Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Για τσιμέντο δεν κάνει έτσι?
Χωρίς χαλίκι εννοείται... :p

Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

εχω ανακατεψει και τσιμεντο χωρις χαλικη βεβαια σε κουβα απο χρωμα 10κιλο και ηταν οκ ,τωρα για μεγαλη ποσοτητα με αμμοχαλικο ο καλυτερος αναδευτηρας ειναι η τσαπα .χε χε.

Re: Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

εχω ανακατεψει και τσιμεντο χωρις χαλικη βεβαια σε κουβα απο χρωμα 10κιλο και ηταν οκ ,τωρα για μεγαλη ποσοτητα με αμμοχαλικο ο καλυτερος αναδευτηρας ειναι η τσαπα .χε χε.

Ναι για μικρές ποσότητες πάντα... Αν ήταν για μεγαλύτερες θα έπαιρνα μπετονιέρα!!!

Χθες είχε πλάνισμα.

Ικανοποιητικά αποτελέσματα αλλά πολύ πριονίδι ακόμα και στην δεύτερη σκάλα...

Μ' αρέσει Νικόλα που δουλεύεις έξω ...και βάζεις και την σκούπα. :flipout:

Χθες είχε πλάνισμα.

Ικανοποιητικά αποτελέσματα αλλά πολύ πριονίδι ακόμα και στην δεύτερη σκάλα...

Ωραίος. Το πριονίδι μη το πετάτε κάνει ωραίο ξυλόστοκο (μαζί με την κόλλα φυσικά) :)

Να ρωτήσω τα καβαλέτα απο που τα πήρες και πόσο έχουν στο περίπου; Είναι σταθερά;

Μ' αρέσει Νικόλα που δουλεύεις έξω ...και βάζεις και την σκούπα. :flipout:

Είμαι ολίγον τι Πόντιος γι αυτό. Είναι γκαράζ και έχω κάμποσα εργαλεία και όσο να ναι σκονίζονται.... Επιπλέον η Θεία καραδοκεί απο δίπλα και όταν βλέπει σκόνη με λοξοκοιτάει...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Χαχααα και γω αυτο θαλεγα.. ! για ξεκαρφωμα και καλα.. ;)

Μετά την έβγαλα γιατί γέμισα 2 σακούλες έτσι για πλάκα. Έτριψα 25 τετράμετρα δοκάρια οπότε..
Γέμισα έναν κουβά 20 λίτρων με πριονίδι και άλλο τόσο σε σακούλες...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ωραίος. Το πριονίδι μη το πετάτε κάνει ωραίο ξυλόστοκο (μαζί με την κόλλα φυσικά) :)

Να ρωτήσω τα καβαλέτα απο που τα πήρες και πόσο έχουν στο περίπου; Είναι σταθερά;

Αντέχουν μέχρι 250 κιλά αν θυμάμαι (125 και 125), τα πήρα από germany πρόπερσι, είναι πτυσσόμενα για να μην πιάνουν χώρο και αν θυμάμαι καλά τα πλέρωσα γύρω στα 20-30 ευρώ το σετ...

αυτές ειναι τιμές! σε ευχαριστώ.

Καβαλετα ειδα στο Leroy πολυ καλα και στιβαρα στα 18ευρω ΑΝ θυμαμαι καλα...
Το μονο κακο που ευκολα διορθωνετε ειναι οτι ειναι σχετικα στενα...αλλα με μια εξτρα ταβλα διορθωνετε

Καβαλετα ειδα στο Leroy πολυ καλα και στιβαρα στα 18ευρω ΑΝ θυμαμαι καλα...
Το μονο κακο που ευκολα διορθωνετε ειναι οτι ειναι σχετικα στενα...αλλα με μια εξτρα ταβλα διορθωνετε

Το βασικο ειναι ποσα κιλα σηκωνουν τα καβαλετα. Δεν αντεχουν ολα το βαρος ενος χοντρου ξυλινου παγκου συν τις ασκουμενες δυναμεις πανω του.

Του ικεα τα έχω βάλει στο μάτι καιρό. Τα πουλάνε για βάση γραφείου. Έπιπλο δηλαδή. Οπότε δεν ξέρω τι μεταχείριση αντέχουν.

Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Το βασικο ειναι ποσα κιλα σηκωνουν τα καβαλετα. Δεν αντεχουν ολα το βαρος ενος χοντρου ξυλινου παγκου συν τις ασκουμενες δυναμεις πανω του.

Μιχάλη...για αυτο είπα στιβαρά...
Τα κάβαλετα κλαςςικα ξύλινα (προσοχή δεν αναφέρομαι στα ψεύτικα πχ πρακτικερ που ουτε να ακουμπήσεις πάνω τους δεν ειναι), ειναι φτιαγμένα για κακομεταχείριση στις οικοδομές...ενα ξύλινο πάγκο θα τον αντέξουν...

Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Να δείτε και τους μεντεσέδες που έχουν τα καβαλέτα αν είναι στιβαροί.

Βάζει και το Lidl καβαλέτα. Πριν καιρό όμως. Καλά είναι τα έχω και αντέχουν.

Βάζει και το Lidl καβαλέτα. Πριν καιρό όμως. Καλά είναι τα έχω και αντέχουν.

Ωραία για να δούμε αν θα ξαναφέρει . Μήπως θυμάσαι τιμή;

Πάντως παίζει και η περίπτωση να τα κατασκευάσετε και μόνοι σας ....ε Θοδωρή τι λες ...ωραία ιδέα δεν είναι ??

Του Leroy που λεει ο Ευγενιος ηταν πολυ καλα στα 16,99 με μεταλλικους μεγαλου μεγεθους μεντεσεδες και χοντρα ξυλα.
Το μονο ηταν λιγο στενοτερα απο τα συνηθισμενα.