Οχι βρε Κυριακο, δε θελω να παραγγειλω λαμαρινες, πως και πως κρατιεμαι για να διατηρησω το ερασιτεχνικο μου προφιλ)
Στο υπογειο εχω φτιαξει ειδικη πλατη απο κοντρα πλακε και το εχω γεμισει καρφακια οπου κρατουν καθε εργαλειο στη θεση του.
Εχω κανει και το περιγραμμα του καθε εργαλειου για να θυμαμαι ευκολα που μπαινει)
κι εγώ κοντρα πλακέ εχω βάλει πλάτη σε ενα μινι πάγκο που εχω φτιάξει ..
Ειναι άσχημη η αλήθεια ειναι αλλά λειτουργική. Πάνω σε αυτό πάντως θα καρφώσω τις βασεις που θα βάλει αυριο.
Ειμαι και γω σε φαση αναδιαταξης θεσεις εργαλειων και η νεα πλατη ειναι στα αμεσα σχεδια μου. Σκεφτομαιμγια αυτες του λιδλ αλλα δεν ξερω αν θα με ικανοποιησουν καιμκυριως ο τροπος με τα γαντζακια κλπ. Εχω ενα σετ της element system, κουτσα στραβα το εχω φερει στα μετρα μου, αλλα εδω εχω "ψιλα"κυριως εργαλεια.
Μου αρεσει το ξυλο απο πισω, αλλα οπως αναφερατε δεν ειναι παρα ετροποιησιμο. Αν καιμστο ιντερνετ εχω δει καποια συστηματα με μεταφερομενες θεσεις εργαλειων, απο κοντρα πλακε και ενα france κατι τις "τεχνικη".
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
http://youtu.be/53Upi0GUwVw κατι τετοιο δηλαδη
Εγω μονο για γυαλοχαρτα πηγα και πηρα και την βαση λειανσης. Τα γυαλοχαρτα αξιζουν. Ειχε μεσα 400 και 600 που σπανια βρισκω σε leroy/praktiker. Η βαση δειχνει καλη, αλλα η λαβη της οταν την ανοιξα ειχε χαρακιες. Δεν θα την γυρισω πισω γιατι δεν επιρρεαζει την λειτουργικοτητα και καποια στιγμη θα γινουν και απο τη δικη μου χρηση. Ασε που μπορω να φτιαξω αλλη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.