Ειχα δει ενα της bosch και μου αρεσε,αλλα οχι και 90-100 ευρω.Οποτε ειναι μια καλη λυση!100 εχει το συρομενο φιλε μου και οπως το λες αξιζει τα λεφτα του.
Επισης το πολυεργαλειο ειναι και πολυ-εργαλειο με εχει σωσει πολλες φορες!
Ειχα δει ενα της bosch και μου αρεσε,αλλα οχι και 90-100 ευρω.Οποτε ειναι μια καλη λυση!100 εχει το συρομενο φιλε μου και οπως το λες αξιζει τα λεφτα του.
Επισης το πολυεργαλειο ειναι και πολυ-εργαλειο με εχει σωσει πολλες φορες!
Αυτο σετ κατσαβίδια το εχει κανένας...
Ειναι καλής ποιότητας κυρίως τα κατσαβίδια τα μπιτ δεν με ενδιαφέρουν ετσι και αλλιως...όσα εχω πάρει απο lidl...έχουν βγεί αστέρια...
Μου αρέσει πολυ η βαση τους...ειναι ιδιαιτέρως εύχρηστη για στήριξη στον τοίχο...
Ελεγα μηπως ηρθε η ωρα να παρω το φαλτσοπριονο, αλλα ευτυχως συνειδητοποιησα οτι δεν μπορει να κοψει την γωνια σε ξυλο οπως θελω και δεν ξερω αν υπαρχει τετοιο φαλτσοπριονο. 75-78 μοιρες σε ξυλο με παχος 70 ποντους...
Ναι εχεις δικιο. 70 χιλιοστα ηθελα να γραψω. Βασικα ετσι πως το σκεφτομαι θα πρεπει να βρω τροπο να βαλω το κομματι παραλληλα στη λεπιδα και οχι καθετα οπως μπαινει κανονικα,να το ασφαλισω, να ρυθμισω στις 15 μοιρες και να κοψω. Βεβαια το μεγιστο πλατος κοπης δεν μου φτανει με το απλο γιατι η τομη δεν πρεπει να γινει απο την αρχη του ξυλου. Ισως το συρωμενο να εφτανε, αλλα και παλι δεν ειμαι σιγουρος. Δες πως πρεπει να γινει το κοψιμο. Μετα γυρναμε αλλιως το κομματι και φτιαχνουμε το "κεφαλι" του οργανου.Το συγκριμενο φαλτσοπριονο εαν θυμαμαι καλα ειναι για μεγιστο 58Χ340χιλιοστα. Ενα προβλημα ειναι αυτο. Σε φαλτσο αυτα τα νουμερα αλλαζουν.
Για 75° γωνια μπορεις να κανεις το εξης, βαζεις ενα κομματι ακριβως στο κεντρο και το ασφαλιζεις. Μετα γυρνας σε φαλτσο στις 15° και κανεις την κοπη σου. Δεν ξερω φαλτσοπριονο να μπορει να κοψει σε τετοια γωνια με αλλο τροπο.
Θεωρω οτι ειναι λαθος οι "70 ποντοι" απο την μια θα δυσκολευτεις να βρεις τετοιο κομματι και απο την αλλη θες επαγγελματικη κορδελα και παλι δυσκολο. Στην παραπανω απαντηση θεωρω οτι λες για 70χιλιοστα.
Κ πάλι δεν γίνεται.Νομιζω οτι θες δισκοπριονο παγκου με το... συρομενο μαραφετι που βαζεις οτι γωνια θες.
Το σκεφτηκα και εγω, αλλα συνηθως αυτα τα κομματια ξυλου ερχονται σε υψος απο 65 εως 85 χιλιοστα. Θελω μεγαλο δισκο κοπης. Με βλεπω με μεγγενη, μαρκαρισμα με μολυβι τις μοιρες στο ξυλο, ιαπωνα πριονι και υπομονη...Νομιζω οτι θες δισκοπριονο παγκου με το... συρομενο μαραφετι που βαζεις οτι γωνια θες.
σημερα πηρα το καρυδκια 3/8. Φαινονται καλης ποιοτητας με αναλογο φινιρισμα.
Νουμερα 6-20 + ανατπτορες για 1/4 & 1/2 + τρεις πορεκτασεις.
σε δελεαζει να παρεις και τις καστανιες
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.