Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δυστυχώς δεν θα έρθει γιατί το εγχειρίδιο δεν βγήκε στα Ελληνικά.
Λογικό κιόλας καθώς είναι πολύ ακριβό...

Lidl Γαλλίας: http://www.lidl.fr/fr/offres-513.htm?id=692

Είχαν καιρό να φέρουν εργαλεία οπότε μπορεί να φέρουν και την άλλη εβδομάδα...

εχουν φέρει και το radial πάντως που ηταν πιο ακριβό οπότε δεν ξέρεις μπορεί και να το φέρουν.(άν όχι άμεσα σύντομα)

Το καρφωτικό λέει τίποτα? Το έχει κανείς?

Εγω το ειχα παρει και το επεστρεψα.
Μου φανηκε αδυναμο σε σχεση με το πνευματικο.
Παλι τωρα μπορει και να το αγορασω για να το χρησιμοποιουν οι γυναικες του σπιτιου που εχουν μανια με κατασκευες ανακαινησεις σε υφασματα καναπεδες κλπ.

Για χειροτεχνία υπάρχει το μικρό ηλεκτρικό καρφωτικο με λευκό χρώμα. Το πράσινο είναι το εργαλείο και υποτίθεται ότι είναι πιο δυνατό. Το δικό μου πράσινο (δεν θυμάμαι κωδικό) μου φαίνεται αδύναμο (με τέρμα δυνατά την ρύθμιση) εάν δεν το πιεσω με αρκετή δύναμη θα αφήσει το κεφάλι του καρφιου ή την γέφυρα του διχαλου στον αέρα.

Το προηγουμενο ΣΚ ασχοληθηκα λιγο με το διτροχο μωρο μου...
Εβγαλα καλαμια κτλ κτλ απο το μοτο...
Χρησιμοποιησα το αεροκλειδο της Parkside φιλου...
Εντυπωσιαστικα απο την ποιοτητα του (δεν ειναι η πρωτη φορα που χρησιμοποιω αεροκλειδο) σε σχεση με την τιμη του...πιστευω οτι για εναν ερασιτεχνη ειναι ταμαμ...

Για χειροτεχνία υπάρχει το μικρό ηλεκτρικό καρφωτικο με λευκό χρώμα. Το πράσινο είναι το εργαλείο και υποτίθεται ότι είναι πιο δυνατό. Το δικό μου πράσινο (δεν θυμάμαι κωδικό) μου φαίνεται αδύναμο (με τέρμα δυνατά την ρύθμιση) εάν δεν το πιεσω με αρκετή δύναμη θα αφήσει το κεφάλι του καρφιου ή την γέφυρα του διχαλου στον αέρα.

Δεν κανει τπτ Παναγιωτη το μικρακι το ασπρο.

Την Δευτέρα (μεταξύ άλλων) αγόρασα και το παλμικό 18v χωρίς να είμαι σίγουρος αν θα το κρατήσω. :chinscratch:
main.jpeg

Ομολογώ φοβήθηκα με μερικά σχόλια εδώ που μου έδειχναν ότι είναι υπερβολικό για εμένα.
Βασικά περίμενα εδώ και καιρό να βγάλουν κάποιο κλασικό δραπανοκατσάβιδο που ίσως ακόμα και ένα 10.8V να με κάλυπτε.
Αλλά βαρέθηκα να περιμένω.

Βάζω την παρακάτω φωτογραφία γιατί ξέρω σας αρέσουν κάτι τέτοια.:2thumb22sup:
HpbaNXK.jpg
[/IMG]

Λοιπόν, το εργαλείο είναι ισχυρό και ευκολοδούλευτο.
Η σκανδάλη του είναι τέλεια. Βγάζει ένα αυξανόμενο ήχο (μόνο στις χαμηλές στροφές) που άμεσα σε βοηθάει να καταλάβεις την δύναμή του.
Το δούλεψα σφίξε/ξέσφιξε με 13αρι καρυδάκι σε βίδες που με δανεικό δυνατό δραπανολατσάβιδο δεν τερμάτιζε. Τέλεια!
Ξεψάρωσα τόσο που το δούλεψα και σε μοντάρισμα κουζίνας Leroy όπου θα ήταν εύκολο να κάνω ζημιά με τις νοβοπανόβιδες. Μια χαρά!
mgxYK18.jpg
[/IMG]

Βέβαια εγώ δεν έχω εμπειρία από τέτοια.
Εχτές όμως ο μάστορας που είχα το δούλεψε πολύ ώρα για να περάσει πόρτες/παράθυρα, αφού το Makita του έμεινε από μπαταρία.
Έβαζε κάτι τεράστιες τσιμεντόβιδες. Τα σχόλια του ήταν πολύ θετικά και όταν άκουσε για δυνατότητα παραγγελίας μπαταρίας 2.6Ah με 26ευρώ έμεινε με ανοιχτό το στόμα.
Για βίδωσε/ξεβίδωσε είναι ότι πρέπει.

Είναι απο τα δυνατά εργαλεία που βγάζει η parkside και νο1 πιο χρήσιμο εργαλείο για DIY. Πολύ καλά έκανες και το αγόρασες.

Αν δεν είχα το B4 18v (το οποίο ειναι επίσης εξαιρετικό) θα το χτύπαγα.
Βασικά ήμουν οριακά μιας και παίρνει και 2.6AH μπαταρίες αλλά εχω ήδη 2 μπαταρίες 1.5ah στο B4 και με καλύπτουν για οποιαδήποτε εργασία που κάνω.

Το δουλευω κανα δυο μερες.. το ιδιο σκεφτηκα και γω.. ισως το πιο χρησιμο εργαλειο μετα το B&D δραπανοκατσαβιδο που εχω αρκετα χρονια.

Prof, το PABS 18-Li B4 λες?

Το δουλευω κανα δυο μερες.. το ιδιο σκεφτηκα και γω.. ισως το πιο χρησιμο εργαλειο μετα το B&D δραπανοκατσαβιδο που εχω αρκετα χρονια.

Ναι αυτό λέω με εχει βγάλει ασπροπρόσωπο!

και εγω αυτο εχω το οποιο με απετρεψε απο το να παρω και το παλμικο...
Ειναι πολυ δυνατο και το θεωρω υπερβολη ΑΝ εχεις το 18αρι να πας για το παλμικο...

Το εχει τωρα στο γαλλικο Lidl.. αρα μπορει να το φερει αργοτερα και εδω..

Και Review στο supereverything.gr

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αν εχεις αυτο εισαι καλυμενος Ευγενιε.. με 35Nm ροπη καλυπτεις το 90% της δουλειας που μπορει να χρειαστει σε ερασιτεχνικο επιπεδο.. τωρα αν εχεις και καποιο δραπανοκατσαβιδο καλωδιου , ακομη καλυτερα.

και εγω αυτο εχω το οποιο με απετρεψε απο το να παρω και το παλμικο...
Ειναι πολυ δυνατο και το θεωρω υπερβολη ΑΝ εχεις το 18αρι να πας για το παλμικο...

Δεν μπορεις να συγκρινεις ενα κατσαβιδι ροπης 35Nm με ενα αλλο των 180Νm. H διαφορα και θεωρητικα αλλα και πρακτικα ειναι τεραστια.

Υπερβολη ειναι να το αγορασεις και να μην εχεις χρηση για το παλμικο. Σαν εργαλειο ομως ειναι δυναμη.

Προσωπικα, καλλιστα θα μπορουσα να το αγορασω σαν εξαιρετικο value for money. Ξερω ομως οτι θα μεινει στο ραφι.
Το 10βολτο παλμικο που εχω των 100+Νm μου ειναι αρκετο για τις αναγκες μου.

Αν εχει και καλωδιου, μπορει να καλυψει τη διαφορα δυναμης Μιχαλη..

Παντως σαν αγορα σε καμια περιπτωση δεν κλαις τα λεφτα σου.

Αν εχει και καλωδιου, μπορει να καλυψει τη διαφορα δυναμης Μιχαλη..

Παντως σαν αγορα σε καμια περιπτωση δεν κλαις τα λεφτα σου.

Ποιο παλμικο ρευματος δινει 180Νm?

Δεν μπορεις να συγκρινεις ενα κατσαβιδι ροπης 35Nm με ενα αλλο των 180Νm. H διαφορα και θεωρητικα αλλα και πρακτικα ειναι τεραστια.

Υπερβολη ειναι να το αγορασεις και να μην εχεις χρηση για το παλμικο. Σαν εργαλειο ομως ειναι δυναμη.

Προσωπικα, καλλιστα θα μπορουσα να το αγορασω σαν εξαιρετικο value for money. Ξερω ομως οτι θα μεινει στο ραφι.
Το 10βολτο παλμικο που εχω των 100+Νm μου ειναι αρκετο για τις αναγκες μου.

Θα επαναλλαβω...
Προσωπικα ΔΕΝ μου εχει χρειαστει να βιδωσω κατι που το 18αρι (κατσαβιδιερα) δεν τα καταφερε...ακομα και στριφωνι σε περγολα...
Εχοντας 3 μπαταριας
10,8 - 18αρι Κορυστικο - 18αρι Δραπανοκατσαβιδο ΘΑ ηταν υπερβολη να το αγορασω...
Απο εκει και περα ΑΝ καποιος Θελει τοσο δυνατα βιδωματα τοτε ΝΑΙ ειναι καλη αγορα...και εγω ΑΝ δεν ειχα το 18αρι τοτε θα το τσιμπαγα χωρις σκεψη...

Αυτό το εργαλείο δεν το χρησιμοποιείς ....... το χαϊδεύεις και φτιάχνεσαι !!!! :flipout:
(Το παλμικό)

Αυτό το εργαλείο δεν το χρησιμοποιείς ....... το χαϊδεύεις και φτιάχνεσαι !!!! :flipout:
(Το παλμικό)

Οχι μονο το παλμικο! Ολα τα PARKSIDE!

δειτε : https*****
://www.
youtube.com/
*****watch?v=
****i5ar76Agd34

προσοχη ΔΕΝ ειναι ασφαλες για δουλεια...αλλα ειναι DIY PARKSIDE original

Last edited:
κανένα παλμικό ρεύματος δεν δίνει 180Nm , της Makita το TD 0101F , που είναι το μόνο ηλεκτρικό που κυκλοφορεί στην αγορά απόσο ξέρω δίνει 90Nm , και είναι αυτό http://www.toolstop.co.uk/makita-td0101f-impact-driver-240v-p6829 , που και πάλι είναι πολύ δύναμη , τώρα πόσο συχνά θα χρειαστεί κανείς τόση δύναμη , είναι άλλο θέμα .

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

κανένα παλμικό ρεύματος δεν δίνει 180Nm , της Makita το TD 0101F , που είναι το μόνο ηλεκτρικό που κυκλοφορεί στην αγορά απόσο ξέρω δίνει 90Nm , και είναι αυτό http://www.toolstop.co.uk/makita-td0101f-impact-driver-240v-p6829 , που και πάλι είναι πολύ δύναμη , τώρα πόσο συχνά θα χρειαστεί κανείς τόση δύναμη , είναι άλλο θέμα .

Υπάρχουν Παλμικά ρεύματος με όση ροπή θες, 100, 200Nm, 400Nm, 500Nm, 1000Nm ....