Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Θα ελεγα οτι το "αρθρο" ειναι προβοκατορικο για καταναλωση και για τα κλικ. Οσον αφορα το ατομο μου δεν ειμαι εκπροσωπος του καταστηματος (και νομιζω κανεις αλλος εδω δεν ειναι εκπροσωπος ουτε εργαζεται εκει). Γιατι δεν περνεις τηλεφωνο στην εξυπηρετηση πελατων;

Θα το επαιζα στοιχημα οτι ειναι ψεμα.

Οχι δεν μπορει να ισχυει, εκτος αν εχουν παρει εντολη να στελνουν τα μετρητα στη Γερμανια με αεροπλανο η με φορτηγα..που απαγορευτεται :))

Eιτε καρτα ειτε μετρητα, οι εισπραξεις κατατιθενται σε τραπεζα. Οι τραπεζες στελνουν τα εμβασματα στην Γερμανια.

Το lidl δεν εχει θεμα με τα εμβασματα στους προμηθευτες του εκτος Ελλαδος γιατι εμπιπτει στις εταιρειες με τα τροφιμα που εξαιρουνται μαζι με φαρμακα και πετρελαιοειδη.

Το θέμα είναι Κυριάκο, μέχρι πότε θα υπάρχει δυνατότητα να το κάνεις αυτό, αφού, με κλειστές τις τράπεζες, οι έμποροι δεν μπορούν να αγοράσουν νέα προιόντα και ήδη έχουν αρχίσει να εμφανίζονται τα πρώτα σημάδια έλλειψης αγαθών (πχ οι φαρμακοποιοί και άλλοι).

Και, βέβαια, δεν νομίζω ότι θα ανοίξουν οι τράπεζες την ΤΡ 7/7, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, αφού δεν υπάρχει ρευστό στις τράπεζες.

Φίλε Μάκη αν ότι τράπεζες ότι λεφτά είχαν τα είχαν βάλει το ΣΚ στα ΑΤΜ και τα σήκωσε ο κόσμος τότε δεν είναι τράπεζες αλλά μπακάλικα.
Άλλος είναι ο λόγος που έκλεισαν αλλά ας μείνουμε στο θέμα.

Ας μείνουμε στο θέμα του λιντλ όσο και αν με τρώει το χέρι μου να γράψω για την επικαιρότητα..Παιδιά τη ραφιέρα την αγόρασε κάποιος;Αξίζει;

Δεν μου γέμισε το μάτι Νικόλα , ειναι απο αυτές που στον χρόνο τις πετάς .

Νομίζω ότι η ραφιέρα των 19,90 που μου είχε προτείνει ο Μιχάλης, αγόρασα και τοποθέτησα έχει ασυγκρίτως καλλίτερα δεσίματα και σιγουριά από την πλαστική του Lidl.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Νομίζω ότι η ραφιέρα των 19,90 που μου είχε προτείνει ο Μιχάλης, αγόρασα και τοποθέτησα έχει ασυγκρίτως καλλίτερα δεσίματα και σιγουριά από την πλαστική του Lidl.

Για βάλε κανά λινκ να υπαρχει...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Να προτείνω κατι...και εγω...

Να φτιάχνονταν ενα θέμα με vfm...
Δλδ πήρα εγω αυτους τους σφηκτηρες και μέχρι στιγμής με έχουν βγάλει ασπροπρόσωπο...τους προτείνω...αλλα που να τους βρει ο άλλος σε 300σελιδες θέμα...???
Αν ανοίγαμε ενα ακομα θέμα που αυστηρά θα έμπαινε κάποιος να ποστάρει τα δυο τρία που θεωρεί vfm με δυο λόγια γιατι τα θεωρεί vfm...ουτε σχόλια ουτε τίποτα...

Τι λέτε...?

Καλα τα σχολια δεν μπορεις να τα απαγορευσεις.. αν θελει καποιος να ρωτησει οτιδηποτε σχετικα με το ταδε VFM εργαλειο.. κλπ? σχολια ας υπαρχουν αλλα πολυ σωστα οπως λες θα ειναι ολα τα "προτεινομενα" μαζεμενα σε ενα θρεντ..

Ανοιξε ενα ρε συ Ευγένιε.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Για βάλε κανά λινκ να υπαρχει...

Είναι η 610405 και υπάρχει σε πολλά καταστήματα.
Την αγόρασα από αυτό το κατάστημα αφού πήγα πρώτα και την είδα στημένη και φορτωμένη με διάφορα είδη.

http://www.kouretas.gr/product.php?id=4288#.VZLRtxvtlBc

Μάγκες, την άλλη εβδομάδα εργαλεία γιοκ...

Και μία φωτό με τις δυνατότητες του σβουρακι-ου του Lidl.
Έκοψε την μπετόβεργα της φωτό χωρίς ζόρι και γρήγορα.

Μάγκες, την άλλη εβδομάδα εργαλεία γιοκ...

Και μία φωτό με τις δυνατότητες του σβουρακι-ου του Lidl.
Έκοψε την μπετόβεργα της φωτό χωρίς ζόρι και γρήγορα.

Με εκπλησει που σε εκπλησει οτι μπορει να κοψει μια μπετοβεργα. Εαν δεν μπορουσε να κοψει αυτο τοτε τι μπορει να κοψει;
Μην με παρεξηγησεις αλλα εαν ειχες κοψεις ενα ολοκληρο αυτοκινητο θα ελεγα ναι ωραιο εργαλειο, τωρα λεω "ε και; αυτο το κανω και με τον παναθλιο γωνιακο τροχο practil" (ειμαι ιδιοκτητης αυτου του εργαλειου, κανεις δεν ειναι τελειος).

Παναγιώτη δεν είπα ότι τρελάθηκα κιόλας. Βασικά το πήρα για ακόμα πιο ελαφριές δουλειές από την συγκεκριμένη μπετόβεργα και κυρίως για λείανση και ακόνισμα.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι την έκοψε σχετικά γρήγορα όπως και ο γωνιακός τροχός ρεύματος.
Άλλωστε με διάσταση δίσκου 115 mm δεν έχει και πολλές επιλογές στο κόψιμο μεγάλων υλικών.
Θα ήθελα να τον δοκιμάσω και σε κοπή πέτρας με διαμαντόδισκο (εκεί είναι το πραγματικό ζόρι) προτού βγάλω γενικό συμπέρασμα...

Το μονο οφελος που βλεπω σε τροχο μπαταριας ειναι η οποια ξαφνικη απαιτηση χρησης του, σε απομακρυσμενο σημειο απο παροχη ρευματος ή δυσκολη προσβαση. Για συχνη χρηση σε ηλεκτροδοτουμενο χωρο, δεν αξιζει.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Το μονο οφελος που βλεπω σε τροχο μπαταριας ειναι η οποια ξαφνικη απαιτηση χρησης του, σε απομακρυσμενο σημειο απο παροχη ρευματος ή δυσκολη προσβαση. Για συχνη χρηση σε ηλεκτροδοτουμενο χωρο, δεν αξιζει.

Έτσι είναι... Σου παρέχει και μια ελευθερία κινήσεων η έλειψη καλωδίου αλλά τίποτε παραπάνω, κι αυτό το πληρώνεις σε αυτονομία και δύναμη.
Εγώ πήρα τροχό μπαταρίας για δυο λόγους...
Ο ένας είναι η τρέλα που έχουμε όλοι μας εδώ. Ο άλλος - και πιο σοβαρός - είναι το οτι έχω ένα τρακτεράκι KUBOTA για αγροτικές δουλειές και πολλές φορές παθαίνω ζημιές, κυρίως μα τις αλυσσίδες του καταστροφέα και των υδραυλικών, μακρυά απ´το σπίτι.
Αντί να γυρίσω σπίτι να το φτιάξω το κάνω επι τόπου...

Υ.Γ. Η αλήθεια τώρα...
Ποτέ δεν έχει γίνει αυτό :p, για πολύ απλούς λόγους.
1ον Αναγκαστικά θα γυρίσω σπίτι για να πάρω τον τροχό.
2ον Σπάνια θα χρειαστείς μόνο τροχό, και πχ ηλεκτροκόλληση μπαταρίας ακόμα δεν υπάρχει...
3ον Πάντα θα χρειάζονται κι άλλα εργαλεία που είναι αδύνατον να τα κουβαλάς όλα μαζί σου..

...κατά τα άλλα...
καλό είναι, όταν σκέφτομαι πόσο κόστισε, να λέω οτι τον αγόρασα επειδή μου ήταν απαραίτητος και δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά. :ernaehrung004: