Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Λογικά θα έχει κάμποσα κομμάτια καθώς περίσσεψαν από την προηγούμενη φορά, οπότε μην αγχώνεστε.
Αν και η τιμή είναι λίγο πιο λογική δεν πάει να πει ότι θα γίνει χαλασμός για να το πάρουνε...

Και φυσικά αν είσαι τόσο άτυχος να μην το προλάβεις μπορείς κάλλιστα να απευθυνθείς στο αντίστοιχο θέμα και σίγουρα κάποιος θα σε βοηθήσει να το πάρεις στα χέρια σου (έχουμε capital control αλλά λόγω της χαμηλής αξίας μπορείς σίγουρα να κάνεις κατάθεση)!

Οπως και να εχει εαν καποιος το θελει θα το βρουμε. Σιγουρα.

Έχουμε τις άκρες μας πλέον Παναή!!!

Εγώ πάντως το σκέφτομαι σοβαρά για το δισκοπρίονο!!!
Η τιμή είναι χώμα και την έχω καταβρεί με τα μπαταριοκίνητα ακόμα και για εργασίες που υπάρχει ρεύμα!
Φυσικά το καλό είναι ότι με το συγκεκριμένο δισκοπρίονο λόγω του μεγέθους του μπορεί να κόψει κανείς σχεδόν τα πάντα (για τις συνηθισμένες ξυλουργικές εργασίες είναι υπέρ επαρκές πιστεύω)!!

Ετσι ειναι. Με δισκακι 150μμ και βαθος κοπης περιπου 5εκ. ειναι ιδανικο για σχεδον τα παντα.
Ειδικα σε αυτη την τιμη και ειδικοτερα αν υπαρχει και δευτερη μπαταρια (με δευτερο εργαλειο, πχ. το 18βολτο σεγακι).

Ετσι ειναι. Με δισκακι 150μμ και βαθος κοπης περιπου 5εκ. ειναι ιδανικο για σχεδον τα παντα.
Ειδικα σε αυτη την τιμη και ειδικοτερα αν υπαρχει και δευτερη μπαταρια (με δευτερο εργαλειο, πχ. το 18βολτο σεγακι).

Φιλε Μιχάλη επειδή τό έψαξα πολύ μέ αυτό το επαναφορτιζομενο δισκοπριονο parkside,το μεγεθος του δισκου 150 mm το μεγεθος της οπης του δισκου 16 mm,ο αριθμος στροφων του δισκου 3800 min,το βαθος κοπης 48 mm ειναι τα ιδια με το επαναφορτιζομενο δισκοπριονο Bosch.Αρα αναλωσιμα π.χ δισκος βρισκεις ανετα.

Φιλε Μιχάλη επειδή τό έψαξα πολύ μέ αυτό το επαναφορτιζομενο δισκοπριονο parkside,το μεγεθος του δισκου 150 mm το μεγεθος της οπης του δισκου 16 mm,ο αριθμος στροφων του δισκου 3800 min,το βαθος κοπης 48 mm ειναι τα ιδια με το επαναφορτιζομενο δισκοπριονο Bosch.Αρα αναλωσιμα π.χ δισκος βρισκεις ανετα.

Μπραβο, πολυ καλη παρατηρηση Δημητρη!

Εγώ είχα πάρει έναν δίσκο parkside και τον πέρασα σε ένα αμερικάνικο παμπάλαιο που έχω 110V που ούτε πινακάκι δεν έχει μείνει πάνω του να ξέρω τι μάρκα είναι και τον πήρε μια χαρά.Λίγο μικρότερη διάμετρος βέβαια ...αλλά δουλεύει.
Άντε να δω πότε θα βάλει και το παγκοπρίονο στην Ιταλία μήπως καταφέρω και το πάρω (και το χρειάζομαι γμτ)

Πριν 2 εβδομάδες η πίεση των ημερών με έκαναν να ρευστοποιήσω το πολύ καλό παλμικό δραπανοκατσάβιδο των 60ευρώ.
Την επόμενη ημέρα μου ερχόταν να πάω πίσω να το ξαναγοράσω! Τι μας έχουν κάνει... :slapface:
Μεγάλο ψυχολογικό σοκ αλλά το άντεξα.
Η αλήθεια είναι ότι ήταν υπερβολική αγόρασα για εμένα και θα μου ταίριαζε περισσότερο το 10.8v που όμως βαρέθηκα να περιμένω.

lidl Πυλαιας σήμερα το πρωί αγόρασα την σέγα (δωράκι για άλλον για εμένα θα περιμένω την σέγα ρεύματος).

Επίσης είχε και 7-8 κομμάτια (εκτός φυλλαδίου) και αγόρασα το δραπανοκατσάβισο PABS 10.8 C2!!!
Νομίζω για εμένα το έκαναν :music-smiley-005:

Στα Σπάτα, πριν καμιά ώρα, είχε πολλά κομμάτια σέγα και δισκοπρίονο, και 5-6 router.

Έχει κανείς το 18άρι λιθίου κρουστικό δράπανο SDS ? Κάνει δουλειά σε μπετό?

Στα Σπάτα, πριν καμιά ώρα, είχε πολλά κομμάτια σέγα και δισκοπρίονο, και 5-6 router.

Έχει κανείς το 18άρι λιθίου κρουστικό δράπανο SDS ? Κάνει δουλειά σε μπετό?

Σε εμάς δεν είχαν καθόλου δισκοπρίονα...

Το SDS είναι πνευματικό και κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά ειδικά σε πέτρα.
Απλά επειδή η μπαταρία δεν είναι πολύ μεγάλη, δεν κάνει για πολλά τρυπήματα και ειδικά για μεγάλης διαμέτρου.
Ενδεικτικά σε μπετό η μπαταρία κρατούσε για 10-12 τρυπήματα 8mm.

Σε εμάς δεν είχαν καθόλου δισκοπρίονα...

Το SDS είναι πνευματικό και κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά ειδικά σε πέτρα.
Απλά επειδή η μπαταρία δεν είναι πολύ μεγάλη, δεν κάνει για πολλά τρυπήματα και ειδικά για μεγάλης διαμέτρου.
Ενδεικτικά σε μπετό η μπαταρία κρατούσε για 10-12 τρυπήματα 8mm.

Οπότε χρειάζεται δεύτερη, για να μην πω τρίτη, μπαταρία οπωσδήποτε... Ευχαριστώ!

Οπότε χρειάζεται δεύτερη, για να μην πω τρίτη, μπαταρία οπωσδήποτε... Ευχαριστώ!

Ανάλογα τι τρυπάς πάντα. Σε απλή τοιχοποιία η μπαταρία κρατάει πάρα πολύ...

Κατάστημα Μοιρών,αρκετά τεμάχια και δισκοπρίονο και σέγα.Το βραδάκυ λογικά θα γράψω τις πρώτες εντυπώσεις απο το πριόνι,πάντως τίποτα στην κατασκευή του δε φανερώνει μηχάνημα 50 .

Πηγα πριν λιγο να παρω το ηλιακο προβολεα που ειχε το σαββατο και δεν υπηρχε τιποτα .η εφερε λιγα κομματια η υπηρξε πολυ ενδιαφερων .αρκετα κομματια απο τα εργαλεια μπαταριας ειχε παντως .

Δοκίμασα λίγο το δισκοπρίονο,έκοψα osb κάθετα και φάλτσο,καθώς και καδρονάκια.Δύναμη έχει μπόλικη,ελαφρύ είναι,το laser πολύ χρήσιμο.Όμως ο δίσκος που φοράει το ξέσκισε το osb..Για όποιον το αγόρασε για μοριοσανίδες ή για κόντρα πλακέ κυρίως (όπως εγώ) χρειάζεται επειγόντως δίσκο με περισσότερα δόντια.Αν κάποιος έχει να προτείνει κάτι θα το εκτιμούσα.Ο δίσκος που φοράει είναι Φ150mm με φωλιά 16mm.

Νίκο, απ´ την κάτω πλευρά κυρίως ή και απο την πάνω;
Το έχω κι εγώ αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει, το οήγα κατ´ ευθείαν στο χωριό και μ´ αυτό πιυ γράφεις μ´ ανησυχείς λίγο.