Βλέποντας και το Α1 μοντέλο το ίδιο έκκεντρο φαίνεται. Δείτε το video απο το 4:43-4:46
https://youtu.be/eit75PKXGGM
https://youtu.be/eit75PKXGGM
αρα λογικά όλα έτσι θα ναι.
Δοκίμασα το αρχαίο b&D 4.7 V καμία σχέση πάει ευθεία.
Δοκίμασα και το 18V parkside B4 επίσης πάει ευθεία .
Βρε παλιοπαιδα...Στο Λιντλ μεταμορφωσης (χαιρε ΔΡΑΠΕΤΗ και παρεα) ...
Το τροχο τον προσπερας ακαι γω...πολλα μου φανηκαν τα 70 . Ισως επειδη περιμενα να τον δοκιμασει καποιος αλλος πρωτα...
Πηρα μυτες και τρυπανια αλλα δυστυχος δεν ειχε το ρουτερ...και πηγα με τετοια λαχταρα...να δω που θα σβησω το πονο μου τωρα...
Το τροχο τον προσπερας ακαι γω...πολλα μου φανηκαν τα 70 . Ισως επειδη περιμενα να τον δοκιμασει καποιος αλλος πρωτα...
Πηρα μυτες και τρυπανια αλλα δυστυχος δεν ειχε το ρουτερ...και πηγα με τετοια λαχταρα...να δω που θα σβησω το πονο μου τωρα...
Και εγώ στο δικό μας Lidl την ώρα που πήγα (κατά τις 10.30) είχε γύρω στα 4 παλμικά και πολλές σπαθόσεγες και τροχούς.
Πληροφοριακά για να ξέρετε:
Η μπαταρία των 1.5 Ah κοστίζει 20 ευρώ και η 2.6 Ah 26 ευρώ.
Πολύ καλές τιμές κατά την ταπεινή μου άποψη...
Και εγώ στο δικό μας Lidl την ώρα που πήγα (κατά τις 10.30) είχε γύρω στα 4 παλμικά και πολλές σπαθόσεγες και τροχούς.
Παιζουν στα ασυρματα που φερανε σημερα αυτες Νικολα?
Ευχαριστω για τη προσφορα.αλλα αν μπορεσει ο κυριακος θα ειναι καλυτερα, λογω μεταφορικων...Νεκταριε ειχε 5 ακομα στην μεταμορφωση, θες αμα περασω το απογευμα να σου χτυπησω ενα;
Κυριακο αν δεν σου ειναι κοπος...Ναι Δημητρη.
Παλμικο και σπαθοσεγα εχουν την μικρη και το τροχουδακι την μεγαλη.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Νεκταριε στειλε μου αμεσα αν σε ενδιαφερει να στο παρω το ρουτερακι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.