Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλά κάνει βρε χλεχλέδες!!! :p
Πες τα διαβολικε...αμέσως να κατηγορήσουν τον άνθρωπο που παίρνει τα μέτρα ασφαλείας του. Φαντάσου να τον έβαζαν να κόψει και με κανένα 230αρι τροχο...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Για τα λεφτα της...αν ειναι της ποιότητας της άλλης (την εχει φίλος την εχω δουλέψει αρκετα) που έρχετε στην ελλαδα ναι...
Επίσης ειναι υπερπλήρες σετ για κάποιον ερασιτέχνη...δύσκολα θα χρειαστείς κατι άλλο...[/QUOTE

Αυτή που λες ότι έρχεται Ελλάδα, περιέχει λιγότερα τεμάχια?

Πες τα διαβολικε...αμέσως να κατηγορήσουν τον άνθρωπο που παίρνει τα μέτρα ασφαλείας του. Φαντάσου να τον έβαζαν να κόψει και με κανένα 230αρι τροχο...

Ε μα...
Αυτοί που τον κατηγορούν (ονόματα δεν λέμε οικογένειες δεν θίγουμε) διαθέτουν από καμιά 10αριά bosch μπλέ και δεν δίνουν 2-3 ευρώ για γυαλιά και κανένα 10άρικο για μάσκες και τα συναφή...
Διαστημόβλαχοι τι να πεις!!! :p

Ε μα...
Αυτοί που τον κατηγορούν (ονόματα δεν λέμε οικογένειες δεν θίγουμε) διαθέτουν από καμιά 10αριά bosch μπλέ και δεν δίνουν 2-3 ευρώ για γυαλιά και κανένα 10άρικο για μάσκες και τα συναφή...
Διαστημόβλαχοι τι να πεις!!! :p

Βάλε και γαντακια, βάλε και γαντακια

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Για τα λεφτα της...αν ειναι της ποιότητας της άλλης (την εχει φίλος την εχω δουλέψει αρκετα) που έρχετε στην ελλαδα ναι...
Επίσης ειναι υπερπλήρες σετ για κάποιον ερασιτέχνη...δύσκολα θα χρειαστείς κατι άλλο...[/QUOTE

Αυτή που λες ότι έρχεται Ελλάδα, περιέχει λιγότερα τεμάχια?

Ειναι αυτη των 39,99 εχει σωλήνοτα και δυο καστανιές...

Ειναι αυτη των 39,99 εχει σωλήνοτα και δυο καστανιές...[/QUOTE]

Δεν την έχω υποψην μου...ξέρεις δεν τα πάω καλά με τα εργαλεία του lidl, αλλά αυτή που έδειξες μου κίνησε την περιέργεια...

Γελάτε...γελάτε...

αλλα στην ανεπτυγμένη ευρωπη...για να σου δώσουν κοπίδι ασφάλειας στην δουλειά υπογράφεις χαρτί που λέει οτι εκπαιδεύτηκες για το πως να το χρησιμοποιείς και οτι αντιλαμβάνεσαι οτι ειναι επικίνδυνο εργαλειο...
Για να χειριστείς δραπανοκατσαβιδο ζητάνε 4ετη εκπαίδευση...χαχαχα

Γελάτε...γελάτε...

αλλα στην ανεπτυγμένη ευρωπη...για να σου δώσουν κοπίδι ασφάλειας στην δουλειά υπογράφεις χαρτί που λέει οτι εκπαιδεύτηκες για το πως να το χρησιμοποιείς και οτι αντιλαμβάνεσαι οτι ειναι επικίνδυνο εργαλειο...
Για να χειριστείς δραπανοκατσαβιδο ζητάνε 4ετη εκπαίδευση...χαχαχα

Και για δισκοπριονο σου δίνουν μαζί και μια κινητή ιατρική μονάδα...όχι όπως εδώ που δεν σου δίνουν ούτε τσιροτο...Εμείς μόνο να κοροϊδεύουμε όμως...ντροπή μας

Και για δισκοπριονο σου δίνουν μαζί και μια κινητή ιατρική μονάδα...όχι όπως εδώ που δεν σου δίνουν ούτε τσιροτο...Εμείς μόνο να κοροϊδεύουμε όμως...ντροπή μας

Διςκοπροιονο...ντροπή σου Νίκο...αυτά τα εργαλεία τα φτιάχνουν μόνο για εξαγωγή...για τους ανόητους σαν εμας...

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

τι ειναι πάλι τούτο;
parkside-tauchsaege.jpg

http://www.lidl.de/de/parkside-tauchsaege/p196285
εγω ζαχαρωνω το 10.8 της bosch. Αυτο ομως ειναι ρευματος, στο 1/3 της τιμης και εχει και τρεις δισκους κοπης, που υποθετω οτι κανουν και για το Bosch, αν καποιος το εχει και θελει φτηνους δισκους ( εχω δει να του βαζουν επανω makita δισκους) ισως πουλανε και ως ανταλλακτικα αυτους τους δισκους. Παντως αυτο δεν το εχω δει ακομη να το φερνει το Lidl.

Μην εισαι κυνικός φίλε Μιχάλη. Πρώτα πρώτα ο χλε... συγγνώμη, ο μάστορας δεν έχει καράφλα (εκτός και φοράει καπέλο σε σχημα περουκας). Δεύτερον αυτό δεν είναι ωτοασπίδες αλλα ακουστικά ψείρες. Αν δεις πιο κάτω τηΝ φώτο, θα δεις ότι έχει ένα mini CD player, όπου έχει βάλει και ακούει οδηγίες για το πώς θα βιδωσει. Ο τύπος είναι digitech, οχι σαν εμάς στην ψαροκωσταινα που δεν διαβάζουμε τα manual και θεωρούμε τους εαυτούς μας υπεράνω οδηγιών από άλλους....

Dear Nick,

Ο τυπος με το ποστις και το μουσι ειναι απαραδεκτος πρωτον γιατι δεν φοραει γαντια και αντιολισθητικες καλτσες/υποδηματα εργασιας (αναφερονται στο μανουαλ του εργαλειου). Ειναι τα μονα απαραιτητα για την εργασια που κανει.
Αν γλιστρησει το εργαλειο απο τα χερια του επειδη δεν εχει γαντια, το μουσι μπορει να πιαστει στο τσοκ που γυρναει με minimum 500 rpm. Αν χασει την ισορροπια του επειδη δεν φοραει τις ειδικες καλτσες, το ιδιο ρισκο εχει.
Δευτερον, οι ωτοασπιδες υπονοουν οτι το μικρο αυτο εργαλειακι παραγει τοσα ντεσιμπελ που μπορει να προκαλεσουν χρονιο προβλημα κωφωσης. --> Εμμεση δυσφημιση προιοντος.
Τριτον, το οτι φοραει γυαλια προστασιας βιδωνοντας ενα βιδακι 4μμ ειναι προς τιμην του. Θα επρεπε να φοραει ομως full face μιας και φοραει και ωτοασπιδες για τα 65 dB του εργαλειου. Να υπαρχει τουλαχιστον αρμονια στην υπερβολη.
Τεταρτον, ενω φοραει ο σβομπος ωτοασπιδες και γυαλια, δεν φοραει μασκα. Τα αιωρουμενα κονιαματα και οι πιθανες αναθυμιασεις του εργαλειου ειναι πιο πιθανο να του προκαλεσουν βλαβες απο τον θορυβο που προκαλει το εργαλειο.
Πεμπτον, δεν μπορεις κυριος να μου φορας περουκα, γυαλια και ασπιδες και να μην φορας τα υπολοιπα προστατευτικα συν το κρανος προστασιας που ρητα αναφερονται μεσα στο μανουαλ του δραπανου, σελιδα 18 παραγραφος 3 εδαφιο β.

Αυτα! Θες κι αλλα? Βρισκω ανετα :))

Dear Nick,

Ο τυπος με το ποστις και το μουσι ειναι απαραδεκτος πρωτον γιατι δεν φοραει γαντια και αντιολισθητικες καλτσες/υποδηματα εργασιας (αναφερονται στο μανουαλ του εργαλειου). Ειναι τα μονα απαραιτητα για την εργασια που κανει.
Αν γλιστρησει το εργαλειο απο τα χερια του επειδη δεν εχει γαντια, το μουσι μπορει να πιαστει στο τσοκ που γυρναει με minimum 500 rpm. Αν χασει την ισορροπια του επειδη δεν φοραει τις ειδικες καλτσες, το ιδιο ρισκο εχει.
Δευτερον, οι ωτοασπιδες υπονοουν οτι το μικρο αυτο εργαλειακι παραγει τοσα ντεσιμπελ που μπορει να προκαλεσουν χρονιο προβλημα κωφωσης. --> Εμμεση δυσφημιση προιοντος.
Τριτον, το οτι φοραει γυαλια προστασιας βιδωνοντας ενα βιδακι 4μμ ειναι προς τιμην του. Θα επρεπε να φοραει ομως full face μιας και φοραει και ωτοασπιδες για τα 65 dB του εργαλειου. Να υπαρχει τουλαχιστον αρμονια στην υπερβολη.
Τεταρτον, ενω φοραει ο σβομπος ωτοασπιδες και γυαλια, δεν φοραει μασκα. Τα αιωρουμενα κονιαματα και οι πιθανες αναθυμιασεις του εργαλειου ειναι πιο πιθανο να του προκαλεσουν βλαβες απο τον θορυβο που προκαλει το εργαλειο.
Πεμπτον, δεν μπορεις κυριος να μου φορας περουκα, γυαλια και ασπιδες και να μην φορας τα υπολοιπα προστατευτικα συν το κρανος προστασιας που ρητα αναφερονται μεσα στο μανουαλ του δραπανου, σελιδα 18 παραγραφος 3 εδαφιο β.

Αυτα! Θες κι αλλα? Βρισκω ανετα :))

Φίλτατε Μιχάλη, όταν ξεκινάς με αυτό το "Dear Nick..." καταλαβαίνω ότι μιλας πλέον σοβαρά, επαγγελματικά και αν μην τι άλλο αριστοκρατικα και με το γνωστό φλεγματωδες χιούμορ που χαρακτηρίζει εσάς τους λορδους των εργαλείων... απο εκεί και πέρα φίλε σχωρνα με άλλα σηκώθηκα να κάνω ένα τσιγάρο (2 η ώρα τα μεσάνυχτα γαρ) και ξελιγωθηκα στα γέλια...σηκώθηκε και η κυρά που με άκουσε και! μου λέει ότι είμαι αρρωστακι...Δεν συνεχίζω τέτοια ώρα αλλά έχει ο καιρός γυρίσματα...μπροστά σου θα τα βρει....

Εγώ δεν βλέπω και κανένα πυροσβεστήρα δίπλα βρε παιδιά...
Όσο να ναι η πιθανότητα πρόκλησης πυρκαγιάς από τις σπίθες που παράγουν οι ψύκτρες είναι υπαρκτή και μεγάλη...

Παιδιά το σακίδιο είναι καλό.

συμφωνώ και επαυξάνω, 2 χρόνια τώρα με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο.
Μόνο που το μπροστινό φερμουάρ, απλά κλείνει πιο δύσκολα (πιο σφιχτά) απ'ότι αρχικά.

Γενικότερα έχω παρατηρήσει οτι τα προιόντα της crivit ειναι προσεγμένα και καλά . Εχω πάρει πολλά γυμναστικής αλλά και γυμναστής που τα χρησιμοποιεί εχει μείνει πολύ ικανοποιημένος.