Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ευγένιε παιδί μου γιατί παιδεύεσαι .... αφού θα το πάρεις το ξέρω εξ αρχής είναι ανάγκη να ψάχνεις όλη την Αττική τώρα για να το βρεις ??:flipout:

:grinning-smiley-043

οντως, ειναι καλυτερο απο την χρηση ενος impact wrench/driver adaptor, αλλα εχουν μεινει κρουστικα στην αττικη; νεα ιωνια μεταμορφωση τρεις γεφυρες δεν υπαρχουν.
το δικο μαλλον θα το επιστρεψω...ειναι πολλα τα 60 ευρω, θα κανω ποστ μηπως το ψαχνει κανεις εαν φτασω εκει

οντως, ειναι καλυτερο απο την χρηση ενος impact wrench/driver adaptor, αλλα εχουν μεινει κρουστικα στην αττικη; νεα ιωνια μεταμορφωση τρεις γεφυρες δεν υπαρχουν.
το δικο μαλλον θα το επιστρεψω...ειναι πολλα τα 60 ευρω, θα κανω ποστ μηπως το ψαχνει κανεις εαν φτασω εκει

Μιλαμε ΑΝ αποφασησεις να το επιστρεψεις...

...το δικο μαλλον θα το επιστρεψω...ειναι πολλα τα 60 ευρω, θα κανω ποστ μηπως το ψαχνει κανεις εαν φτασω εκει
Γιατι να το επιστρεψεις και δεν το δίνεις σε κάποιον απο εδω , βλέπω εχει αρκετη ζήτηση .

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλημέρα, για όποιον ενδιαφέρεται το lidl Π.Φαλήρου (Φλοισβος),
μέχρι τις 8:30 είχε ρούτερ,,σπαθοσεγα μπαταρίας, πιστόλι θερμού αέρα και μέγγενη.

Μια ερώτηση για την εγγύηση των εργαλείων..
Τα κουτιά τα κρατάμε και μετά το πέρας των 30 ημερών απο την αγορά μας;

Ρωτάω γιατι έχω γεμίσει ενα βουνό με κουτιά parkside στην αποθήκη και πρέπει να κάνω χώρο κάποια στιγμή.

Ρωτάω γιατι έχω γεμίσει ενα βουνό με κουτιά parkside στην αποθήκη και πρέπει να κάνω χώρο κάποια στιγμή.
Για το σέρβις δεν χρειάζονται , μονο για την επιστροφή . Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να τα ζητήσουν .
Αν θέλεις να τα κρατήσεις , βάλε το ενα μέσα στο άλλο ή άνοιξε τα τελείως και απο τον πάτο και κανε τα επίπεδα .

Προσωπικά όταν βγάλω τό εργαλείο από τό κουτί τό δοκιμάζω καί άν δουλεύει οκ,τότε το κουτί τήν ίδια μέρα τό πετάω στήν ανακύκλωση.

Προσωπικά όταν βγάλω τό εργαλείο από τό κουτί τό δοκιμάζω καί άν δουλεύει οκ,τότε το κουτί τήν ίδια μέρα τ'ο πετάω στήν ανακύκλωση.

Aκριβως το ιδιο πραμα κανω και εγω πλεον, εδω και χρονια.

Γιατι να το επιστρεψεις και δεν το δίνεις σε κάποιον απο εδω , βλέπω εχει αρκετη ζήτηση .

Σωστα, εαν ειναι θα το προτεινω πρωτα, μια και παντα κανω μια αποδειξη ανα εργαλειο, ταμαμ.
Παντως ειναι να φυγουν πισω τα εξις μπιτσ εαν ενδιαφερεται καποιος, ποστ η πμ παιδια, μετα θα τα επιστρεψω

20150624_140749.jpg

δεν τα χρειαζομαι αφου οι καθημερινες μου αναγκες καλυπτονται εδω

20150624_140842.jpg

Δεν λεω, ψηνομαι, αλλα υπαρχει και ο ΕΝΦΙΑ...

Σωστα, εαν ειναι θα το προτεινω πρωτα, μια και παντα κανω μια αποδειξη ανα εργαλειο, ταμαμ.
Παντως ειναι να φυγουν πισω τα εξις μπιτσ εαν ενδιαφερεται καποιος, ποστ η πμ παιδια, μετα θα τα επιστρεψω

20150624_140749.jpg

δεν τα χρειαζομαι αφου οι καθημερινες μου αναγκες καλυπτονται εδω

20150624_140842.jpg

Δεν λεω, ψηνομαι, αλλα υπαρχει και ο ΕΝΦΙΑ...

Στείλε μου ενα pm για τα μακριά , δεν μπορω να σου στείλω . Ευχαριστω !

Πήγα σε 2 καταστήματα (Γλυφάδας, Αλίμου) για να βρω επιγονατίδες αλλά δεν ...
Έκανα ερώτημα αν υπάρχουν σε Αγ. Δημήτριο και Βάρη αλλά δεν τρέφω ελπίδες.
Τις έχει δει κανείς σε κάποιο μαγαζί σήμερα;

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Πήγα σε 2 καταστήματα (Γλυφάδας, Αλίμου) για να βρω επιγονατίδες αλλά δεν ...
Έκανα ερώτημα αν υπάρχουν σε Αγ. Δημήτριο και Βάρη αλλά δεν τρέφω ελπίδες.
Τις έχει δει κανείς σε κάποιο μαγαζί σήμερα;

νεα ιωνια απεναντι απο ΑΒ, εαν περασω, να σου παρω;