Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Σήμερα το πρωί στη Γλυφάδα (Βουλιαγμένης-Ανθέων) είχε στα καλάθια μεγάλη ποικιλία από τα καρυδάκια και τις καστάνιες καθώς και από όλα τα υπόλοιπα εργαλεία (σπαθοσέγες, τανάλιες, σέγες, ρουχισμό κλπ) και μου εκανε μεγάλη εντύπωση, γιατί, συνήθως, Πέμπτη μεσημέρι δεν βρίσκεις τίποτε.

Εάν δεν προλάβεις σήμερα, είναι πιθανό να τα έχουν στα μεμονωμένα από ΔΕ.

Πηγα στο καταστημα...τσαμπα. Σετ με καρυδακια δεν υπαρχει.
Οταν λεω σετ καρυδακια εννοω το σετ καρυδακια και οχι το σετ με τις μυτες που εχει και καποια καρυδακια. Ισως να εννοεις αυτο και να μπλεχτηκαμε. Σε ευχαριστω πολυ παντως. :)

Σετ καρυδακια,
105185_03_f.jpg

Σετ bits και καρυδακια,
104110_03_f.jpg

Το παρέλαβα προχτές!
Ταιριάζει στο Dremel (σύμφωνα με τα σχόλια) αλλα και σε ένα Parkside μπαταρίας (τύπου Dremel) για το οποίο προοριζόταν.-

Σε ποιο parkside το δοκίμασες ? Γιατί ψάχνω και εγώ αλλα δεν ξέρω αν θα ταιριάζει το σπείρωμα .

σκέφτομαι για το σετ με τα κατσαβίδια αλλα δεν ξέρω , τα μικρά που έχει και αυτά με τις μύτες δεν τα χρειάζομαι μηπως ειναι καλύτερα με κανα 20Ε να πάρωκατι σαν αυτό το σετ http://www.tool-market.gr/tool.php?lang=gr&id=4733

Ανοιξα την μπαταρια απο το dremelοειδες parkside που ειχα παρει πριν 4 περιπου χρονια καθως οι μπαταριες εφτασαν στο τελος τους.
Το ανοιγμα της μπαταριας ειναι πανευκολο καθως ξεβιδωνεις μονο 4 βιδες (Philips PH1) και μετα υπαρχει ενα συμμαζεμενο αυτονομο πακετακι απο 8 επαναφορτιζομενες μπαταριες ΝιΜΗ 1.2v. των 1000μΑω. Δεν ειναι μπαταριες λιθιου.

Σε μια επομενη φαση θα συναρμολογησω ενα πανομοιοτυπο πακετακι με μπαταριες ΝιΜΗ Εneloop των 2000μΑω. Αξιζει τον κοπο διοτι το ντρεμελοειδες parkside ηταν πολυ καλο. Τωρα θα εχω και διπλασιο χρονο λειτουργιας.

18303267951_8322e874f7_b.jpg

Ανοιξα την μπαταρια απο το dremelοειδες parkside που ειχα παρει πριν 4 περιπου χρονια καθως οι μπαταριες εφτασαν στο τελος τους.
Το ανοιγμα της μπαταριας ειναι πανευκολο καθως ξεβιδωνεις μονο 4 βιδες (Philips PH1) και μετα υπαρχει ενα συμμαζεμενο αυτονομο πακετακι απο 8 επαναφορτιζομενες μπαταριες ΝιΜΗ 1.2v. των 1000μΑω. Δεν ειναι μπαταριες λιθιου.

Σε μια επομενη φαση θα συναρμολογησω ενα πανομοιοτυπο πακετακι με μπαταριες ΝιΜΗ Εneloop των 2000μΑω. Αξιζει τον κοπο διοτι το ντρεμελοειδες parkside ηταν πολυ καλο. Τωρα θα εχω και διπλασιο χρονο λειτουργιας.

18303267951_8322e874f7_b.jpg

Επειδή έτσι κι αλλιώς το να είχαν LSD στοιχεία μέσα στο πακέτο το βλέπω χλομό, για λόγους κόστους και μόνο αντί για ENELOOP μήπως κοίταζες σε TRONIC.

Με 6 θα είχες 2,5ΑΗ πιστοποιημένα κιόλας. Άσε που θα παρέμενε πάλι 100% Lidl made :guitarist:

μην βαλεις Ενελοοπ 2000. Δεν εναι καταλληλες για αυτη τη δουλεια. Θα βαλεις Ενελοοπ Λαιτ

μην βαλεις Ενελοοπ 2000. Δεν εναι καταλληλες για αυτη τη δουλεια. Θα βαλεις Ενελοοπ Λαιτ

Ισχύει γενικά στις ΝιΜΗ ότι μικρότερη χωρητικότητα => περισσότερα αποδιδόμενα αμπέρ σε φορτίο ή μόνο για τις συγκεκριμένες ENELOOP;

(off topic) Υπάρχει κάποιος τρόπος να μετρήσουμε μέχρι πόσα αμπέρ μπορεί να μας δώσει σε φορτίο ένας τύπος μπαταρίας;

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Σε ποιο parkside το δοκίμασες ? Γιατί ψάχνω και εγώ αλλα δεν ξέρω αν θα ταιριάζει το σπείρωμα .

Σ' αυτό που άνοιξε ο Μιχάλης!
PFBS 9.6 A1

Τα αγόρασα και εγώ,αυτά Παναγιώτη. Πιο πολύ για να τα κρεμάσω στον τοίχο να είναι ευκαιρα!

Βάση έχω :P την κίτρινη που εχει κάτω εδω http://www.e-toolsmarket.com/images/detailed_images/61014113488472465065c68e6c955.jpg , την ειχα πάρει 3E απο MΑΚΡΟ και μου άνοιξε ο χώρος .Αν και περισσότερο σαν ράφι χρησιμοποιείτε.

Σ' αυτό που άνοιξε ο Μιχάλης!
PFBS 9.6 A1

αλλο εχω αλλα μάλλον θα κάνει , φαινετε να εχουν ίδιο σύστημα (λογικό είναι βασικά )

Ισχύει γενικά στις ΝιΜΗ ότι μικρότερη χωρητικότητα => περισσότερα αποδιδόμενα αμπέρ σε φορτίο ή μόνο για τις συγκεκριμένες ENELOOP;

(off topic) Υπάρχει κάποιος τρόπος να μετρήσουμε μέχρι πόσα αμπέρ μπορεί να μας δώσει σε φορτίο ένας τύπος μπαταρίας;

Δεν μου φαινεται λογικο να ισχυει στις NiMH αυτο που ρωτας, τουλαχιστον οπως το σκεφτομαι εγω.
Oi eneloop lite πχ. ειναι ακριβως η ιδια χημεια με τις eneloop, απλα ειναι ελαφρυτερες και εχουν μικροτερη χωρητικοτητα.
Η sanyo δηλωνει οτι οι eneloop lite ειναι μπαταριες για εργασιες με μικρες προς μετριες απαιτησεις. Ideal for low-to-medium power consumption devices

Aναφορικα με τα αμπερ που λες, καποιες μπαταριες λιθιου αναφερουν τα μαξιμουμ Α που μπορει να δωσει σε μια συσκευη. Εμεις, λιγο δυσκολο να το μετρησουμε.

Το εχω αυτο το εργαλειο και εχω το ιδιο προβλημα με εσενα, χαλασμενες μπαταριες. Με ενδιαφερει οταν κανει την αλλαγη. Δεν μου στεκει καθολου καλα οτι με μικροτερης χωτητικοτητα μπαταρια το εργαλειο θα αποδιδει καλυτερα.

Οι eneloop μια χαρά θά κάνουν τήν δουλειά τους,τό θέμα φίλε Μιχάλη είναι ότι χρειάζεσαι ηλεκτροπόντα γιά νά κολλήσεις τό ελασμα στίς νέες μπαταρίες,μέ ηλεκτρονικό κολλητήρι τό ρισκάρεις,θέλει γρήγορο γάνωμα καί μετά γρήγορη κόλληση γιά νά μην υπερθερμανθούν τά στοιχεία τίς μπαταρίας εσωτερικά.

Παιδιά καλησπέρα. Αυτό που θα σας ρωτήσω είναι λίγο άκυρο από αυτό που συζητάτε. Μήπως θυμάστε πότε έβαλε το lidl τελευταία φορά την βάση για το δράπανο.

Παιδιά καλησπέρα. Αυτό που θα σας ρωτήσω είναι λίγο άκυρο από αυτό που συζητάτε. Μήπως θυμάστε πότε έβαλε το lidl τελευταία φορά την βάση για το δράπανο.

Έχει πολύ καιρό... Λογικά ένα εξάμηνο σίγουρα...

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Την είχα πάρα και εγώ, νομίζω 3-4 μήνες

ναι ισχυει.....ψαξτε να δειτε τι φορτια αντεχουν οι Elite 1600 και ποσο λιγο οι Sanyo 2700

Τόν περασμένο Νοέμβριο τήν είχε βάλει πρίν 6 μήνες

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Δηλαδή υπάρχει ενδεχόμενο μέσα στην χρονιά να την ξαναβγάλει;