Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Μια βάση με μετακινούμενο φράχτη που έφτιαξα στο φτερό και δε τη πολυλεπτομέρησα μιας και η κάτω επιφάνεια θα αλλαχτεί ξανά..

DSC03118.jpg

DSC03120.jpg

Νομίζω ότι έχει ξανασυζητηθεί αλλά δεν το βρίσκω: τα εξαρτήματα πολυεργαλείου που έχει αύριο, κάνουν για Dremel MM40;

Επίσης: το router αξίζει ή να μαζέψω 80-85 ευρώ και να πάρω ένα B&D 900άρι;

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Νομίζω ότι έχει ξανασυζητηθεί αλλά δεν το βρίσκω: τα εξαρτήματα πολυεργαλείου που έχει αύριο, κάνουν για Dremel MM40;

Επίσης: το router αξίζει ή να μαζέψω 80-85 ευρώ και να πάρω ένα B&D 900άρι;

Έχεις αυτό με το quick lock ή έχεις το απλό που σφίγγει με αλενόβιδα τα εξαρτήματα?
Εγώ που έχω το πρώτο, δοκίμασα κάποια εξαρτήματα του lidl και δεν ταίριαζαν.
Πάντως δεν χάνεις τίποτα να τα πάρεις να δεις αν κάνουν και αν δεν να τα πας πίσω.
Μπορεί να τα άλλαξαν τώρα, ποτέ δεν ξέρεις...

Η μικρή κατσαβιδιέρα με τα 19,99 που έχει αύριο, μόνο σε εμένα φάνηκε ότι έχει έκκεντρο τσοκ στο διαφημιστικό που παίζει ;

Έκκεντρο ήταν και το 18βολτο κρουστικό που είχε πριν κάτι μήνες. Το έστειλα στο σέρβις και μου έστειλαν το ίδιο πίσω μιας και όλα ήταν έτσι και χειρότερα.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Οχι δεν κανουν.
Η dremel εχει μοναδικο τυπο εξαρτηματων. Αυτο που μπορεις να κανεις (το εχω κανει και γω) ειναι να παρεις εναν ανταπτορα της bosch ετσι ωστε τα αναλωσιμα parkside να κουμπωνουν στο Dremel.
O ανταπτορας της dremel απο την αλλη, σε βοηθα να ταιριαζεις τα ποιοτικα αναλωσιμα της dremel στα υπολοιπα αντιστοιχα εργαλεια.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Έχεις αυτό με το quick lock ή έχεις το απλό που σφίγγει με αλενόβιδα τα εξαρτήματα?
Εγώ που έχω το πρώτο, δοκίμασα κάποια εξαρτήματα του lidl και δεν ταίριαζαν.
Πάντως δεν χάνεις τίποτα να τα πάρεις να δεις αν κάνουν και αν δεν να τα πας πίσω.
Μπορεί να τα άλλαξαν τώρα, ποτέ δεν ξέρεις...

Με το quick lock. Θα πάω ούτως ή άλλως να τα δω κι από κοντά.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Οχι δεν κανουν.
Η dremel εχει μοναδικο τυπο εξαρτηματων. Αυτο που μπορεις να κανεις (το εχω κανει και γω) ειναι να παρεις εναν ανταπτορα της bosch ετσι ωστε τα αναλωσιμα parkside να κουμπωνουν στο Dremel.
O ανταπτορας της dremel απο την αλλη, σε βοηθα να ταιριαζεις τα ποιοτικα αναλωσιμα της dremel στα υπολοιπα αντιστοιχα εργαλεια.

Μπράβο Μιχάλη, αυτήν την πληροφορία έψαχνα, να'σαι καλά!
Πού τον βρίσκω τον αντάπτορα της Bosch;

Googlάροντας Bosch 2608000468 Universal Adapter Multi-Cutter θα βρεις πολλούς πωλητές και 1 κομμάτι στο amazοn.de με 0,90 αλλά δεν το στέλνει στην Ελλάδα !!!

Ενδιαφέρει πολλούς αυτό το εξάρτημα της Bosch.
Μπράβο Μιχάλη ...

Η μικρή κατσαβιδιέρα με τα 19,99 που έχει αύριο, μόνο σε εμένα φάνηκε ότι έχει έκκεντρο τσοκ στο διαφημιστικό που παίζει ;

Έκκεντρο ήταν και το 18βολτο κρουστικό που είχε πριν κάτι μήνες. Το έστειλα στο σέρβις και μου έστειλαν το ίδιο πίσω μιας και όλα ήταν έτσι και χειρότερα.

Γεια χαρα και απο εμένα, αλήθεια το εκκεντρο τσοκ, τι ειναι και που επηρεάζει; Γιατι σκεφτομουνα να αγοράσω την συγκεκριμένη κατσαβιδίερα.

Επίσης ο ανταπτορας της bosch για το dremel με ενδιαφέρει και εμένα. Μονο απο το εξωτερικό εχουμε την δυνατοτητα αγοράς; Η υπαρχει και καποιος τροπος απο Ελλαδα;

Ωραιος!
Το δραπανο βλεπω ομως δεν το εχεις στηριξει...

Ευχαριστώ! Πρέπει πρώτα να φτιάξω πάγκο σε μια μεριά του πίσω τοίχου για το δράπανο και τη βάση γωνιακού τροχού.. Και για να το κάνω αυτό πρέπει να συμμαζέψω ρετάλια και άλλα πράγματα που έχω εκεί κι έχει πολύ δουλειά. Και για να το κάνω κι αυτό πρέπει να αρχίσω και να τελειώσω την κουζίνα της μάνας μου.. Ωφού.. Οπότε το αφήνω έτσι προσωρινώς και βλέπουμε..

Καλημερα και καλη εβδομαδα,
περασα και πηρα μια μεγγενη, και τους σπυροτομους...
ειπα να παρω και το παλμικο αλλα δεν υπεκυψα....παντως απο οσους περιμεναν το πρωι (δεν ηταν ιδιαιτερως πολλοι) κανενας ουτε καν το πλησιασε...μαλλον η τιμη ειναι αποτρεπτικη...οχι οτι δεν τα αξιζει...!!!

Εδώ στην Αγία Σοφία στον Πειραιά, είχε ερημιά στις 08:30 που πήγα. Μετά ήρθαν 4-5 άτομα και πήραν κάτι ψιλά.
Το κατσαβίδι με τη σπαστή λαβή είχε αρκετή πέραση (είδα 2 άτομα με αυτό και έναν με το heat gun).
Το impact είναι μάλλον ακριβό για την περιοχή...
Πήγα να δω το ρούτερ και τα εξαρτήματα του πολυεργαλείου από κοντά. Δεν πήρα τίποτα από τα δύο.
Παρατήρησα ότι 3 από τις 6-7 συσκευασίες του ρούτερ ήταν ταλαιπωρημένες και σκέφτηκα μήπως ήταν από παλιότερη φουρνιά που δεν έφυγε και τις ξαναέβγαλαν τώρα.

Πήρα τα μακριά bit και ένα ακόμα ζευγάρι επιγονατίδες που με έχουν βολέψει αφάνταστα.
Μάλλον φτηνά την έβγαλα και μπράβο μου :flipout:

Καλημερα!
Εγω καλοεβλεπα τον τροχο αλλα τον προσπερασα...
Ουφφφφφφφφφφφ
Ουυυυφφφφφφφφφφφφφφφφφ
Ουυυφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ!!!

Πηρα ενα σετ ταινιες μασκαρισματος, ενα κιλο χρωμα ασημενιο και ενα σετ βαψιματος για λακες.
Και ενα σετακι μυτουλες για ενα φιλο για δωρακι!
Επισης την ποπκορνομηχανη η οποια τα σπαει!!!

Καλημέρα κ απο εμένα. Είχε απ όλα τα καλά σήμερα και σε ποσότητα.

Πήρα το κατσαβίδι το οποίο φαίνεται να κάνει δουλεια απο μια πρώτη δοκιμη που του έριξα.

Οσον αφορά εαν είναι έκκεντρο να φανταστώ αναφέρεστε στο παρακάτω;
Το βίντεο το τράβηξα εγώ με το μεγάλο μπιτ προσαρμογέα. Με ενα απο τα 2 μεσαία μπιτ δεν φαίνεται ιδιαίτερα η κίνηση.
https://goo.gl/photos/XjndUfJ6QELWM6Mx7

αρα λογικά όλα έτσι θα ναι.

Δοκίμασα το αρχαίο b&D 4.7 V καμία σχέση πάει ευθεία.

Δοκίμασα και το 18V parkside B4 επίσης πάει ευθεία .