Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Αυτό που κάνει το συγκεκριμένο κιτ είναι απλά να τα καλύπτει όχι να τα επισκευάζει... Λιώνεις το κερί και το βάζεις στα κενά έτσι ώστε να μην φαίνεται σπάσιμο...

Ακριβώς όπως τα λέει ο Diabolic δεν "κολλάει", "γεμίζει". Έχω δοκιμάσει και γέμισα μικρή τρύπα σε πάγκο κουζίνας σε σημείο δίπλα στο νεροχύτη (πολλά νερά και υγρασίες). Δύο μήνες τώρα χωρίς καμμία προσοχή και παραμένει αναλλοίωτο.

Καλημέρα παίδες, έχετε παραγγείλει online απο το lidl site? Ποσο καιρο κάνουν να έρθουν? Σκέφτομαι για αυτό τον πάγκο http://www.lidl.de/de/parkside-tischkreissaege-ptk-2000-a1/p196435 γιατι δεν ξέρω αν και ποτε θα το φέρουν εδώ.

Θα σε στεναχωρήσω αλλά δυστυχώς δεν έρχονται Ελλάδα. Μόνο στην Γερμανία στέλνει.

Πάντως αν το θες τόσο πολύ περίμενε λίγο γιατί όσονουπω θα έρθει και Ελλάδα.

Lidl Ιταλίας: http://www.lidl.it/it/offerte.htm?id=501

Μαλιστα...ωραιο eshop, απο την εμπειρία σου οτι παει Ιταλία μετά έρχεται και εδώ? Αν ναι θα περιμενω

Μαλιστα...ωραιο eshop, απο την εμπειρία σου οτι παει Ιταλία μετά έρχεται και εδώ? Αν ναι θα περιμενω

Συνήθως ναι φίλε μου.
Ειδικά τα μεγάλα μηχανήματα σε ένα μεγάλο ποσοστό έρχονται στην χώρα μας μία περίπου εβδομάδα αφ' ότου εμφανίζονται στην Ιταλία και σε άλλα ευρωπαϊκά lidl.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Εχει σκοπο κανεις να παρει τομπαγκοπριονο?

Εγω το σκέφτομαι αρκετά, έχεις κατι να μας πεις? :)

καλημέρα, το δραπανάκι που (μπορεί) να έχει τις επόμενες εβδομάδες αξίζει?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Εγω το σκέφτομαι αρκετά, έχεις κατι να μας πεις? :)
Οχι, ψαχνω αφορμη ν το παρω...

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

καλημέρα, το δραπανάκι που (μπορεί) να έχει τις επόμενες εβδομάδες αξίζει?
Το δραπανοκατσαβιδο που μπορεί όπως λες να φέρει είναι super!!! Το έχω ένα χρόνο και το χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά για μικρό εργασίες! ! Μεγάλο θετικό είναι το ταχυτσοκ που έχει που με μια κίνηση βγαίνει και γίνετε βιολόγος. .

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Οχι, ψαχνω αφορμη ν το παρω...

Εγω κατα 99% μαλλον θα το χτυπήσω, ειμαι σε φάση οπως και πολλοι άλλοι της "παλέτας" και θελω να φτιαξω καποια πραγματα. Βασικά στην αρχή είδα το φαλτσοπρίονο, αλλα ο πάγκος ειναι πιο χρήσιμος νομιζω

στο ιταλικό φυλλάδιο έβαλαν και στα 50 ευρώ την σέγα μπαταρίας απο 60 που είχε προτοκυκλοφορήσει...

στο ιταλικό φυλλάδιο έβαλαν και στα 50 ευρώ την σέγα μπαταρίας απο 60 που είχε προτοκυκλοφορήσει...

Μπορεί και σε εμάς να γίνει αυτό γιατί τους έμειναν κάμποσα απ ότι είδα...

Το δραπανο ειναι αστερι. Εχω ενα και θα παρω και δευτερο.

χαίρομαι που το λέτε γιατί έχω σκοπό να το πάρω (παρ'ολο που έχω και ένα Bosch PSR 14.4)

θα το φέρει το δραπανάκι λογικά μαζί με το θερμοπίστολο .. Κρίμα όμως γιατι εχω κολλήσει με το κίτρινο limited edition δραπανακι που εχει ο γερμανός.

Το ρωτησα και χθες, δεν απαντησε κανεις. Τι διαφορα εχει το πρασινο-κιτρινο limited; Ακριβως το ιδιο βλεπω.

Ειναι σουπερ βολικο, βαζεις τρυπανι για προτρυπημα και οταν το βγαζεις εχεις το 1/4 τσοκ για να βιδωσεις. Πολυ βολικο.

Καμία διαφορά δεν έχει σε τεχνικά χαρακτηριστικά . Δεν ξέρω αν έρχεται με κανένα εξτρά .

Η διαφορά ειναι στο χρώμα.

Το να έχεις 2 δράπανα ενα 18v και ενα μικρό για τα βιδώματα ειναι οχι απλά βολικό αλλά απαραίτητο. Τελείωνεις τη δουλειά σου σε μισό χρόνο..

Και μικρότερα να έχεις πάλι βολικό είναι. Να φανταστείτε εγώ για δεύτερο έχω ενα της B&D πανάρχαιο στα 3,6v και βιδώνει μια χαρά.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καμία διαφορά δεν έχει σε τεχνικά χαρακτηριστικά . Δεν ξέρω αν έρχεται με κανένα εξτρά .

Η διαφορά ειναι στο χρώμα.

Το να έχεις 2 δράπανα ενα 18v και ενα μικρό για τα βιδώματα ειναι οχι απλά βολικό αλλά απαραίτητο. Τελείωνεις τη δουλειά σου σε μισό χρόνο..

Και μικρότερα να έχεις πάλι βολικό είναι. Να φανταστείτε εγώ για δεύτερο έχω ενα της B&D πανάρχαιο στα 3,6v και βιδώνει μια χαρά.

Συμφωνώ, και εγώ έχω ένα Bosch IXO 4. Πιο αργό βέβαια από το Parkside αλλά δεν βάζω-βγάζω. Η πλάκα είναι ότι το είχα πάρει το 2010 full package μόνο 32 όταν είχε εδώ 65 . Την καλή εποχή που έστελνε το Amazon.UK χωρίς μεταφορικά.