Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ευγένιε ...αν το πάρεις και αυτό θα το "σφυρίξω" στην γυναίκα σου ...και που τα κρύβεις.:flipout::flipout:

( για το #3698 post)

Υποστήριξη και συμπαράσταση στους μη εργένηδες. Όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε :argue:

νεκταριε συμφωνω απολυτα μαζι σου ,παλμικο δεν εχω δουλεψει ποτε αλλα θα το παρω με αποκλειστικη χρηση βιδωμα -ξεβιδωμα .

Παντως αν προσεξετε στο βιντεο του εχει καποιο κλειδωμα στο τσοκ. Αν το σταθεροποει και ποσο δεν ξερω αλλα κατι θα κανει..

Εγω ειιχα πει δεν θα παρω αλλο ασυρματο αλλα με δεδομενο τη δυναμη που βγαζει εστω για βιδωμα/ξεβιδωμα ειναι χρησιμο εργαλειο. Τα εξαγωνα bit/τρυπανια κλπ τα δουλευω και με το 10βολτο.

Ενα τεστντραιβ θα μας δείξει-πείσει τι κανει και τι όχι , ολα τα αλλα απ ότι βλέπω ειναι εικασίες ... Η Δευτέρα κοντά...

Εγώ πάντως το παλμικό θα το τιμήσω αν το προλάβω.
Τα υπόλοιπα δεν με ενδιαφέρουν αν και το σβουράκι θα μου ήταν χρήσιμο για μερικές ψιλοδουλείες αλλά μετά θα κάθεται οπότε κρίμα είναι να το πάρω...

Να δω ποιος θα πρωτοπρολαβει να το παρει. Με βλεπω να στηνομαι πρωι πρωι απεξω μεχρι να ανοιξει.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Να δω ποιος θα πρωτοπρολαβει να το παρει. Με βλεπω να στηνομαι πρωι πρωι απεξω μεχρι να ανοιξει.

Με τέτοια εργαλεία που έχει λογικά θα περιμένει πολύς κόσμος απ έξω. Εκτός αυτού βέβαια έχει και πολλά άλλα αναλώσιμα...

Πάντως επειδή τελευταία φέρνει μεγάλες ποσότητες, θα έχει για όλους...
Έτσι λέγαμε και για τα προηγούμενα εργαλεία μπαταρίας και διαβάζω ότι βρίσκονται ακόμα σε μερικά καταστήματα...

Μπορεί να γράφτηκε αλλά δεν το θυμάμαι ....η μπαταρία του PDSSA 18 A1 κάνει και για το PSBSA 18-Li A1 που έχω πάρει ( αυτό απο την σειρά 3 εργαλεία 1 μπαταρία)
Αν ναι το σκέφτομαι .... αλλά αφού και αυτό που έχω βιδώνει τι θέλω να μπλέξω τρύπες κάνω και με του ρεύματος ...εννοώ τρύπες για πριν το βίδωμα.

Παντως εαν το τρυπανι στην εξαγωνη βαζει παιζει πολυ, υπαρχει λυση, μονοτικη ταινια. Ξερω δεν ειναι τελειο αλλα το εχω κανει και βοηθησε.

Οχι, τιποτα απο μπαταριας. Για το ρουτερ θα παω, αν υπαρχει και κανα σετ μυτες.

ΥΣ. Η bosch ποτε θα βγαλει γωνιακο στα 10,8v...?

Ρε παιδιά το βερνίκι-τζελ ξύλου baufix που έχει αύριο λέει τίποτα; είναι νερού, εμποτισμού; Το θέλω για να βάψω παλέτες μιας και ένα εμποτισμού που πήρα έδωσα 12 ευρώ το κιλό.

Δεν το εχει.

Το βερνικι το εχω δουλεψει, δεν ειναι εμποτισμου, ελαχιστα θα ελεγα εμποτιζει. Δημιουργει ενα εξωτερικο φιλμ. Δεν θα το ξαναπαρω μιας και κανει καιρο να στεγνωσει. Επιςης αν ακουμπισεις ξυλαπου εχουν περαστει με αυτο, για λιγο καιρο, ψιλοκολλανε μεταξυ τους μετα.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ρε παιδιά το βερνίκι-τζελ ξύλου baufix που έχει αύριο λέει τίποτα; είναι νερού, εμποτισμού; Το θέλω για να βάψω παλέτες μιας και ένα εμποτισμού που πήρα έδωσα 12 ευρώ το κιλό.

Είχα βάψει ένα φράκτη από παλέτες, τον μισό με δαύτο και το μισό με ένα ποιοτικό. Του Lidl τον επόμενο χρόνο είχε ξεθωριάσει. Το καλό ακόμα και μετά από τρία χρόνια δείχνει σε καλύτερη κατάσταση.

Να ρωτήσω πάλι:
1)Ξέρετε αν η μπαταρία του PDSSA 18 A1 που βγάζει αύριο ταιριάζει και στο PSBSA 18-Li A1 προηγούμενο δραπανοκατσάβιδο που είχε βγάλει πριν λίγο καιρό ??
2) Θυμίστε μου πάλι ...αυτό που βγάζει αύριο το λέει "κρουστικό" ...τι διαφορά έχει από τα παλμικά ??

Impact vs Driver (Παλμικό εναντίον απλού περιστροφικού)
https://www.youtube.com/watch?v=GGzSu5jgmPQ
Δες εδω τι κανειντο παλμικο...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Κρουστικο το αναφερει εκ παραδρομης. Παλμικο ειναι.
Κρουστικα ειναι τα δραπανα πουβεχουν κρουση κατα μηκος του αξονα για τρυπημα σε δομικα υλικα.

Να ρωτήσω πάλι:
1)Ξέρετε αν η μπαταρία του PDSSA 18 A1 που βγάζει αύριο ταιριάζει και στο PSBSA 18-Li A1 προηγούμενο δραπανοκατσάβιδο που είχε βγάλει πριν λίγο καιρό ??
2) Θυμίστε μου πάλι ...αυτό που βγάζει αύριο το λέει "κρουστικό" ...τι διαφορά έχει από τα παλμικά ??

1) Δεν το γνωριζω. Αν ομως χρειαζεσαι το εργαλειο παρε το. Αν κανει η παλια μπαταρια εχει καλως. Αν δεν κανει, παλι καλα ειναι.
2)Το αυριανο ειναι παλμικο (impact driver). Για την ακριβεια επρεπε να λεγοταν 'κρουστικο περιστροφικο δραπανο'. Το δραπανο ειναι οντως κρουστικο αλλα η κρουση ειναι περιστροφικη.
Με λιγα λογια, για να απαντησω σε αυτο που ρωτας, δεν εχει καμμια διαφορα απο τα παλμικα, καθως ειναι παλμικο.

Καμμια σχεση με το παραδοσιακο κρουστικο που τρυπας μπετον. Η περιγραφη του Λιντλ ειναι παραπλανητικη λογω αγνοιας. Πολλοι θα την πατησουν.