Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Εχω ένα κρουστικό δράπανο καλωδίου που με καλύπτει.
Μετά τον Απρίλιο θα χρειαστώ δραπανοκατσάβιδο (μπαταρίας) για δουλίτσες.

Να πάρω αύριο το Επαναφ/μενο δραπανοκατσάβιδο PABS 14.4 στα 37ευρώ;
102814_01_f.jpg

http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=30070

Υπάρχει και αυτό PARKSIDE® Akku-Schlagbohrschrauber PSBSA 18-Li A1 στα 60ευρώ
που εχουν περισσέψει πολλά.
parkside-akku-schlagbohrschrauber-psbsa-18-li-a1.jpg

http://www.lidl.de/de/parkside-akku...fromRecommendation=true&scenario=also_clicked

Ποιο θεωρείτε καλή προσφορά ή ευκαιρία;

Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Ειναι διαφορετικά εργαλεία . Το δευτερο ειναι κρουστικό δραπανοκατσάβιδο. Επίσης το δεύτερο έρχεται με την νέα γενιά μπαταριών και μπορεί να συνδιαστεί και με άλλα νεας γενιάς εργαλεία parkside.

Αν θέλεις ενα δραπανοκατσάβιδο και δεν σε ενδιαφέρουν τα παραπάνω το πρώτο ειναι πολύ καλή περίπτωση.

Ειναι διαφορετικά εργαλεία . Το δευτερο ειναι κρουστικό δραπανοκατσάβιδο. Επίσης το δεύτερο έρχεται με την νέα γενιά μπαταριών και μπορεί να συνδιαστεί και με άλλα νεας γενιάς εργαλεία parkside.

Αν θέλεις ενα δραπανοκατσάβιδο και δεν σε ενδιαφέρουν τα παραπάνω το πρώτο ειναι πολύ καλή περίπτωση.

Με 3 ευρώ πάνω υπάρχει και το 18βολτο με 35nm ροπής. Αν το βρεις σε κατάστημα πάρτο οπωσδήποτε. Η διαφορά είναι γελοία και το εργαλείο πολύ καλύτερο...

Value for money ειναι σαφως το 18βολτο κρουστικο με τα 60 ευρω.

Το αλλο ειναι ενα αγευστο αχρωμο και αδιαφορο εργαλειο, βαρυ για την ιαχυ/ροπη που δινει και με μια αδυναμη σχετικα μπαταρια.

Αναλογα με την φυση των εργασιων που θελεις να κανεις με το δραπανοκατσαβιδο μπαταριας, ισως να περιμενες να βγαλει το 10βολτο parkside, το οποιο το εκτιμω πολυ.

Το δισκοπριονο μπαταριας το πηρε κανεις? το ειδα απο κοντα, ελαφρυ σαν παιχνιδακι, αλλα στη πραξη αραγε θα αποδιδει?

Οχι 3 αλλα 13 ευρω.
50 ευρω το ειχα παρει προ 2 μηνων.

Κάποια παιδιά έιπαν ότι το κατέβασε στα 40 ευρώ. Δες μερικά ποστ πιο πάνω.
Βέβαια δεν είναι διαθέσιμο σε όλα τα καταστήματα...

Είναι VFM το κρουστικό αλλά είναι και πολύ πιο βαρύ από το απλό χωρίς κρούση και αν δεν το χρειάζεται ο φίλος τότε είναι περιττό.

Εξήντα το είχε και το κατέβασε στα 50 ίσως επειδή θα έβγαινε μετά το νέο κρουστικο στα εξήντα.
Με την ευκαιρία της μείωσης το πήρα και εγώ τότε!
Πάντα με την επιφύλαξη να κάνω λάθος.

Εξήντα το είχε και το κατέβασε στα 50 ίσως επειδή θα έβγαινε μετά το νέο κρουστικο στα εξήντα.

60 το είχε σωστά το λές και στο φυλλάδιο 10/11/2014 το έβαλε 50 ευρώ .

Ειναι το 18v Β4 στην τελευταία του έκδοση ώς φαίνεται μιας και τώρα βγήκαν αυτα με τις νέες μπαταρίες.

Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Μιλάμε για Επαναφ/μενο; Ποιο είναι αυτό πριν 2 μηνες;
Βρίσκω αρκετά παλια στα καταστήματα... μη κάνω λάθος
Δεν βρίσκω κάποιο λινκ...

Όπως (αν καταλαβαίνω καλά δλδ)
δεν βλέπω να γίνετε και σκοτωμός αύριο το πρωί για το 14αρι.

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Α συγγνώμη παιδιά. Και εγώ ένα 50άρικο το είχα πάρει και νόμιζα ότι τώρα το ρίξανε στα 40 ευρώ γιατί τους έμεινε μπόλικο στοκ...

Μιλάμε για Επαναφ/μενο; Ποιο είναι αυτό πριν 2 μηνες;
Βρίσκω αρκετά παλια στα καταστήματα... μη κάνω λάθος
Δεν βρίσκω κάποιο λινκ...

Όπως (αν καταλαβαίνω καλά δλδ)
δεν βλέπω να γίνετε και σκοτωμός αύριο το πρωί για το 14αρι.

Θα έχει πολλά μην ανησυχείς. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνει σκοτωμός για το πνευματικό μιας και που το φέρνει σπάνια...

Πάντως παίζει να έχει και από αυτό μπόλικα κομμάτια, έτσι όπως μας έχουν συνηθίσει τελευταία για όλα είναι ικανοί...
Αν και δεν πρόκειται για τόσο φτηνό εργαλείο...

οκ! ευχαριστώ για τις απαντήσεις
Θα δω τι θα κάνω...

μάλλον αυτο στην σελίδα 40 λέτε.
attachment.php

Ναι αυτό είναι.
Για 13 ευρώ διαφορά αξίζει.
Δεν είναι μόνο η δύναμη αλλά και η καλύτερη μπαταρία...

Re: Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Καλημέρα, LIDL Ασπροπύργου 7:50 περίμεναν ~40 άτομα απ´ έξω. Μπήκα, πήρα τον οδηγό σέγας, το σφυρί μαραγκού και την βαριοπούλα. Δεν κοίταξα αριστερά-δεξιά να δω τη παίρνανε επειδή βιαζόμουν. Στο ταμείο δεύτερος. Εδώ επί τω πλείστον παίρνουν το βούτυρο κλπ.

Πήγα στο κατάστημα Ν. Ιωνίας (Παναγούλη) 07.55, ήμουν 12ος, μεταξύ ανδρών αλλά και λίγων γυναικών, και μέχρι να ανοίξει είχαν μαζευτεί γύρω στα 30 άτομα. Όλοι έτρεξαν βιαστικά στα καλάθια των εργαλείων κλπ.

Είχε μεγάλη ποσότητα από όλα τα είδη του φυλλαδίου και ακόμη τα πλυστικά και τα εξαρτήματά τους καθώς και άλλα προηγούμενων εβδομάδων (κατσαβίδια κλπ). Πήρα αυτά που είχα στόχο δηλαδή τα γερμανοπολύγωνα με καστάνια (είχε πάρα πολλά), τα αυτοκόλλητα διπλής όψης, το σχοινί (όχι για κρέμασμα), για τις θαλασσινές ανάγκες και το πολυεργαλείο χειρός. Ταλαντεύτηκα λίγο για τη βαριοπούλα ή το σφυρί αλλά σκέφτηκα ότι, αφού έχω τα παλιά (και καλά) αντίστοιχα, δεν χρειάζονται περιττά έξοδα, ειδικά, αυτή την περίοδο.

Πήγα και εγώ και αγόρασα τον οδηγό σεγας, μπαταρίες 9ν ΆΑ και ΑΑΑ και ακόμη ένα τηλεσκοπικό κλαδευτηρι που μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις χθες!!!

Καλημέρα κι απο μένα. Γωνιόμετρα οδηγοί σέγας και αλφάδια ελάχιστα στις 8:45 το πρωί.
Ειδικά τα μικρά γωνιόμετρα που ειναι σετάκι με 3 δεν έβρισκα στο καλαθάκι . Βρήκα μόνο ένα.

Ελπίζω απλά να μην τα εχουν βάλει όλα στο καλάθι και όχι οτι έφεραν ελάχιστα. Αν ισχύει το δεύτερο σε 2 ώρες θα έχουν τελειώσει όλα.

Σφυράκια έπαιρνε ο κόσμος. Του μαραγκού δεν με πήθει σε καμία περίπτωση η λαβή του. Εκεί που κάνει την ένωση με το σφυρί.

Το σφυρί φαίνεται καλό και η βαριοπούλα μια χαρά.

Επίσης το πολυεργαλείο χειρός είναι συμπαθέστατο.Πήρα ενα να υπάρχει. Ολο και κάπου θα χρειαστέι.

το αλφάδι είναι πολύ καλό , το αντίστοιχο της fisher έχει 20 ευρώ , για απλές δουλειές ό,τι πρέπει . Βρήκα και την αλουμινένια κρεμάστρα τεσσάρων θέσεων για σκούπες κλπ , χτύπησα και από εκεί δύο τεμάχια , και γυρίζοντας την ανάποδα βλέπω ότι είναι κατασκευής suki (όπως υποπτεύομαι ότι συμβαίνει και με το αλφάδι) , μπράβο lidl .

αν και έχω κόψει τα ψωνια απο τους Γερμανούς,κάνω μια εξαίρεση όταν εχει κάποιο εργαλείο.
10 η ώρα τελειώσανε μπροστά μου τα γερμανοπολυγωνα,πήρα και 8 μπαταρίες ΑΑ που θα δοκιμαστούν στο καινούργιο μου ράδιο.(σε ενελουπ θα ήθελε 22 ευρα:frown:)κρατανε αυτες η τζαμπα τις πηρα?
θα μπουνε στον αναλυτη για να δουμε τι κανουν.

και οδηγό σεγας για να βρίσκεται.

Last edited:
Re: Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Δεν άντεξα στον πειρασμό και έτρεξα και εγώ πρωί στο Lidl του ταύρου στην Πέτρου Ράλλη. 8 το πρωί καμία 30αρια άτομα στην ουρά εγώ μπήκα πρώτος και έτρεξα στα εργαλεία. Από ποσότητες είχε αρκετά σε όλα τα είδη.
image-4A59_54FD61BE.jpg