Νομίζω ότι έχει ξανασυζητηθεί αλλά δεν το βρίσκω: τα εξαρτήματα πολυεργαλείου που έχει αύριο, κάνουν για Dremel MM40;
Επίσης: το router αξίζει ή να μαζέψω 80-85 ευρώ και να πάρω ένα B&D 900άρι;
Νομίζω ότι έχει ξανασυζητηθεί αλλά δεν το βρίσκω: τα εξαρτήματα πολυεργαλείου που έχει αύριο, κάνουν για Dremel MM40;
Έχεις αυτό με το quick lock ή έχεις το απλό που σφίγγει με αλενόβιδα τα εξαρτήματα?
Εγώ που έχω το πρώτο, δοκίμασα κάποια εξαρτήματα του lidl και δεν ταίριαζαν.
Πάντως δεν χάνεις τίποτα να τα πάρεις να δεις αν κάνουν και αν δεν να τα πας πίσω.
Μπορεί να τα άλλαξαν τώρα, ποτέ δεν ξέρεις...
Οχι δεν κανουν.
Η dremel εχει μοναδικο τυπο εξαρτηματων. Αυτο που μπορεις να κανεις (το εχω κανει και γω) ειναι να παρεις εναν ανταπτορα της bosch ετσι ωστε τα αναλωσιμα parkside να κουμπωνουν στο Dremel.
O ανταπτορας της dremel απο την αλλη, σε βοηθα να ταιριαζεις τα ποιοτικα αναλωσιμα της dremel στα υπολοιπα αντιστοιχα εργαλεια.
Η μικρή κατσαβιδιέρα με τα 19,99 που έχει αύριο, μόνο σε εμένα φάνηκε ότι έχει έκκεντρο τσοκ στο διαφημιστικό που παίζει ;
Έκκεντρο ήταν και το 18βολτο κρουστικό που είχε πριν κάτι μήνες. Το έστειλα στο σέρβις και μου έστειλαν το ίδιο πίσω μιας και όλα ήταν έτσι και χειρότερα.
Ωραιος!Μια βάση με μετακινούμενο φράχτη που έφτιαξα στο φτερό και δε τη πολυλεπτομέρησα μιας και η κάτω επιφάνεια θα αλλαχτεί ξανά..
View attachment 116834
View attachment 116835
Ωραιος!
Το δραπανο βλεπω ομως δεν το εχεις στηριξει...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.