Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιου είδους τσοκ που να μπαίνει σε εξάγωνη υποδοχή (για το παλμικό, ώστε να μπορεί να πάρει κανονικά στρογγυλής βάσεις εξαρτήματα)?

Μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιου είδους τσοκ που να μπαίνει σε εξάγωνη υποδοχή (για το παλμικό, ώστε να μπορεί να πάρει κανονικά στρογγυλής βάσεις εξαρτήματα)?

Υπάρχει τσοκ, αλλά δεν προσαρμόζεται ακριβώς, με αποτέλεσμα να έχει τζόγο και να μην κάνει για δουλείες ακριβείας.

http://ergaliothiki.gr/index.php?route=product/product&path=64_90&product_id=270

http://ergaliothiki.gr/index.php?route=product/product&path=64_90&product_id=516

έχω και τα δύο. Το πρώτο είναι άστο καλύτερα, πεταμένα λεφτά. Το δεύτερο είναι πολύ καλό αλλά "τσούζει" οικονομικά. (Για δουλείες ακριβείας π.χ. τρύπημα με τρυπάνι 1,5mm ή 2mm όπως σου ξαναείπα δεν κάνει, δηλαδή δεν είναι και ότι καλύτερο...)

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Υπαρχουν, ειναι ακριβα και δεν κανουν δουλεια γιατι ο τζογος ειναι μεγαλος (λογικο).

Καλυτερα να παρεις ενα πληρες σετακι bits με εξαγωνο στελεχος
http://www.amazon.de/Bosch-43-teili...d=1434813195&sr=8-1&keywords=Bosch+2607019613

Με το να μην ρυθμίζονται οι στροφές χάνεις την δυνατότητα να βάλεις βελκρο με γυαλοχαρτο για λείανση που θέλει πιο λίγες στροφες.
Βέβαια όλοι οι τροχοί μπαταρίας είναι πιο χαμηλών στροφών σε σχέση με του ρεύματος που έχουν 11.000 στροφες. Εκείνοι φτάνουν τις 7000 οπότε ίσως και να μπορείς.
Όπως και να έχει είναι ευκολία ένας τροχός χωρίς καλώδιο.
Εγώ ζαχαρώνω τον DC411 της Dewalt ο οποίος solo είναι στα 120 ευρώ!!
Οπότε είναι VFM ο συγκεκριμενος και μάλιστα τον δίνει με 2,6 Α μπαταρία έχοντας πολύ σωστά προβλέψει πως είναι ενεργοβόρο εργαλείο.

Πηρα φυλλαδιο και δεν εχει το ρουτερ...
Οσο για το τροχο, ο. Βλακ και ντεκερ μου κανει νερα στο διακοπτη, παλι. Επισης οταν κοβω ακουγονται μεσα τα γραναζια πολλλες φορες.
Ετσι μαλλον πρεπει να παρω ενα καινουργιο μικρο.
Να παρω το μπαταριας parkside?
Να παρω ενα μπλε bosch?
Να δω καποιον κιτρινο ?
Να παρω μπαταριας solo makita? ρευματος makita?

Αν δεν εβγαιναν οι μπαταριας να με τσιγκλανε, θα πηγαινα για ενα ρευματος. Αλλα ελα που τα θελω...ολα!

Οσο για το τροχο, ο. Βλακ και ντεκερ μου κανει νερα στο διακοπτη, παλι. Επισης οταν κοβω ακουγονται μεσα τα γραναζια πολλλες φορες.
Να παρω ενα μπλε bosch?
Να δω καποιον κιτρινο ?

Αν δεν εβγαιναν οι μπαταριας να με τσιγκλανε, θα πηγαινα για ενα ρευματος. Αλλα ελα που τα θελω...ολα!

Εγώ λέω να τον ανοίξεις και να τον γρασάρεις...

Ευγένιε ...αν το πάρεις και αυτό θα το "σφυρίξω" στην γυναίκα σου ...και που τα κρύβεις.:flipout::flipout:

( για το #3698 post)

Θα ελεγα τον τροχο μπαταριας της parkside. Αξιζει να τον δοκιμασεις.
Απο κει και περα, τροχο ρευματος αγοραζεις και με ~20 ευρω αν χρειαστεις..

Να παρω ενα μπλε bosch?
Να δω καποιον κιτρινο ?

Περιμενε μην το φερει αλλου.. λογικα μοιραζουν αναλογα τα καταστηματα/ περιοχες τα φυλαδια που το εχουν.

Ευγένιε ...αν το πάρεις και αυτό θα το "σφυρίξω" στην γυναίκα σου ...και που τα κρύβεις.:flipout::flipout:

( για το #3698 post)

Χαχαχαχαχαχαχα θα με μπλεξεις...!!!

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Υπαρχουν, ειναι ακριβα και δεν κανουν δουλεια γιατι ο τζογος ειναι μεγαλος (λογικο).

Καλυτερα να παρεις ενα πληρες σετακι bits με εξαγωνο στελεχος
http://www.amazon.de/Bosch-43-teili...d=1434813195&sr=8-1&keywords=Bosch+2607019613

Αυτο κοιταγα και γω. το εχει 25 στο κεντρο βιδας.

https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=5449

Λες ε..

Αν δεις πως γυρνανε τα εξαγωνα τρυπανια θα παθεις πλακα,εχεις δει χουλα-χουπ ? ετσι ακριβως γυρνανε ,αυτο δεν λεγεται μονο τζογος,λεγεται τρυπανατο χουλα-χουπ

Έλεγα μήπως υπήρχε κάτι πιο ψαγμένο στον τρόπο προσάρτησης στην εξαγωνική υποδοχή.
Καλά που τα τσοκ αυτού του τύπου βγαίνουν μόνο μέχρι 6,5mm (αυτά με νορμαλ τιμές τουλάχιστον - και από Ελλάδα).
Τρυπανάκια με εξάγωνη βάση έχω, αλλά όπως ειπώθηκε δεν είναι για πολλά-πολλά.

Γιαυτο καθε εργαλειο εχει τη χρηση του. Με τρελενεται οταν συζητατε για παλμικο σε χρηση τρυπηματος και πως, και που και με τι και και.
Οποιος θελει τρυπημα περνει τρυπανι, οποιος εχει απαιτησεις βιδωματος, παιρνει παλμικο. Και το ποτε θα σταματησει να βιδωνει μαθαινεται. Δεν ειναι επιστημη, θεμα συνηθειας ειναι.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Αν δεις πως γυρνανε τα εξαγωνα τρυπανια θα παθεις πλακα,εχεις δει χουλα-χουπ ? ετσι ακριβως γυρνανε ,αυτο δεν λεγεται μονο τζογος,λεγεται τρυπανατο χουλα-χουπ

Εγώ πάντως "χουλα-χουπ" δεν βλέπω κατά την περιστροφή ...

Καλά μη τρελένεσαι, δεν θα πάθει και τίποτα αν τρυπήσει.
Προσωπικά το θέλω για αντικατάσταση του PABS18li B4 το οποίο μου χάλασε σε 3 μήνες (πρώτα ο ρυθμιστής στροφών και μετά -και μάλλον κατά συνέπεια- και το φρένο).
Απ'το σερβίς μου είπαν πως δεν υπάρχει άλλο να μου στείλουν, και να περιμένω όταν θα ξαναέρθει το νέο (το Α1), άγνωστο πότε όμως.
Λέω να τους πιέσω να μου στείλουν το παλμικό.