταφέρει το ποστ του στο κατάλληλο νήμα όπως γίνεται και με τα υπόλοιπα σε εισαγωγικά "άσχετα".

Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Ναι Μιχάλη. Απλά ελπίζω να είναι ακριβής σε ενδείξεις επειδή αυτός που έχει ήδη ο Γιώργος τσιφ χάνει μια μοίρα.
Επίσης θα τον ήθελα τουλάχιστον 3 χιλιοστά πάχος ώστε να οδηγει καλύτερα το εργαλειο.

4mm πάχος έχει αυτό που έχω.
Αν είναι αλουμινένιο αυτό που θα βγάλει αύριο θα το πάρω.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τις γωνιές που θα έχει αύριο τις έχει κανένας?
Είναι καλές η δεν αξίζουν?

Θοδωρή ο ντετσικας έχει αυτά που θέλεις και σε καλή τιμή!!! Που μένεις εσύ???

Γιώργο τις έχω και είναι καλές, τις πήγα στην Χιο βέβαια καθώς εδώ έχω δύο Stanley που είναι πολύ καλές!
4 χιλιοστά είναι αυτό που ασφαλίζει στο τραπέζι ο πήχης όμως πόσο είναι???

Αξιολόγηση του τηλεσκοπικου κλαδευτηριου του λιντλ!
9 στα 10 σε κοπή κλαδιών με το πριόνι και κλάδεμα!!!!
Πολύ καλό το πριονάκι! Σήμερα επιτέλους κλαδεψα δύο βερυκοκιες και μια κερασιά στο εξοχικό. Ευτυχώς δεν είχαν ανθίσει ακόμη.
Αν βρω αύριο θα πάρω ακόμη ένα!!!

Κυριάκο λές για την βίδα παξιμάδι απο το drill stand;

Ναι Θοδωρή. Έχει βίδα με λαβή πλαστική στην άκρη που δεν θέλει κλειδί για να σφίξει!!! Έτσι θα το ασφαλιζεις στο μπαμ!!!

Καλησπέρα και πάλι. Πρέπει να έχει αναφερθεί ξανά, αλλά μου θυμίζει κάποιος αν γίνεται και με ποιά προϋπόθεση, να επιστρέψουμε ένα εργαλείο που πήραμε από το lidl?

Μεχρι ενα μηνα φιλε μου απο την ημερομηνια αγορας με την αποδειξη και την αρχικη του συσκευασια.
Αν και τα ρουχα μπορεις να τα επιστρεψεις και χωρις το περιτυλιγμα.

Καλησπέρα και πάλι. Πρέπει να έχει αναφερθεί ξανά, αλλά μου θυμίζει κάποιος αν γίνεται και με ποιά προϋπόθεση, να επιστρέψουμε ένα εργαλείο που πήραμε από το lidl?

Το λεει στην σελίδα του LIDL http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-yphresies-mas.htm
Δικαίωμα επιστροφής
Εντός μηνός από την ημερομηνία αγοράς, μπορείτε επιδεικνύοντας την απόδειξη αγοράς να ζητήσετε επιστροφή των χρημάτων σας για οποιοδήποτε προϊόν αγοράσετε από τα καταστήματά μας.

Τα βρίζουμε και τα ξαναβρίζουμε τα lidl, αλλά ποιός άλλος μας κάνει τέτοιες εξυπηρετήσεις!?

Ναι Θοδωρή. Έχει βίδα με λαβή πλαστική στην άκρη που δεν θέλει κλειδί για να σφίξει!!! Έτσι θα το ασφαλιζεις στο μπαμ!!!

Βριλήσσια είμαι .Ωραίο και πρακτικό! Θα περάσω να το κοιτάξω . Σ' ευχαριστώ.

Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

για να δουμε θα προλαβω τιποτα αυριο το μεσημερη γιατι πρωι δουλευω.

Θοδωρή ο ντετσικας έχει αυτά που θέλεις και σε καλή τιμή!!! Που μένεις εσύ???

Γιώργο τις έχω και είναι καλές, τις πήγα στην Χιο βέβαια καθώς εδώ έχω δύο Stanley που είναι πολύ καλές!
4 χιλιοστά είναι αυτό που ασφαλίζει στο τραπέζι ο πήχης όμως πόσο είναι???

Αξιολόγηση του τηλεσκοπικου κλαδευτηριου του λιντλ!
9 στα 10 σε κοπή κλαδιών με το πριόνι και κλάδεμα!!!!
Πολύ καλό το πριονάκι! Σήμερα επιτέλους κλαδεψα δύο βερυκοκιες και μια κερασιά στο εξοχικό. Ευτυχώς δεν είχαν ανθίσει ακόμη.
Αν βρω αύριο θα πάρω ακόμη ένα!!!

Ο χάρακας με τα νούμερα που καθοδηγεί τα εργαλεία είναι 4mm.
Την βάση δεν την έχω μετρήσει αλλά είναι άκαμπτη.
Άντε με έπεισες θα τις αγοράσω τις γωνιές.χιχι