Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

E ναι, διατρητη λαμαρινα με γατζακια... εσυ εχεις ξεφυγει πλεον απο το αμιγως ερασιτεχνικο πλαισιο, αλι σε μας :))

Μη μου στεναχωριεσαι!!!
Όλα θα τα φτιάξουμε.
Σε εμπόριο σιδήρου το παραγγέλνεις με τις διαστάσεις που θέλεις και έπειτα θέλει ένα πλαίσιο να κρεμαστεί στον τοίχο!
Έπειτα αγοράζεις τα γατζακια!

Οχι βρε Κυριακο, δε θελω να παραγγειλω λαμαρινες, πως και πως κρατιεμαι για να διατηρησω το ερασιτεχνικο μου προφιλ :))

Στο υπογειο εχω φτιαξει ειδικη πλατη απο κοντρα πλακε και το εχω γεμισει καρφακια οπου κρατουν καθε εργαλειο στη θεση του.
Εχω κανει και το περιγραμμα του καθε εργαλειου για να θυμαμαι ευκολα που μπαινει :))

Οχι βρε Κυριακο, δε θελω να παραγγειλω λαμαρινες, πως και πως κρατιεμαι για να διατηρησω το ερασιτεχνικο μου προφιλ :))

Στο υπογειο εχω φτιαξει ειδικη πλατη απο κοντρα πλακε και το εχω γεμισει καρφακια οπου κρατουν καθε εργαλειο στη θεση του.
Εχω κανει και το περιγραμμα του καθε εργαλειου για να θυμαμαι ευκολα που μπαινει :))

Και ο Ξάδερφος μου το ίδιο πράγμα με σένα έχει κάνει.

Ωστόσο μία μεταλλική διάτρητη πλάτη έχει και την δυνατότητα της παραμετροποίησης όποτε θες, σε σχέση με μία από κόντρα πλακέ που άπαξ και την φτιάξεις μία φορά μετά είναι άσχημη αν θες να κάνεις κάποια αλλαγή.

Εγώ πήρα το παρακάτω σετ στα 30 ευρώ (ακριβώς το μισό και σε τιμή αλλά και σε ποσότητα). Η τιμή είναι χώμα γιατί αντίστοιχες προτάσεις από εδώ στα ίδια λεφτά πολύ απλά δεν υπάρχουν..

http://www.ebay.com/itm/2-Stuck-Wer...erker_Werkstattausrüstung&hash=item3f29180d05

Το έστειλα σε φίλο στην Γερμανία, οπότε δεν ξέρω αν στέλνει Ελλάδα...
Περιλαμβάνει μέσα τα πάντα και οι πίνακες συνδέονται μεταξύ τους με βίδες και παξιμαδάκια έτσι ώστε να είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένοι.

Η πλατη απο κοντρα πλακε και καρφακια και περιγραμματα ειναι ασχημη απο το καλημερα σε σχεση με οτιδηποτε αλλο :))
Αυτο που εχεις στο λινκ ειναι κοσμημα!

κι εγώ κοντρα πλακέ εχω βάλει πλάτη σε ενα μινι πάγκο που εχω φτιάξει ..

Ειναι άσχημη η αλήθεια ειναι αλλά λειτουργική. Πάνω σε αυτό πάντως θα καρφώσω τις βασεις που θα βάλει αυριο.

κι εγώ κοντρα πλακέ εχω βάλει πλάτη σε ενα μινι πάγκο που εχω φτιάξει ..

Ειναι άσχημη η αλήθεια ειναι αλλά λειτουργική. Πάνω σε αυτό πάντως θα καρφώσω τις βασεις που θα βάλει αυριο.

Αν δείτε στις φωτό που έχω βάλει από το εργαστήριο μου, και εγώ έχω μία πλάτη από κόντρα πλακέ για τα εργαλεία αέρος.

Το κακό είναι ότι πάντα χρειάζονται αλλαγές καθώς δεν σταματάω (και πιστεύω ότι συμβαίνει και σε όλους μας) να αγοράζω εργαλεία...
Πάντα κάτι νέο βγαίνει κια πρέπει να κάνω αλλαγές!!!

E, τωρα που θα βαλεις την αλλη βαση πανω στο κοντρα πλακε, θα ομορφυνει :))

Η βαση απο κοντρα πλακε και τα καρφακια εχει το καλο οτι μπορεις να βαλεις οποιοδηποτε εργαλειο πανω, ας ειναι και ασυμμετρο η/και βαρυ.
Στις διατρητες ειναι κομματι δυσκολο να ισορροπησεις πραγματα.

Ειμαι και γω σε φαση αναδιαταξης θεσεις εργαλειων και η νεα πλατη ειναι στα αμεσα σχεδια μου. Σκεφτομαιμγια αυτες του λιδλ αλλα δεν ξερω αν θα με ικανοποιησουν καιμκυριως ο τροπος με τα γαντζακια κλπ. Εχω ενα σετ της element system, κουτσα στραβα το εχω φερει στα μετρα μου, αλλα εδω εχω "ψιλα"κυριως εργαλεια.
Μου αρεσει το ξυλο απο πισω, αλλα οπως αναφερατε δεν ειναι παρα ετροποιησιμο. Αν καιμστο ιντερνετ εχω δει καποια συστηματα με μεταφερομενες θεσεις εργαλειων, απο κοντρα πλακε και ενα france κατι τις "τεχνικη".

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

http://youtu.be/53Upi0GUwVw κατι τετοιο δηλαδη

Μα και εγώ μέχρι τώρα κόντρα πλακέ έχω και είναι υπέροχο να έχεις τα νερά του ξύλου από πίσω από τα εργαλεία φόντο!!!!!

Ειμαι και γω σε φαση αναδιαταξης θεσεις εργαλειων και η νεα πλατη ειναι στα αμεσα σχεδια μου. Σκεφτομαιμγια αυτες του λιδλ αλλα δεν ξερω αν θα με ικανοποιησουν καιμκυριως ο τροπος με τα γαντζακια κλπ. Εχω ενα σετ της element system, κουτσα στραβα το εχω φερει στα μετρα μου, αλλα εδω εχω "ψιλα"κυριως εργαλεια.
Μου αρεσει το ξυλο απο πισω, αλλα οπως αναφερατε δεν ειναι παρα ετροποιησιμο. Αν καιμστο ιντερνετ εχω δει καποια συστηματα με μεταφερομενες θεσεις εργαλειων, απο κοντρα πλακε και ενα france κατι τις "τεχνικη".

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

http://youtu.be/53Upi0GUwVw κατι τετοιο δηλαδη

French cleat λέγετε αναφέρετε στον τροπο κοπής των δυο ξύλων ετσι ώστε να κλειδώνει το ενα με το άλλο...
http://youtu.be/szad36MmvQQ

Μηπως ξερει κανεις τι grid ειναι τα γυαλοχαρτα αυριο; Ειχε και το Leroy χτες που πηγα 20 τεμαχια με 1.25 αλλα ηταν πολυ χοντρα και δεν ηταν για διαφορετικες χρησεις.

Για του ξύλου ξεκινάνε από 60 και φτάνουν 320. Για πέτρα και χρώματα αν θυμάμαι καλά ξεκινάνε από 60 και φτάνουν μέχρι και 800-1000...

lidl σήμερα χαμός στα εργαλεία απο τις 8 το πρωί.. Πολύ πλάνη έφευγε..

Οι γωνιακοί τροχοί ηταν ελάχιστοι 8:15 (καμια 10αρια το πολύ) και εμφανώς ανοιγμένοι στην πλειοψηφία τους. Δεν είχα ξαναδεί κάτι τέτοιο σε ηλεκτρικά εργαλεία.
Ειναι λές και τους μάζεψαν απο επιστροφές και τους έβαλαν στο ράφι.. Που μάλλον αυτό έκαναν.

Απο όλα τα υπόλοιπα είχε αρκετό πράγμα..

εγώ δεν πήρα πολλά αυτη τη φορά.

Γυαλόχαρτα , την βάση λείανσης η οποία ειναι εξαιρετική , την επιτοίχια βάση για τα εργαλεία και τέλος βρήκα ενα σφυράκι τελευταίο που το είχα άχτη απο την προηγούμενη φορά και το πήρα. Ετσι συμπλήρωσα όλη την σειρά με τα σφυριά powerfix.Γενικά το σφυρί ειναι πολύ καλό.

Καλημέρα, στο επομενο φυλλαδιο έχει μονο εργαλεία κήπου. Ενώ 2/4 εχει αλοιφαδορο στα αλλα ευρωπαικά καταστηματα, στα 19,99

Last edited:
Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Πήγα πρωί σήμερα 8.10, γιατί κάθε φορά που πήγαινα μετά το γραφείο, δεν έβρισκα όλα όσα ήθελα.
Αγόρασα :
Τροχό, Βάση σταθερή, δίσκους διαμαντιού, δίσκους τριβής, σετ παξιμάδια, σετ ροδέλες, νοβοπανόβιδες μαύρες, σετ bits & βάση τοίχου για εργαλεία.
:a0210: :BDGBDGB53:
Είχε πολλά ακόμα πάντως πράγματα το lidl που πήγα, της Νέας Ιωνίας.

Περασα και εγω να παρω τα γυαλοχαρτα και ενα πακετακι απο τα σκοτς για τοον τροχο.
Πολλα εργαλεια στον Πειραια τακτοποιημενα αλλα τα επαιρναν δυο δυο.
Ελεγα να παρω την βαση τοιχου αλλα δε μου πηγε τελικα και την αφησα.

Εγω μονο για γυαλοχαρτα πηγα και πηρα και την βαση λειανσης. Τα γυαλοχαρτα αξιζουν. Ειχε μεσα 400 και 600 που σπανια βρισκω σε leroy/praktiker. Η βαση δειχνει καλη, αλλα η λαβη της οταν την ανοιξα ειχε χαρακιες. Δεν θα την γυρισω πισω γιατι δεν επιρρεαζει την λειτουργικοτητα και καποια στιγμη θα γινουν και απο τη δικη μου χρηση. Ασε που μπορω να φτιαξω αλλη.

Εγω μονο για γυαλοχαρτα πηγα και πηρα και την βαση λειανσης. Τα γυαλοχαρτα αξιζουν. Ειχε μεσα 400 και 600 που σπανια βρισκω σε leroy/praktiker. Η βαση δειχνει καλη, αλλα η λαβη της οταν την ανοιξα ειχε χαρακιες. Δεν θα την γυρισω πισω γιατι δεν επιρρεαζει την λειτουργικοτητα και καποια στιγμη θα γινουν και απο τη δικη μου χρηση. Ασε που μπορω να φτιαξω αλλη.

και η δική μου εχει χαρακιές.. μάλλον εργοστασιακό είναι . Πάντως η βάση για τα γυαλόχαρτα ειναι μικρή και βολική. Εχω και την άλλη που είχε βγάλει που ειναι πιο μεγάλη.

Κι εγώ δυό σετ βάσεις εργαλείων τοίχου πήρα. 10:30 που πήγα (ελληνικό) είχε απ´όλα!...ξετρελάθηκα με την διάτρητη καστάνια αλλά δεν τη πήρα!...έχω καστανόκλειδα και έχω και συλλογές καρυδάκια και είπα να μη ξοδευτώ!