Lyngas
AVClub Addicted Member
Θα φάει κάμποσο ζόρι επομένως.
Για 12V δεν μιλάς?
Ναι, 12V.
Θα φάει κάμποσο ζόρι επομένως.
Για 12V δεν μιλάς?
Ναι, 12V.
Τη σκεφτομουνα για ραβδιστικο στις ελιες..[/QUβγαζει 12 βολτ;
Ειναι best value for money το ολο πακετακι. 25 ευρω..!!
Περιμένω και την σέγα του Lidl και τέλος, λεμε τώρα, τα εργαλεία του Lidl. Έχω μια Krausmann στα ίδια λεφτά αλλά... Περιμένω και το πρόσθετο σέγας της Neutechnik, πήρα όλο το πακέτο στα 139,95 και είναι στο ΥΕΔ Θεσσαλονίκης.
χαχα, ευχαριστω, Μιχαλη με λενε. Κυριακο λενε το πατριωτακι μου, τον Endura1.
Περιμενω εντυπωσεις απο ολο το σετακι της Neutechnik. Eχω μονο το βασικο σετ και εχω πανω μονιμα μια σεγα Parkside.
Η εμπειρια μου με εργαλεια Krausmann δεν ειναι καλη. Τουυλαχιστον αυτα που εχω εγω (πολυεργαλει, ηλεκτρικο δραπανο). Νο name εργαλεια, κινεζικα, που κοτσαραν ενα γερμανικο ονομα για να παραπλανουν τους ανθρωπους...
Είσαι προετοιμασμένος για το ... κοστούμι;
Ποιο κουστούμι; Λες να είναι κασμιρ;
Ευχαριστώ για την απάντηση. Και εγώ αυτό σκεφτόμουν αλλά πάντα μια επιβεβαίωση είναι απαραίτητη, για να μη νιώθουμε τύψεις για τις αγορές μας. Έχω ένα κίτρινο του ALEX PAK,(GIATABAZA) δουλεύει ακόμα αλλά κάποια μέρα θα R.I.P. Για καθαρά ερασιτεχνικές δουλειές τα Parkside είναι the best VFM. Περιμένω και την σέγα του Lidl και τέλος, λεμε τώρα, τα εργαλεία του Lidl. Έχω μια Krausmann στα ίδια λεφτά αλλά... Περιμένω και το πρόσθετο σέγας της Neutechnik, πήρα όλο το πακέτο στα 139,95 και είναι στο ΥΕΔ Θεσσαλονίκης. Κυριάκο να σε ευχαριστήσω για την πρωτοβουλία σου στη δημιουργία των θεμάτων και υποστήριξη του forum και όλη την παρέα ιδέες, συμβουλές και παρεμβάσεις. Ν' άστε όλοι καλά.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Σόρυ για το λάθος όνομα, Μιχάλη ήθελα να πω αλλά τα ίδια ισχύουν και για τον Κυριάκο, ο οποίος ήταν η αφορμή να βρω το φόρουμ, σε αναζήτηση κατασκευής DIY πάγκου για ρούτερ, δισκοπρίονο και σέγα. με τον παππού Μιχάλη,
BTW, είναι τόσα πολλά τα θέματα που δεν προλαβαίνεις να διαβάζεις, συνεχίστε.
Οσοι εχουν προβλημα με τα ΕΛΤΑ μπορουν να φερνουν τα πραγματα τους απο το εξωτερικο με ιδιωτικες μεταφορικες, εαν η πρακτικη αυτων ομως ειναι να σταματανε τελωνειο ακομη και την καρφιτσα θα πρεπει να την αποδεχθουν. Εχω δει πολλους που ζητανε να ιδιωτικοποιηθουν τα ΕΛΤΑ, κοινως να τα χαρισουν σε καποιο φιλο της ολογαρχιας, για να "αναπτυχθουν" και αυτα. Μετα να δω ποιος θα μπορει να στελνει ενα σκληρο δισκο στην αλλη ακρη της Ελλαδας με 1,5ευρω, οι ιδιωτικες ζητανε 12ευρω. Ειναι καλο να υπαρχουν στην αγορα λυσεις για ολα τα πορτοφολια.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.