Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Last edited:
Η απάντηση της Lidl για το παγκοπρίονο ήρθε και είναι η αναμενόμενη.

"Αξιότιμε κ. Ολύμπιε

σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία και για το ενδιαφέρον που δείχνετε στα προϊόντα και τα καταστήματά μας.

Προς το παρόν δεν υπάρχει καποια πρόβλεψη για το συγκεκριμένο προϊόν. Η πρότασή σας όμως θα προωθηθεί στο αρμόδιο τμήμα για επεξεργασία και θα ληφθεί υπόψη στο μελλοντικό προγραμματισμό της εταιρείας. Γενικά, η ποικιλία των προϊόντων μας διαμορφώνεται ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών μας.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τις προτάσεις σας και ευχόμαστε να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες σας στο εγγύς μέλλον.

Με εκτίμηση"

οσοι ειναι ενδιαφερόμενοι καλό είναι να στείλουν ΟΛΟΙ . Τότε ίσως το φέρουν Ελλάδα.

με 1-2 email δεν υπάρχει πιθανότητα να το φερουν.

Μήπως να στείλουμε ένα email αφού δηλώσουμε εδώ στο φορουμ όσοι ενδιαφερόμαστε; Να αναλάβει κάποιος να μαζέψει και να στείλει όλων τα ονόματα με το email τους δίπλα και αν δεν το φέρουν ένα ομαδικό group buy από το Γερμανικό online. Καποιος που κατέχει τα γερμανικά.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Μήπως να στείλουμε ένα email αφού δηλώσουμε εδώ στο φορουμ όσοι ενδιαφερόμαστε; Να αναλάβει κάποιος να μαζέψει και να στείλει όλων τα ονόματα με το email τους δίπλα και αν δεν το φέρουν ένα ομαδικό group buy από το Γερμανικό online. Καποιος που κατέχει τα γερμανικά.

Συμφωνώ απόλυτα με τον Παναγιώτη
Εγώ το είπα και σε προηγούμενο σχόλιο αν στέλναμε μια ομαδική αγορά στο Γερμανικό on line θα τους έκανε εντύπωση.
Έστειλα και ένα mail στο [email protected]

Παρακαλώ θα ήθελα στον προγραμματισμό διάθεσης εργαλείων από τα καταστήματα σας να συμπεριλάβετε στο άμεσο μέλλον και το διαθέσιμο στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες δισκοπρίονο πάγκου της Parkside.
Ευχαριστώ.

Εστειλα και εγω, αναφερα και το προβλημα με την διαθεσιμοτητα και οτι δεν μπορουν να μου εντοπισουν η να φερουν το προιον που θελω σε συγκεκριμενο καταστημα.

Παιδιά καλησπέρα. Άσχετο με το θέαμα που συζητάτε, μια καινούργια μπαταρία ni-cd 14,4 volt δράπανου πόσες ώρες θέλει φορτισμα στην πρώτη φόρτιση;

Aν δεν γραφει κατι ιδιαιτερο το μανουαλ, αφησε την ολη νυχτα να φορτιζει στην πρωτη φορτιση. Μετα οταν την βγαλεις και ειναι ζεστη, αφησε την λιγο να κρυωσει πριν την βαλεις πανω στο εργαλειο.
Μετα την πρωτη φορτιση (η οποια φερνει την καινουρια μπαταρια στα ισια της) την φορτιζεις κανονικα, οσο δηλαδη χρειαστει να αναψει το λαμπακι πρασινο η οτιδηποτε αλλο.
Πληρης ισχυ της μπαταριας ερχεται μετα απο 4-5 φορτισεις/κυκλους. Δηλαδη δουλευεις το δραπανο κανονικα μεχρι να αποφορτιστει πληρως και το ξαναφορτιζεις.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Συμφωνώ απόλυτα με τον Παναγιώτη
Εγώ το είπα και σε προηγούμενο σχόλιο αν στέλναμε μια ομαδική αγορά στο Γερμανικό on line θα τους έκανε εντύπωση.
Έστειλα και ένα mail στο [email protected]

Παρακαλώ θα ήθελα στον προγραμματισμό διάθεσης εργαλείων από τα καταστήματα σας να συμπεριλάβετε στο άμεσο μέλλον και το διαθέσιμο στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες δισκοπρίονο πάγκου της Parkside.
Ευχαριστώ.

Ήλθε και η απάντηση:
Αξιότιμε πελάτη,
λάβαμε το μήνυμα σας σχετικά με την επιθυμία σας να προμηθευτείττε το δισκοπρίονο πάγκου. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι αυτό το διάστημα και μέχρι τις27 Ιουνίου δεν θα υπάρχει διαθέσιμο στα καταστήματα μας. Δεδομένου πως όλα τα προιόντα επαναδιαφημίζονται απο το διάστημα ένα εως έξι μήνες, μπορείτε να παρακολουθείτε τις προσφορές μας μέσω φυλλαδίων ή μέσω της ιστοσελίδας μας (www. lidl.gr) και κάποια στιγμή ίσως το εντοπίσετε.
Για οποιαδήποτε πληροφορία η γραμμή εξυπηρέτησης πελατών (800 111 3333, [email protected] ) είναι πάντα στη διάθεσή σας.
Με εκτίμηση
Αγγελική Χαντζή
Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών
Lidl Ελλάς & Σία Ο.Ε
www.lidl-hellas.gr/contact
Τηλ.: 800 111 3333

Άλλα αντ' άλλων !!!!
Αυτό είναι το επίπεδο μόρφωσης των σημερινών υπαλλήλων ....τόσο δύσκολο ήταν να καταλάβει τι της έγραφα ???
Αύριο θα έχουμε μια τηλεφωνική συνδιαλεξούλα με την Αγγελικούλα να δούμε πως τα καταλαβαίνει τα Ελληνικά.
Χ@στηκα για το παγκοπρίονο ...αλλά μ@λ@κας δεν είμαι ...και όταν στέλνω ενα mail για συγκεκριμένο θέμα απαιτώ η απάντηση (αν έλθει) να αφορά το συγκεκριμένο θέμα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Θα περίμενα δηλαδή να μου πει ότι δεν εισάγεται στην Ελλάδα μέχρι ώρας ...γιατί δεν εισάγεται ...και αν πρόκειται κάποια στιγμή να το φέρουν πότε πιστέυουν οτι μπορεί να γίνει αυτό.

Τι να σου πει και η Αγγελικουλα φίλε μου Νίκο , μια υπάλληλος ειναι που θα παλεύει για τα 700 . Ούτε καν θα ξέρει για τι προϊόν της μιλάς... Απο αλλού γίνεται ο προγραμματισμός...ετσι διπλωματικά την έχουν μάθει να απαντά αυτό και έκανε...

Καλά,η Αγγελικούλα ας κανονίσει για σερβίτσια..Ούτε καν κατάλαβε τι της έγραψες.Μια ερώτηση παιδιά:Είχα πάρει το κατσαβίδι 3.6v της parkside,αυτό που περιστρέφεις τη λαβή και γίνεται ίσιο..Δεν το χρησιμοποίησα ποτέ,το θέμα είναι πως έχω το κατσαβίδι,το βαλιτσάκι και τα bits,αλλά όχι τον φορτιστή,κάπου τον έβαλα και δε μπορώ να τον βρώ με τίποτα..Τι μπορώ να κάνω;

Αν το κατσαβίδι υπαρχει ακόμη απο το lidl πιστεύω οτι μπορεις να αγοράσεις απο το service αλλο. Εκτός αν πάρεις έναν εσυ απο κατάστημα ηλεκτρονικών . Επειδή εχω το ίδιο νομιζω, μπορω να σου πω τις προδιαγραφές του.