cgeorgal
Established Member
- 22 October 2012
- 188
Το δεύτερο σίγουρα θα το τιμήσω..αν το φέρει .
Το πρώτο είναι μινι δισκοπρίονο χειρός.
Αν ενδιαφέρεσαι έχω ένα σχεδόν καινούργιο (το πήρα τον Γενάρη). Λόγω αλλαγής σε μπλε bosch δεν το χρησιμοποιώ.
Το δεύτερο σίγουρα θα το τιμήσω..αν το φέρει .
Το πρώτο είναι μινι δισκοπρίονο χειρός.
συμφωνώ και επαυξάνω, 2 χρόνια τώρα με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο.
Μόνο που το μπροστινό φερμουάρ, απλά κλείνει πιο δύσκολα (πιο σφιχτά) απ'ότι αρχικά.
Εγώ Κυριάκο χρησιμοποιώ αυτό χωρίς φερμουάρ
![]()
Ακριβως δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις, η καλυτερα, δεν ενδεικνυται να χρησιμοποιεις την κρουση με τον ανταπτορα.
Η αποτελεσματικοτητα της κρουσης αυξανεται κατακορυφα με τρυπανια τυπου SDS.
Αρα δεν εχει νοημα σε κρουστικο δραπανο που δεχεται SDS στελεχος να βαζεις ανταπτορα για στρογγυλο η ΗΕΧ bιt για κρουση.
O ανταπτορας ομως ειναι βολικος για να χρησιμοποιησεις αν θες τα υπαρχοντα απλα bits που εχεις.
Σε δραπανα με SDS που εχω, δεν χρησιμοποιω ποτε ανταπτορα, μονο SDS τρυπανια.
Μόλις το πρόσεξα κι επειδή την έπαθα, όχι απλώς δεν ενδείκνυται, αλλά ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να χρησιμοποιήσεις τον αντάπτορα με κρούση! Έκανα το λάθος να το χρησιμοποιήσω για να στηρίξω τους ορθοστάτες σ' αυτήν την κατασκευή. Στο 3ο τρύπημα ο αντάπτορας όχι απλώς διαλύθηκε αλλά τα κομμάτια του πετάχτηκαν προς όλες τις κατευθύνσεις! Ευτυχώς φορούσα ακόμα τα γυαλιά από την διάρκεια της κατεδάφισης, αν και δεν ένιωσα να με βρήκε κάποιο κομμάτι στο πρόσωπο.
Μου θύμισε αμέσως αυτό που πάντα "συμβουλεύω" φίλους και γνωστούς μεγαλύτερης ηλικίας, όταν παίρνουν κάποια καινούρια συσκευή, πριν με ρωτήσουν να διαβάσουν το μάνιουαλ. Ακόμα και για συσκευές που νομίζουν πως γνωρίζουν τις λειτουργίες τους! Δεν μου πέρασε καθόλου από το μυαλό! Δάσκαλε που δίδασκες!
Κάνω λάθος ή το αστέρι σε αυτό το ιταλικό φυλλάδιο είναι η γεννήτρια; εδώ αντίστοιχες (κι όχι σοβαρά brands) στοιχίζουν περίπου 400 ευρώ.
Γνώμες - εντυπώσεις για το dremelοϊδες... αξίζει;
Κάνω λάθος ή το αστέρι σε αυτό το ιταλικό φυλλάδιο είναι η γεννήτρια; εδώ αντίστοιχες (κι όχι σοβαρά brands) στοιχίζουν περίπου 400 ευρώ.
Τη σκεφτομουνα για ραβδιστικο στις ελιες..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.