Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Το δεύτερο σίγουρα θα το τιμήσω..αν το φέρει .

Το πρώτο είναι μινι δισκοπρίονο χειρός.

Αν ενδιαφέρεσαι έχω ένα σχεδόν καινούργιο (το πήρα τον Γενάρη). Λόγω αλλαγής σε μπλε bosch δεν το χρησιμοποιώ.

συμφωνώ και επαυξάνω, 2 χρόνια τώρα με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο.
Μόνο που το μπροστινό φερμουάρ, απλά κλείνει πιο δύσκολα (πιο σφιχτά) απ'ότι αρχικά.

Για αυτο μιλαμε αδερφέ?

107738_08_f.jpg

παιδιά γενικά πάντως για ποδήλατο εαν δεν θέλετε να επενδύσετε σε κάποια εταιρία του χώρου (+40Ε)

δείτε και σε polo αυτή https://www.skroutz.gr/s/5057054/Polo-Hydrition-10Lt-9-02-271.html
που δεν εχει όγκο έχει και δίχτυ στους ιμάντες για να μην σκας

ειδικά στα κεντρικά καταστήματα που συνήθως πηγαίνω (λογο ευκολίας) παίζουν καλές προσφορές

τα φερμουάρ είναι σίγουρα ανώτερα και οι επενδύσεις γενικά καλές .Ενδεικτικά σαν φοιτητής είχα δώσει 27Ε για τσάντα πλάτης με 2 χώρους + 1 για ασκό με κίτρινο αδιάβροχο κάλυμμα λουριά κλπ

την είχα πάρει πριν 8κάτι χρόνια και ακόμα αντέχει χρησιμοποιείτε .Γενικά σε φυσιολογικές τιμές εχω προτιμήσει να πάρω Polo όσες εχω πάρει (ή εχουν πάρει γνωστοί) δεν είδαμε κάποιο πρόβλημα (και γενικά μιλάω για χρήση βουνό θάλασσα )

γενικά τώρα την χρησιμοποιώ και για το ποδήλατο (βουνό) αφού ασκό έχω (ναι είναι λίγο μεγάλη αλλα την μαζεύω)

εχω πάρει πράγματα σχετικά απο Lidl αλλα δεν είναι όλα χρυσός (πχ η τσάντα που αναφέρθηκε )

φιλικά Πάνος

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ακριβως δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις, η καλυτερα, δεν ενδεικνυται να χρησιμοποιεις την κρουση με τον ανταπτορα.

Η αποτελεσματικοτητα της κρουσης αυξανεται κατακορυφα με τρυπανια τυπου SDS.
Αρα δεν εχει νοημα σε κρουστικο δραπανο που δεχεται SDS στελεχος να βαζεις ανταπτορα για στρογγυλο η ΗΕΧ bιt για κρουση.

O ανταπτορας ομως ειναι βολικος για να χρησιμοποιησεις αν θες τα υπαρχοντα απλα bits που εχεις.
Σε δραπανα με SDS που εχω, δεν χρησιμοποιω ποτε ανταπτορα, μονο SDS τρυπανια.

Μόλις το πρόσεξα κι επειδή την έπαθα, όχι απλώς δεν ενδείκνυται, αλλά ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να χρησιμοποιήσεις τον αντάπτορα με κρούση! Έκανα το λάθος να το χρησιμοποιήσω για να στηρίξω τους ορθοστάτες σ' αυτήν την κατασκευή. Στο 3ο τρύπημα ο αντάπτορας όχι απλώς διαλύθηκε αλλά τα κομμάτια του πετάχτηκαν προς όλες τις κατευθύνσεις! Ευτυχώς φορούσα ακόμα τα γυαλιά από την διάρκεια της κατεδάφισης, αν και δεν ένιωσα να με βρήκε κάποιο κομμάτι στο πρόσωπο.

Μου θύμισε αμέσως αυτό που πάντα "συμβουλεύω" φίλους και γνωστούς μεγαλύτερης ηλικίας, όταν παίρνουν κάποια καινούρια συσκευή, πριν με ρωτήσουν να διαβάσουν το μάνιουαλ. Ακόμα και για συσκευές που νομίζουν πως γνωρίζουν τις λειτουργίες τους! Δεν μου πέρασε καθόλου από το μυαλό! Δάσκαλε που δίδασκες!

Κάνω λάθος ή το αστέρι σε αυτό το ιταλικό φυλλάδιο είναι η γεννήτρια; εδώ αντίστοιχες (κι όχι σοβαρά brands) στοιχίζουν περίπου 400 ευρώ.

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Μόλις το πρόσεξα κι επειδή την έπαθα, όχι απλώς δεν ενδείκνυται, αλλά ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να χρησιμοποιήσεις τον αντάπτορα με κρούση! Έκανα το λάθος να το χρησιμοποιήσω για να στηρίξω τους ορθοστάτες σ' αυτήν την κατασκευή. Στο 3ο τρύπημα ο αντάπτορας όχι απλώς διαλύθηκε αλλά τα κομμάτια του πετάχτηκαν προς όλες τις κατευθύνσεις! Ευτυχώς φορούσα ακόμα τα γυαλιά από την διάρκεια της κατεδάφισης, αν και δεν ένιωσα να με βρήκε κάποιο κομμάτι στο πρόσωπο.

Μου θύμισε αμέσως αυτό που πάντα "συμβουλεύω" φίλους και γνωστούς μεγαλύτερης ηλικίας, όταν παίρνουν κάποια καινούρια συσκευή, πριν με ρωτήσουν να διαβάσουν το μάνιουαλ. Ακόμα και για συσκευές που νομίζουν πως γνωρίζουν τις λειτουργίες τους! Δεν μου πέρασε καθόλου από το μυαλό! Δάσκαλε που δίδασκες!

Πολυ χρησιμη η εμπειρια σου με τον ανταπτορα και πολυ καλα εκανες και την εξεθεσες στο φορουμ. Αλλο ειναι να δινουμε συστασεις και αλλο να υπαρχει αληθινο περιστατικο.

Παρεμπιπτοντως, το παραδειγμα σου ειναι ακριβως οτι ελεγα παραπανω με την φραση "..δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις, η καλυτερα, δεν ενδυκνειται να χρησιμοποιεις την κρουση με τον ανταπτορα.."
Εβαλα την δευτερη φραση, διορθωνοντας το 'δεν μπορεις' διοτι αντικειμενικα 'μπορεις' να χρησιμοποιησεις τον ανταπτορα αλλα με απροσμενα αποτελεσματα.

Το ποστ σου μου εδωσε την ιδεα να ανοιξω καινουριο νημα σχετικα με την ασφαλη χρηση των εργαλειων, οπου θα μπορουμε να ποσταρουμε τις αρνητικες μας εμπειριες και μονο.
Νομιζω οτι αυτο θα αποτελεσει ενα πολυτιμο κομματι στο φορουμ των εργαλειων γιατι θα περιγραφει γλαφυρα τους κινδυνους απο την μη σωστη χρηση των διαφορων εργαλειων και ενδεχομενως να προστατεψει αποτελεσματικα ολους τους αναγνωστες της κατηγοριας.

Κάνω λάθος ή το αστέρι σε αυτό το ιταλικό φυλλάδιο είναι η γεννήτρια; εδώ αντίστοιχες (κι όχι σοβαρά brands) στοιχίζουν περίπου 400 ευρώ.

Σωστη παρατηρηση. Και μενα μου φαινεται παρα πολυ καλη περιπτωση.
Αν δεν ειχα μια τσιπικη που την εχω χρονια και κανω τη δουλεια μου οποτε χρειαστει, θα την αγοραζα χωρις πολλα πολλα -ιδιαιτερα με τα 3 χρονια εγγυηση που δινει.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Γνώμες - εντυπώσεις για το dremelοϊδες... αξίζει;

Ειναι best value for money το ολο πακετακι. 25 ευρω..!!

Όχι απλά παρόμοια.
Είναι κινέζος με τα ίδια χαρακτηριστικά απλά με άλλο περιτύλιγμα.

Η τιμή είναι χώμα και με τα 3 χρόνια εγγύησης είναι ότι πρέπει.

Απλά επειδή πρόκειται για ερασιτεχνικό προϊον και με μέτρια ποιότητα, (όπως λέει και ο θείος μου που είναι ηλεκτρολόγος) μόνο περιστασιακή χρήση και συνεχή χρήση μόνο για λάμπες...
Τα AVR δυστυχώς καίγονται εύκολα στο πολύ ζόρι, οπότε προσοχή... Και επειδή δεν είναι ελαφρύ πράγμα να μην τρέχετε άδικα στα service...

Εγχειρίδιο: http://www.lidl-service.com/cps/rde...&rdeLocaleAttr=el&title=ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ PSE 2800 A1