Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

lidl Ραφήνας 9 το πρωί, όλα σε αφθονία ( το τριπλό σετ από καμιά 15αρια κομμάτια, το μικρό κατσαβίδι πάνω από 20) με ολοκαίνουργια κουτιά, είχε και το ρούτερ. ένας επαγγελματίας αγόρασε από όλα 2 σετ.

Αφου δεν βλεπω να αγοραζει κανεις τον γωνιακο τροχο, ειπα σε ενα φιλο να μου αγορασει ενα τεμαχιο:)

Δεν γινεται να εχουμε τον μεγαλυτερο ιστοτοπο για εργαλεια στην Ελλαδα -και οχι μονο- και να μην εχουμε αποψη για το νεο 18βολτο γωνιακο τροχουδακι της parkside :)))

Ελπιζω μονο η parkside να εμπλουτισει την νεα αυτη 18βολτη σειρα, αλλα καθως φαινεται θα το κανει.

αρα λογικά όλα έτσι θα ναι.

Δοκίμασα το αρχαίο b&D 4.7 V καμία σχέση πάει ευθεία.

Δοκίμασα και το 18V parkside B4 επίσης πάει ευθεία .

Καλημερα,

Παιδια, εχει μπει σωστα το μπιτ;, ασφαλιζει το κατσαβιδι τραβοντας το μαυρο δαχτυλιδι. Ανασφλιστο μπιτ ειναι εκκεντρο αλλα ασφαλισμενο, ειναι , μια χαρα. Δοκιμαζω τωρα κατι βιδωματα για τεστ και θα σας πω.

Στο Λιντλ μεταμορφωσης (χαιρε ΔΡΑΠΕΤΗ και παρεα) εχει 9 ηλεκτρικες γεννητριες, δραπανα, δισκους, μπιτσ - μυτες, σεγα, βασεις με στιριξη βεντουζας, τρυπανια σπειρωματων....

Στο Λιντλ μεταμορφωσης (χαιρε ΔΡΑΠΕΤΗ και παρεα) ...
Βρε παλιοπαιδα...
εκει ημουν και εγω το πρωι...
κανονιστε συναντηση να πινουμε και εναν καφε στα ορθια... :)

Το τροχο τον προσπερας ακαι γω...πολλα μου φανηκαν τα 70 . Ισως επειδη περιμενα να τον δοκιμασει καποιος αλλος πρωτα...
Πηρα μυτες και τρυπανια αλλα δυστυχος δεν ειχε το ρουτερ...και πηγα με τετοια λαχταρα...να δω που θα σβησω το πονο μου τωρα...

Το τροχο τον προσπερας ακαι γω...πολλα μου φανηκαν τα 70 . Ισως επειδη περιμενα να τον δοκιμασει καποιος αλλος πρωτα...
Πηρα μυτες και τρυπανια αλλα δυστυχος δεν ειχε το ρουτερ...και πηγα με τετοια λαχταρα...να δω που θα σβησω το πονο μου τωρα...

Νεκταριε τι περιοχή είσαι ; Αθηνα ή επαρχία ;

παιδιά και ζωγράφου που πήγα κατα τις 10 είχε τα πάντα που έβγαιναν σήμερα , παράξενο γιατί πολλές φορές έβλεπες ουρές απο έξω και έπεφτε μέχρι και ξύλο (λυπηρό ) σήμερα είχε σχετικά ηρεμία

έβλεπα για bits εδω και ενα μήνα και πέρα απο λύσεις του +20E που θέλουν δοκιμή (wera κλπ) πολύ φασόν πέφτει στις χαμηλές τιμές .

έπρεπε να με εχω βίντεο πήγα και ήρθα 3 φορές μέσα στο μαγαζί γιατί δεν είχα αποφασίσει ποιες μύτες να πάρω (1 ή 2 σετ )γιατί κανα 9μηνο μάλλον θα κάθονται (Στρατος) , πάλι καλά που δεν είχε ρουτερ στην περιοχή μου με έβλεπα να το έπαιρνα για του χρόνου :P

Και εγώ στο δικό μας Lidl την ώρα που πήγα (κατά τις 10.30) είχε γύρω στα 4 παλμικά και πολλές σπαθόσεγες και τροχούς.

Πληροφοριακά για να ξέρετε:
Η μπαταρία των 1.5 Ah κοστίζει 20 ευρώ και η 2.6 Ah 26 ευρώ.

Πολύ καλές τιμές κατά την ταπεινή μου άποψη...

Νεκταριε ειχε 5 ακομα στην μεταμορφωση, θες αμα περασω το απογευμα να σου χτυπησω ενα;

Και εγώ στο δικό μας Lidl την ώρα που πήγα (κατά τις 10.30) είχε γύρω στα 4 παλμικά και πολλές σπαθόσεγες και τροχούς.

26 δεν την λές καλή τιμή αλλά εξαιρετική νομίζω. :)

Περισσοτερα αμπερωρια και μην το σκεφτεσαι καν!

Παιζουν στα ασυρματα που φερανε σημερα αυτες Νικολα?

Ν. Κόσμος 9 η ωρα ησυχία και υπηρχαν τα παντα πήρα ενα σετ bit μακριά, ίσια απόλυτα δεν είναι και η προέκταση τα ίδια η χρηση τους θα είναι μονο εκεί που δεν φτάνουν τα κοντά.
Πήρα και ενα router καλό φαίνεται έβαλα τρεις κρυφούς μηχανισμούς σε συρτάρια και δυο μεντεσέδες σε πορτακι με απόλυτη επιτυχία, σημειωτέον οτι δεν έχω ξαναπιαση router ποτε

Παιζουν στα ασυρματα που φερανε σημερα αυτες Νικολα?

Ναι Δημήτρη. Τις τιμές τις είδα στα κουτιά τους και αν δεν κάνω λάθος περιλαμβάνουν και τα μεταφορικά...
Αν ισχύουν σίγουρα θα πάρω μία 2.6 Ah.
Θα τους πάρω τηλέφωνο αν είναι και θα ενημερώσω!!!

Ναι Δημητρη.
Παλμικο και σπαθοσεγα εχουν την μικρη και το τροχουδακι την μεγαλη.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Νεκταριε στειλε μου αμεσα αν σε ενδιαφερει να στο παρω το ρουτερακι.

Νεκταριε ειχε 5 ακομα στην μεταμορφωση, θες αμα περασω το απογευμα να σου χτυπησω ενα;
Ευχαριστω για τη προσφορα.αλλα αν μπορεσει ο κυριακος θα ειναι καλυτερα, λογω μεταφορικων...

Ναι Δημητρη.
Παλμικο και σπαθοσεγα εχουν την μικρη και το τροχουδακι την μεγαλη.

Νεκταριε στειλε μου αμεσα αν σε ενδιαφερει να στο παρω το ρουτερακι.
Κυριακο αν δεν σου ειναι κοπος...