Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Την μίνι τρόμπα ποδιού την εχει δοκιμάσει κανεις...?
Την σκέφτομαι για την μοτο για καμία ωρα (φτου φτου μακρυα απο εμας...) ανάγκης που οι αμπούλες co2 δεν επαρκούν...σε κανά βουνο κτλ μιας και εχει πολυ μικρο μέγεθος απο οτι δείχνει στις φωτο...

Την μίνι τρόμπα ποδιού την εχει δοκιμάσει κανεις...?
Την σκέφτομαι για την μοτο για καμία ωρα (φτου φτου μακρυα απο εμας...) ανάγκης που οι αμπούλες co2 δεν επαρκούν...σε κανά βουνο κτλ μιας και εχει πολυ μικρο μέγεθος απο οτι δείχνει στις φωτο...

Θα σου βγει το πόδι στα σίγουρα. Τα λάστιχα μηχανής απαιτούν περισσότερο αέρα σε σχέση με του ποδηλάτου και όσο να ναι ειδικά και με μια τρόμπα χαμηλής ποιότητας θα έχεις θέμα...
Πάρε καλύτερα μία χειρός διπλής ενέργειας της Topeak. Και πάλι όμως για έκτακτα...

Θα σου βγει το πόδι στα σίγουρα. Τα λάστιχα μηχανής απαιτούν περισσότερο αέρα σε σχέση με του ποδηλάτου και όσο να ναι ειδικά και με μια τρόμπα χαμηλής ποιότητας θα έχεις θέμα...
Πάρε καλύτερα μία χειρός διπλής ενέργειας της Topeak. Και πάλι όμως για έκτακτα...

Φυσικά και Μιλαμε μόνο για έκτακτες ανάγκες όπου καλυτερα να σου βγει το πόδι...ετσι και αλλιως την αρχή θα την κανεις με τις αμπούλες και συμπλήρωμα με το πόδι...
Αν την εχει κάποιος και την εχει δουλέψει και μπορει να μας πει θα με εξυπηρετούσε...

Βρήκα και βιντεακι...
http://youtu.be/pKvgTFyKIgI

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αλλιως κατι τέτοιο αλλα με λιγότερα μεταφορικά...
http://www.ebay.co.uk/itm/RAC-12v-C...re-Air-Compressor-Inflator-Pump-/201022107463

Οπότε καταλήγουμε σε δίσκο με 40-48 δόντια για ξύλο.

Τι προτείνετε εσείς σε επώνυμο με λογικό κόστος (20-30 ευρώ)?

Εξαρτάται και τι θα κόβεις για να επιλέξεις και τον κατάλληλο τύπο. Μια καλή εταιρεία είναι η CMT.

Εξαρτάται και τι θα κόβεις για να επιλέξεις και τον κατάλληλο τύπο. Μια καλή εταιρεία είναι η CMT.

Πιο πολύ ασχολούμαι με δοκάρια και σανίδες πεύκου.
Θα προτιμούσα έναν δίσκο γενικής χρήσης και κατά προτίμηση αν υπάρχει κάτι δοκιμασμένο και με δυνατότητα παραγγελία από νετ.
Κόστος κοντά στο 20άρικο θα ήταν ότι πρέπει...
Θα το δω και αυτό που λες...

Η κασετίνα όντως δεν τα αξίζει τα 90 ευρώ, αν ήταν στα 70 θα την παίρνατε. Τελικά οι Γερμανοί μας περνάνε για λεφτάδες μακάκες. Στην Γαλλία θα κοστίζει 69,99. Για να δούμε εδώ πόσο θα την φέρουν; Όχι πως με ενδιαφέρει, απλά κάνω μια σύγκριση. Δείτε πόσο πουλάνε σε διάφορες χώρες. Γαλλία, Ιρλανδία, Ιταλία και Μάλτα

http://www.lidl.fr/fr/offres-513.htm?id=645

http://www.lidl.ie/en/Offers.htm?id=477
http://www.lidl.it/it/offerte.htm?id=482
http://www.lidl.com.mt/en/Offers.htm?id=431

Last edited:
με ενδιαφερουν το dremelοειδες ,η ηλεκτροκολληση και το δισκοπριονακη αν εχει βαθος κοπης 25 μμ και πανω ,αραγε τα αλλα δισκακια για τι υλικα ειναι ;

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

με ενδιαφερουν το dremelοειδες ,η ηλεκτροκολληση και το δισκοπριονακη αν εχει βαθος κοπης 25 μμ και πανω ,αραγε τα αλλα δισκακια για τι υλικα ειναι ;

Το ντρεμελοειδες και το δισκοπριονακι χειρος ειναι καλη επιλογη και χρησιμα εργαλεια. Το δισκοπριονο εχει μαξιμουμ βαθος κοπης 25μμ. Τα δισκακια ειναι επισης για ξυλα, μαλακα μεταλλα (αλουμινιο), πλαστικα και κεραμικα (πλακακια κλπ).

Για την ηλεκτροκολληση, αν εχεις ιδεα περι τινος προκειται, η τιμη φαινεται αριστη. Εγω εχω ηλεκτροκολληση η οποια αραχνιαζει καθως θελει και τεχνη και γνωσεις, δεν ειναι τοσο απλο πραμα. Δεν μου εκατσε σαν εργαλειο.

Το ντρεμλεροειδες αρχίζει και μου κάνει κλικ...ολο κάποια ψιλό δουλίτσα πρεπει να κανω και δεν εχω το κατάλληλο εργαλειο...
Μαλλον με βλέπω να επενδύω και σε αυτο...

Μιχάλη για την ηλεκτροσυγκολληση αν σε βαραίνει να σε αλαφροσουμε... :)
Αν και πιστεύω οτι ειναι χρήσιμο εργαλειο ακομα και αν δεν εισαι τεχνίτης...απλα θελει κάποια εξοικείωση για να εχεις αποδεκτό αποτέλεσμα...

ευχαριστω μιχαλη! γνωσεις ηλεκτροκολλησης εχω βασικες αλλα εχω δουλεψει-κανει ελαφρες κατασκευες (βασικες γνωσεις απο τεχνικο λυκειο πριν 20 χρονια+)

Το ντρεμλεροειδες αρχίζει και μου κάνει κλικ...ολο κάποια ψιλό δουλίτσα πρεπει να κανω και δεν εχω το κατάλληλο εργαλειο...
Μαλλον με βλέπω να επενδύω και σε αυτο...

Μιχάλη για την ηλεκτροσυγκολληση αν σε βαραίνει να σε αλαφροσουμε... :)
Αν και πιστεύω οτι ειναι χρήσιμο εργαλειο ακομα και αν δεν εισαι τεχνίτης...απλα θελει κάποια εξοικείωση για να εχεις αποδεκτό αποτέλεσμα...

Καλη ιδεα το 'ξαλαφρωμα' της ηλεκτροκολλησης, θα τα πουμε οταν γυρισω μονιμα Ελλαδα:)) Πραγματικα δεν την χρησιμοποιω και ειναι κριμα να καθεται. Παιζει ομως και ο Βασιλης, αν δεν παρει αυτη του lild.

Εδω ειναι..
D7K_1681.jpg

Η ηλεκτροκοληση του lidl ειναι παρομοια, αν οχι ιδια με μια που εχω απο το αλεξπαρκ, που ειχα παρει πριν δεκαρια χρονια.

Γενικά πιστεύω ότι αξίζει να ασχοληθεί κάποιος με το θέμα της ηλεκτροσυγκόλλησης .
Μόνο από άποψη οικονομίας να το δούμε το θέμα η απόσβεση του μηχανήματος θα γίνει μέσα σε 1-2 επισκευές/κατασκευές.
Θέλει βέβαια και μια σχετική εξάσκηση.

Και βέβαια ξεκινά κάποιος την εκπαίδευση με μασιφάκια σίδερα και όχι στραντζαριστά γιατί αλλιώς θα κάνει τρύπες αντί για κολλήσεις.
Φρέσκα ηλεκτρόδια και την σωστή ένταση ανάλογα το ηλεκτρόδιο.

Μπα δεν ειναι τοσο δυσκολο να κολλησεις, δοκιμασα με μια ηλεκτροκολληση και το ευκολο ηλεκτροδιο γενικης χρησης και βγηκες ψιλοκαλο. Μιλαμε για μια ραφη μεταξυ στρατζαριστων για λιγα εκατοστα.
Προσοχη ιδιαιτερη στην μασκα και στις αναθυμιασεις, θελει προστασια αναπνοης. Ας μην συνεχισουμε αυτο το θλιβερο θεαμα του μαστορα σουπερ-ηρωας που αψηφα μονιμος ολους τους κινδυνους.

Ασε.. θυμαμαι εβλεπα συγγενεις παλιοτερα να στραβωνονται κυριολεκτικα, και εχω στραβωθει και γω.. οπωσδηποτε γυαλια με την ηλεκτροκολληση και ακομη καλυτερα μασκα.. τωρα με την τεχνολογια ειναι και αυτοματες κλπ..

μασκα.. τωρα με την τεχνολογια ειναι και αυτοματες κλπ..

Τρομερή ευκολία οι ηλεκτρονικές αλλά λίγο ακριβούλες για έναν ερασιτέχνη που θα κολλήσει κάτι μιά στο τόσο..

Eιχε στην προσφορα μια απλη και εβαλα κατι + δεν θυμαμαι ακριβως και πηρα μια αυτοματη της AWELCO (φωτο κατω) μαζι με την ηλεκτροκολληση (AWELCO BIT6000 )

903858-AWELCO.jpg

AWELCO_BIT4000_1021515115058.jpg