Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Μου φαινεται λογικο, τα περιστροφικα ειναι για χομπυ, μικρες δουλεις, μοντελισμο. Οχι για φυσιολογικες εργασιες. Δοκιμασε συρματοβουρτσα σε κλιμακα 1:1 (ας πουμε 50χιλ) και οχι βουρτσα σε κλιμακα. :)

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Μπράβο ρε συ dolomites, μου ξαναθύμισες τα καλούπια που τα είχα εντελώς ξεχάσει... Που θα τα βρώ, θυμάσαι;

το αγόρασα από εδω http://www.adoos.gr-www.adoos.gr/post/122468405/pialphatauomegamualpha
Ανθεκτικό υλικό φαίνεται.
Σε λίγες μέρες θα κάνω μια δοκιμή.

70 ευρω????Πανε καλα?????Νομιζω πριν κανα 2μηνο ειχαν το συρωμενο με 80 ευρω.Εγω θα χτυπησω το πολυεργαλειο παντως!

παιδιά ενδιαφέρομαι για την σκάλα και γω, αν την έχει κανείς να μας γράψει εντυπώσεις...
Α επίσης και το πολυεργαλείο φαίνεται οκ για τα λεφτά του.

δεν ειναι το απλό αυτό; Καλά το συρρόμενο δεν το είχε 100 ευρώ πριν κανα μήνα ;

Νομίζω 60 ειναι πιο λογική τιμή για το απλό.

Και το παγκοπρίονο, και το παγκοπρίονο!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ίσως έχει αναφερθεί στο παρελθόν, δε γνωρίζω... Το κιτ επισκευής πλακιδίων λέει τίποτα? Επειδή έχω κάτι σπασμένα πλακάκια στο χώρο μου και δε βρίσκω αντικαταστάτες, πόσο εύκολο είναι να κάνω μια δοκιμή να τα επισκευάσω?

Και το παγκοπρίονο, και το παγκοπρίονο!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ίσως έχει αναφερθεί στο παρελθόν, δε γνωρίζω... Το κιτ επισκευής πλακιδίων λέει τίποτα? Επειδή έχω κάτι σπασμένα πλακάκια στο χώρο μου και δε βρίσκω αντικαταστάτες, πόσο εύκολο είναι να κάνω μια δοκιμή να τα επισκευάσω?

Αυτό που κάνει το συγκεκριμένο κιτ είναι απλά να τα καλύπτει όχι να τα επισκευάζει... Λιώνεις το κερί και το βάζεις στα κενά έτσι ώστε να μην φαίνεται σπάσιμο...

Α μάλιστα... Οπότε για εμένα που έχω σπασμένα πλακάκια αλλά και όλα τα κομμάτια τους, λογικά κάνει, αν το συνδυάσω με νέα κόλλα. Σωστά?

Έτσι κι αλλιώς είναι σε 2 σημεία που δε φαίνονται πολύ, αλλά επειδή εγώ ξέρω ότι είναι εκεί, εκνευρίζομαι, καταλαβαίνετε...