Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Η σπαθοσεγα τι δουλειες υποτιθεται οτι πρεπει να κανει;

Iδανική γιά μεγάλα καδρόνια ,τάβλες,κόψιμο μικρών κλαδιών 10 - 15 cm ,καί μέ λίγο τεχνική και παραπάνω.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

σκεφτομαι την σπαθοσεγα για γρηγορη αποσυναρμολογηση παλλετας ,θα κανει δουλεια με λαμα για μεταλο με τα καρφια των παλετων;

Μετά θα είναι πιο δύσκολο να αφαιρέσεις τα καρφιά από τα ξύλα.
Εκτός και αν τα αφήσεις μέσα.... αλλά έτσι ούτε πλάνισμα ούτε καμία επεξεργασία με εργαλείο μπορείς να κάνεις.

μια ωραια ιδέα για αποσυναρμολόγηση παλέτας ειναι ο γρύλος .. καθαρά και σχετικά εύκολα.

Την σπαθόσεγα την χρησιμοποιώ για μικρούς κορμούς δέντρων κλάδεμα . Εχω κόψει και μεγαλούτσικους κορμούς αλλά εχω την skil masters που ειναι θηριάκι.

Μπορείς βέβαια να κόψεις pvc χαλκοσωλήνα και άλλα πολλά με την ανάλογη λάμα. Σε αυτά δεν μπαίνει σέγα ουτε δισκοπρίονο.

Ειναι πολύ χρήσιμο εργαλείο Στο 40 ευρώ που την έχει αξίζει και με το παραπάνω δεν το συζητώ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Μετά θα είναι πιο δύσκολο να αφαιρέσεις τα καρφιά από τα ξύλα.
Εκτός και αν τα αφήσεις μέσα.... αλλά έτσι ούτε πλάνισμα ούτε καμία επεξεργασία με εργαλείο μπορείς να κάνεις.

νομιζω με ενα ζουμπαδακι τα καρφια θα βγουν ευκολα.

Αλλο σεγα αλλο σπαθοσεγα. Η σεγα ειναι μακραν πιο χρησιμο εργαλειο.
Αν την θες την σπαθοσεγα κυριως για κλαδεμα τοτε αξιζει τον κοπο. Το θεμα ειναι να δεις που θα σου φανει χρησιμη.

Για κλάδεμα οχι δεν την θέλω.
Αλλά παράδειγμα να κάνω μια απλή ξύλινη περίφραξη, να κόβω τάβλες για καλούπωμα, για να ανοίγω παλέτες.

Αν περιμένω την σέγα ίσως την πατήσω γιατί θα την χρειαστώ μέσα στο καλοκαίρι.

Έτσι την πάτησα με το δραπανοκατσάβιδο 14.4 που διάβασα σχόλια ότι είναι αδιάφορο εργαλείο και καλύτερα να δω το 10.8 σε αυτά τα λεφτά.
Αν σε 2 εβδομάδες δεν βγάλει τίποτε το lidl, με βλέπω να αγοράζω το B&D 14.4 με την προσφορά της shell.
27 ευρώ με 20l καύσιμο v-power ακόμα και αν πάω την μέρα που έχει την τιμή της απλής.
Για να το έχουν όλοι πάνω από 47ευρώ τι στο καλό δεν μπορεί να είναι και άχρηστο...

Αλλά παράδειγμα να κάνω μια απλή ξύλινη περίφραξη, να κόβω τάβλες για καλούπωμα, για να ανοίγω παλέτες.

Έτσι την πάτησα με το δραπανοκατσάβιδο 14.4 που διάβασα σχόλια ότι είναι αδιάφορο εργαλείο και καλύτερα να δω το 10.8 σε αυτά τα λεφτά.
Αν σε 2 εβδομάδες δεν βγάλει τίποτε το lidl, με βλέπω να αγοράζω το B&D 14.4 με την προσφορά της shell.
27 ευρώ με 20l καύσιμο v-power ακόμα και αν πάω την μέρα που έχει την τιμή της απλής.
Για να το έχουν όλοι πάνω από 47ευρώ τι στο καλό δεν μπορεί να είναι και άχρηστο...

Προσωπικα το B&D ΔΕΝ θα το επερνα ειναι με παλια τεχνολογια μπαταρια οποτε το καθηστα κακη επιλογη για καποιον που δεν θα το φορτιζει/ξεφορτιζει συχνα...
Και γενικα επειδη εχω πιασει αυτα τα παλια B&D δεν μπορω να πω οτι μου γεμισε το ματι...

Πούλαγε εδώ σε αγγελία το μέλος "sifis_samo" 2 τεμάχια 14βόλτα Parkside με 25 και 30 ευρώ, δεν του στέλνεις ένα μυνηματάκι μήπως δεν τα έχει δώσει ακόμα και βολευτείτε και οι δύο;

Αν ενδιαφέρεσαι για το 10βολτο δράπανο λιθίου parkside που έβγαλε το Γενάρη πες μου γιατί δεν βλέπει καθόλου χρήση.

Πούλαγε εδώ σε αγγελία το μέλος "sifis_samo" 2 τεμάχια 14βόλτα Parkside με 25 και 30 ευρώ, δεν του στέλνεις ένα μυνηματάκι μήπως δεν τα έχει δώσει ακόμα και βολευτείτε και οι δύο;

Ευχαριστώ.
Θεσσαλονίκη κανένας να πάει χέρι-χέρι να μη μπλέκουμε με μεταφορικές;

Αν ενδιαφέρεσαι για το 10βολτο δράπανο λιθίου parkside που έβγαλε το Γενάρη πες μου γιατί δεν βλέπει καθόλου χρήση.

E, πως να δει χρηση ιδιως τωρα με το GSB και το GDR...:)))

Noμιζω οτι το δεκαβολτο parkside ειναι ιδανικη λυση για τον φιλο παραπανω που θελει δραπανακι

Έτσι ακριβώς. Είναι που είναι σχεδόν καινούργιο και έτσι φαίνεται να μένει :-)

Ευχαριστώ.
Θεσσαλονίκη κανένας να πάει χέρι-χέρι να μη μπλέκουμε με μεταφορικές;

αν θες να γλυτωσεις τα μεταφορικα πηγαινε στα ΕΛΤΑ...0,5 ευρω το κιλο το δεμα, ελαχιστη χρεωση 1,5 ευρω ΚΑι tracking number

αν θες να γλυτωσεις τα μεταφορικα πηγαινε στα ΕΛΤΑ...0,5 ευρω το κιλο το δεμα, ελαχιστη χρεωση 1,5 ευρω ΚΑι tracking number

Αρκεί να μην είναι εύθραυστο το αντικείμενο.. Από τα ΕΛΤΑ έπαθα 180 ευρώ ζημιά. Μου έσπασαν ένα νεροχύτη και δε παραδέχτηκαν ότι η ζημιά έγινε απο αυτούς..

Καλησπέρα σε όλους έχω την σέγα μάρκας doit απο alex pack και σήμερα μάλλον την ζόρισα λίγο παραπάνω, εκεί που έκοβε ισια (με τον χάρακα περασμένο απο δίπλα) μετά απο αρκετά κοψίματα άρχισε και πλάγιαζε το πριονάκι φαντάστηκα οτι θα ζεστάθηκε. Μετά απο ένα μισάωρο τα ίδια έκανε παλι αφου άλλαξα και το πριονάκι (άλλης μαρκας και καλυτερη ποιοτητα) Υπάρχει περίπτωση να έχει πάθει κάποια βλάβη ή απλά πλεόν δεν θα δουλευει με τον χαρακα αλλα σκετο με το ματι ? Αν γνωρίζει κάποιος κάτι ας βοηθήσει ευχαριστώ..

Μήπως έχει βιδακι/αλενακι Για μικρορυθμιση και σου ξεσφιξε?

Λογικά θα έχει στραβώσει ο οδηγός που κρατάει την λάμα. Ή είναι εντάξει. Αν έχει στραβώσει πιθανον αν ανοίξεις την σεγα να μπορείς να το επιδιορθώσεις.