Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Αν φέρει τα εργαλεία μπαταρίας υπάρχει λέτε περίπτωση να ταιριάζουν οι μπαταρίες με τη 18βολτη σειρά που έβγαλε πριν λίγους μηνες; (Σένα, δισκοπριονο, κρουστικό δραπανοκατσάβιδο) Αν και εμφανισιακά από ότι βλαιπω δεν το κόβω να ταιριάζουν. ..

Τον γωνιακό τροχό με την μπαταρία τον περίμενα παρά πολυ καιρό και θα τον πάρω σίγουρα. Το θεμα με την τιμή βέβαια δεν ξέρω αν ειναι οικονομικός γενικά με αλλες μάρκες ίδιας ποιότητας με τα parkside.

Τον γωνιακό τροχό με την μπαταρία τον περίμενα παρά πολυ καιρό και θα τον πάρω σίγουρα. Το θεμα με την τιμή βέβαια δεν ξέρω αν ειναι οικονομικός γενικά με αλλες μάρκες ίδιας ποιότητας με τα parkside.

Σε αλλες παρομοιες μαρκες πληρωνεις αυτο το ποσο ΜΟΝΟ για μπαταρια και φορτιστη, και λιγα ισως λεω..

Θεωρω οτι αυτη η τιμη για τετοια 18βολτα εργαλεια λιθιου πακετο με μπαταρια/φορτιστη -σε συνδυασμο με την 3ετη εγγυηση- απλα δεν υπαρχει.

Εαν ερθει αυτος ο γωνιακος τροχος στη χωρα μας, εκτιμω οτι θα εξαφανιστει απο τα πρωτα λεπτα στα μαγαζια!

Στο μπαζαρ εχει αρκετα καθετα δραπανα με 40. Πανω απο 20 κομματια.

Λαϊκό προσκύνημα θα κάνουν και για το παλμικό το οποίο από ότι είδα ονομαστικά τουλάχιστον έχει την ίδια απόδοση με το αντίστοιχο GDR

Την άλλη εβδομάδα μπορεί να μην έχει τίποτα από εργαλεία, ωστόσο προσεχώς θα μας τα πάρει και με το παραπάνω το lidl....

Πολλοί τα περιμένατε με ανυπομονησία και οι εικασίες έδωσαν και πήραν!
Καιρός λοιπόν να τα αποκτήσετε:

1) Πολεργαλείο μπαταρίας : http://www.lidl.de/de/parkside-akku-multifunktionswerkzeug-pamfw-10-8-a1/p198566

2) Περιστροφικό ή παλμικό τριβείο : http://www.lidl.de/de/parkside-schwingschleifer-pss-250-a1-/-exzenterschleifer-pexs-270-a1/p198538

3) Βυθιζόμενο δισκοπρίονο με οδηγό : http://www.lidl.de/de/parkside-tauchsaege-ptss-1200-a1-mit-fuehrungsschiene/p196468

4) Σπαθόσεγα μπαταρίας : http://www.lidl.de/de/parkside-akku-saebelsaege-pssa-18-a1/p196467

5) Παλμικό κατσαβίδι μπαταρίας : http://www.lidl.de/de/parkside-akku-drehschlagschrauber-pdssa-18-a1/p196464

6) Γωνιακός τροχός μπαταρίας : http://www.lidl.de/de/parkside-akku-winkelschleifer-pwsa-18-a1/p196469

Εννοείται ότι τα τελευταία 4 εργαλεία έχουν κοινές μπαταρίες.

Η άποψη μου είνια πάντως ότι εκτός από τον Γωνιακό τροχό τα υπόλοιπα εργαλεία πάσχουν στο θέμα της μπαταρίας.
Εφ όσον η Einhell που βγάζει τα συγκεκριμένα εργαλεία διαθετει 18V μπαταρίες χωρητικότητας μέχρι και 5.2 Ah γιατί να μην τις έχουν και τα αντίστοιχα εργαλεία του lidl?

Επίσης, δεν ξέρω αλλά οι τιμές μου φαίνονται λίγο αλμυρές (περιλαμβάνονται βέβαια μπαταρία και φορτιστής σε κάθε εργαλείο).

χαχα, σου φαινονται αλμυρες οι τιμες? Ε οχι δα, 60 ευρω πληρες σετ δεν βρισκεται.
Για δωσε εναλλακτικες για 18βολτη σπαθοσεγα και γωνιακο τροχο μπαταριας λιθιου με μπαταρια 1.5Αω και φορτιστη..

Για μπαταριες μεγαλυτερης χωρητικοτητας που λες, δεν υπαρχει περιπτωση ποτε να βγαλουν τα parkside. Mια μπαταρια parkside 5Αω και φορτιστης θα κοστιζε στην καλυτερη 80 ευρω και βαλε, συν το κοστος του εργαλειου.

χαχα, σου φαινονται αλμυρες οι τιμες? Ε οχι δα, 60 ευρω πληρες σετ δεν βρισκεται.
Για δωσε εναλλακτικες για 18βολτη σπαθοσεγα και γωνιακο τροχο μπαταριας λιθιου με μπαταρια 1.5Αω και φορτιστη..

Για μπαταριες μεγαλυτερης χωρητικοτητας που λες, δεν υπαρχει περιπτωση ποτε να βγαλουν τα parkside. Mια μπαταρια parkside 5Αω και φορτιστης θα κοστιζε στην καλυτερη 80 ευρω και βαλε, συν το κοστος του εργαλειου.

Δεν εννοώ στην ίδια τιμή Μιχάλη! :p

Εμένα πάντως με βλέπω για παλμικό σίγουρα!
Λογικά θα έχει και σκέτες μπαταρίες οπότε θα είναι ότι καλύτερο!

Περασα εξω απο το μπαζαρ και γινετε χαμος.Σκεφτομουνα να σταματησω να δω κανα εργαλειο αλλα μολις ειδα οτι πρεπει να περιμενω μια ωρα μονο για να μπω,λεω αντε γεια σας!

Αν ναι, υπάρχει περίπτωση να μου πάρει κάποιος (χαζό αυτό που ζητάω, αλλά εμείς οι μη Αθηναίοι, δεν έχομεν πρόσβαση...) και να του κάνω άμεσα κατάθεση?

Δεν ξερω εαν σε προλαβα, μιλαμε για το 500W που ειχε πριν λιγο καιρο και εδινε με 69ευρω. Χωραει και στο σκουτερ. Αλλα μονο ενα χωραει.

Παρανοηση, πηγα το πρωι, πηρα ενα κομματι, και να ειχα δει οτι ηθελες δεν θα μπορουσα να μεταφερω με το σκουτερ δευτερο. Εγραψα πριν "δεν ξερω εαν σε προλαβα" γιατι θεωρησα οτι εισαι καπου εκει κοντα, μετα ειδα οτι εισαι επαρχεια.

Η ΤΡΑΥΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΝΟΣ BAZAARόπληκτου ...

Μιας και δεν είχα ξαναπάει σε Bazaar του Lidl, αν και έχω ψωνίσει από το μαγαζί (Κουρτίδου) πριν από κάποια χρόνια, αποφάσισα να πάω και φτάνοντας στην περιοχή βρήκα σχετικά εύκολα parking (ήμουν μάλλον τυχερός γιατί άδειαζε μια θέση) αλλά όταν έφτασα στο μαγαζί (11.32) βρήκα μια ουρά από 70 περίπου άτομα να περιμένουν ... υπομονετικά στον ήλιο.

Ο σεκιουριτάς που κρατούσε τον κόσμο επέτρεψε την είσοδο στις 11.44 σε κάποιο αριθμό και έφτασα στις πρώτες σειρές. Όση ώρα περίμενα, έβλεπα τον κόσμο να βγαίνει με κουτιά και τσάντες (τα καρότσια ήταν είδος πολυτελείας φαίνεται, και όποιος έβγαινε με αυτό αμέσως κάποιος από τις πρώτες σειρές του έδινε το 1 για να το καπαρώσει!!!) και σχεδόν όλοι είχαν τουλάχιστον ένα προστατευτικό ήλιου για το αυτ/το. Στις 11.58 ελευθερώθηκε η είσοδος, μπήκα μέσα (επιτέλους σε σκιά) και η πρώτη εικόνα ήταν οι ατέλειωτες ουρές υπομονετικών ανθρώπων κάθε φυλής, φύλλου και ηλικίας, που περίμεναν υπομονετικά δίπλα στα καλάθια σε σειρές για να περάσουν στα ταμεία !!! (σημειωτέον ότι οι ουρές αυτές έφταναν μέχρι το βάθος του μαγαζιού και γύριζαν, όπως διαπίστωσα όσο προχωρούσα). Σκέφτηκα να τα παρατήσω και να φύγω αλλά αποφάσισα να περπατήσω λίγο μέσα σ' αυτό το πλήθος για να χαζέψω αυτά που είχαν τα καλάθια.

Τα περισσότερα είχαν είδη ρουχισμού και τα υπόλοιπα ήταν διάφορα είδη και λίγα εργαλεία. Πήρα 2 προστατευτικά ήλιου για το αυτ/το (1 ) που ήταν στα πρώτα καλάθια και στον 3ο διάδρομο βρήκα το σετ με τα (πολλά) εξαρτήματα Dremel σε κασετίνα στα 10 (δεν θυμάμαι να τα έχω δει σε κατάστημα για να ξέρω την τιμή τους), πήρα ένα και στον τελευταίο διάδρομο, δίπλα στον τοίχο υπήρχε παλέτα με πολλά δράπανα-κολώνα στα 40 και δίπλα ένα καλάθι με σπαθόσεγα της Florabest με δαγκάνα σε κασετίνα με 25 αλλά τα κομμάτια ήταν λίγα.

Η πρόσβαση στα ταμεία ήταν ελεγχόμενη από σεκιουριτάδες (πολλοί) και κατάλαβα ότι ήταν ανοησία να περιμένω άγνωστο χρονικό διάστημα για να περάσω στα ταμεία, για να πληρώσω τα 3 τεμάχια που είχα στα χέρια μου. Τα άφησα στο καλάθι με τις κασετίνες των εξαρτημάτων και ζήτησα από ένα σεκιουριτά να ανοίξει την κορδέλα για να φύγω.

Συμπέρασμα
Προσωπικά, δεν πρόκειται να υποστώ ξανά αυτή την ταλαιπωρία, έστω και για κάποιο αντικείμενο που θα ήθελα πολύ και, ενδεχομένως, να το εύρισκα σε (κάπως) χαμηλότερη τιμή.

οπότε καταλαβαίνω ότι αυτό που ζητάω, είναι αδύνατο.
Δεν θα ήθελα να βάλω κανέναν σε ταλαιπωρία...

Δεν είχα διαβάσει το προηγούμενο μήνυμά σου, γιατί έγραφα, αλλά φαίνεται ότι αυτά που έγραψα ήρθαν σαν απάντηση στο ερώτημά σου.

Τραυματικη εμπειρια δεν θα το ελεγα αν και ουτε σε εμενα αρεσει να περιμενω σε ουρες.
Αλλα αν ειναι να εχεις καποια ευρο οφελος απο μια αγορα, ςφοσον δεν εχεις δουλεια να χασεις μεροκαμματο συμφερει. Επιλογη του καθενος ειναι.

Αυτο θα πονεσει αρκετους... Πολλα εργαλεια σε καλες τιμες για ερασιτεχνες.
Προβλεπω παλμικο και τροχο να γινονται περιζητητα, οπως και το δισκοπριονο με ραγα οδηγο.

Ποιους θα πονέσει και γιατί ?