Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Δεν το ήξερα αυτό! Παντα τέτοιες έβαζα στα ουπα. Ποια είναι η κατάλληλη βίδα για ουπα;

Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Δεν είναι ότι δεν θα σου κάνουν την αγκύρωση αλλά κάνουν ζημιά στο εσωτερικό του ουπα.
Ίσως να μειώνουν την αντοχή του περίπου 5-25% ανάλογα το βύσμα την διάμετρο το υλικό κτλ.
Οι κανονικές ξυλόβιδες και οι λαμαρινόβιδες είναι καλύτερες νομίζω.

Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

το φυλλάδιο της άλλης εβδομάδας.
Μονο ελάχιστα εργαλεία για τον κήπο.

https://app.box.com/s/02nu2ul21g138ng9hp4flsyoqovdvrfh

Γειά σε όλους σας . βλέπω ότι την επόμενη εβδομάδα έχει αυτό
http://www.lidl-service.com/cps/rde...109892350&rdeLocaleAttr=el&title=Καλλιεργητής σκαπτικό FGH 710 A1
Το έχει πάρει - χρησιμοποιήσει κάποιος ? Κάνει δουλειά για καμιά 12-15 m2 κήπο ? ή είναι μικρός ο κινητήρας του και θα σταματάει ? Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτή .

Γειά σε όλους σας . βλέπω ότι την επόμενη εβδομάδα έχει αυτό
http://www.lidl-service.com/cps/rde...109892350&rdeLocaleAttr=el&title=Καλλιεργητής σκαπτικό FGH 710 A1
Το έχει πάρει - χρησιμοποιήσει κάποιος ? Κάνει δουλειά για καμιά 12-15 m2 κήπο ? ή είναι μικρός ο κινητήρας του και θα σταματάει ? Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτή .

ναι για 15μ2 ειναι καλο δεν σταματαει .το εχω 1 χρονο και ειμαι ευχαριστημενος για μικρη επιφανεια και σχετικα μικρο βαθος περιπου 10-15 εκ.

ναι για 15μ2 ειναι καλο δεν σταματαει .το εχω 1 χρονο και ειμαι ευχαριστημενος για μικρη επιφανεια και σχετικα μικρο βαθος περιπου 10-15 εκ.

Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση συνονόματε. Πέρυσί δεν το πρόλαβα . Ένα δεν κάνω λάθος το είχε και 10 ευρώ ακριβότερά ?

Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση συνονόματε. Πέρυσί δεν το πρόλαβα . Ένα δεν κάνω λάθος το είχε και 10 ευρώ ακριβότερά ?

παρακαλω !
για την τιμη θα σε γελασω ισως εχεις δικιο δεν θυμαμαι ποσο ακριβος το πηρα .

παρακαλω !
για την τιμη θα σε γελασω ισως εχεις δικιο δεν θυμαμαι ποσο ακριβος το πηρα .

Με βλέπω να στήνομαι πρωί- πρωί για να μην το χάσω παλιέ .

Το ίδιο είναι με το περυσινό απλά όπως λέτε λίγο φθηνότερο.
Για 15 τετραγωνικά μια χαρά είναι και αν δεν θες να μπλέκεις με βενζίνες και λάδια...

Αν θελεις να ριξεις μια ματια στις αγγελειεςεχω βαλει μια για ενα Einhell 1300BTRG διπλασιας δυναμικης με 20 ποντους βαθος φρεζαρισματος.

Το ίδιο είναι με το περυσινό απλά όπως λέτε λίγο φθηνότερο.
Για 15 τετραγωνικά μια χαρά είναι και αν δεν θες να μπλέκεις με βενζίνες και λάδια...[/QUOTE

Ευχαριστώ. Για μια φορά άντε 2 το χρόνο το θέλω πριν το φύτεμα . Μετά χρησιμοποιώ γαίο-ύφασμσ και δεν χρειάζεται σκάλισμα μέχρι την επόμενη σπορά .

Αν θελεις να ριξεις μια ματια στις αγγελειεςεχω βαλει μια για ενα Einhell 1300BTRG διπλασιας δυναμικης με 20 ποντους βαθος φρεζαρισματος.

Γιατί δεν μπορώ να την βρω την αγγελία σου ?

Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Γιατί δεν μπορώ να την βρω την αγγελία σου ?

Γιατι σβήστηκε...
Στείλε στον Κυριακο πμ να σου στείλει όλες τις λεπτομερείες απο οτι είχα δει στην αγγελία του ειναι ακριβώς αυτο που ζητάς...

Για ενημέρωση...
τυχαία πέρασα από Lidl Κωνσταντινοπολίτικα στην Θεσσαλονίκη και έχει ακόμα τα πάντα!
τροχούς, πλάνη, νοβοπανόβιδες κλπ ακόμα και γυαλόχαρτα και την βάση εργαλείων. Τα πάντα!

Πήρα τα bit με τα 31 κομμάτια
(τώρα είδα ότι μας τον πιάνουν λίγο οι Γερμανοί bit )
14 Bits (50 mm) oder
31 Bits (25 mm) aus S2-Stahl
Jeweils inklusive magnetischen Schnellwechseladapters (65 mm)
parkside-bitset.jpg

Είναι για χρήση με το δραπανοκατσάβιδο PABS 14.4 στα 37ευρώ που :laugh: ακόμα δεν αγόρασα (δεν βιάζομαι και έχει πάρα πολλά).
Κοιτάω μήπως βρω κανένα ξεχασμένο 18v Β4 ή αν βγάλουν το 10.8
αν όχι τότε...

Για ενημέρωση...
τυχαία πέρασα από Lidl Κωνσταντινοπολίτικα στην Θεσσαλονίκη και έχει ακόμα τα πάντα!
..

Χα,χα... Στα Κωνσταντινοπολιτικα ψωνιζουν μονο απο Leroy Merlin.
(να μη σου πω δλδ οτι απλως φωναζουν καποιο μαστορα)

Για ενημέρωση...
τροχούς, πλάνη, νοβοπανόβιδες κλπ ακόμα και γυαλόχαρτα και την βάση εργαλείων. Τα πάντα!

Πήρα τα bit με τα 31 κομμάτια
(τώρα είδα ότι μας τον πιάνουν λίγο οι Γερμανοί bit )
14 Bits (50 mm) oder
31 Bits (25 mm) aus S2-Stahl
Jeweils inklusive magnetischen Schnellwechseladapters (65 mm)
parkside-bitset.jpg

Είναι για χρήση με το δραπανοκατσάβιδο PABS 14.4 στα 37ευρώ που :laugh: ακόμα δεν αγόρασα (δεν βιάζομαι και έχει πάρα πολλά).
Κοιτάω μήπως βρω κανένα ξεχασμένο 18v Β4 ή αν βγάλουν το 10.8
αν όχι τότε...

Εγώ πάντως θα έπαιρνα το αντίστοιχο σετ της Bosch που πωλείται στην ίδια ακριβώς τιμή στα leroy merlin...

Καλος ο αναδευτηρας, αλλα το budget μου δεν λεει να πεθανει μετα απο ~12 χρονια χρησης. Στην αρχη ως βασικο μικρο πιστολετο καιμμετα ως μονιμος αναδευτηρας χρωματων και κυριως κονιαματων και σοβαδων.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τη σπαθοσεγα θα τη παρω. Δυο λαμες για ξυλο- μεταλλο καβαντζα καινκαπουβθα χρειαστει.

Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

χα χα νεκταριε και γω ενα budget εχω για αναδευτηρα χρωματων και σοβαδων ειναι φτηνο και σκυλι!