Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Παιδιά καλησπέρα μόλις γύρισα από το Καρφούρ της Πάτρας και έχει μεγάλη προσφορά σε όλα τα εργαλεία της Καρφούρ.
Εγώ χτύπησα ένα επαναφορτιζόμενο δράπανο της black and decker 12v 20 ευρω τελευταίο και να δισκοπρίονο της Καρφούρ 23 ευρώ. Τώρα έχει μείνει μια σεγα 650 watt 35 ευρω και κάτι επαναφορτιζόμενα δράπανα 14,4 volt στα 25 ευρω με δύο μπαταρίες.
Ακόμα έχει και κάτι πιεστικά μηχανήματα σε προσφορά και μεγάλο ενδιαφέρον μου προξένησε το ηλεκτρικό κατσαβίδι που φορτίζει μέσα σε σαράντα δευτερόλεπτα και αυτό έχει 20 ευρώ με μια συλλογή από μύτες δώρο.

λιντλ Μελίσσια είχε μπολικα δισκοπρίονα και σέγες (ολα μπαταρίας) ως αναμενόταν ..

Εγώ τα παρέκαμψα και πήρα τον ιμάντα τύπου TRX να κάνω καμια άσκηση ..

φυλλάδιο νέο δεν είχε βγεί ...

Update για το δισκοπρίονο μπαταρίας:Σήμερα ξαναέκοψα osb και τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα.Προφανώς και τα εργαλεία χρειάζονται...προπόνηση.Πάρα ταύτα ένα δίσκο με περισσότερα δόντια θα πάρω μόλις ταιριάξει.Το πριόνι συστήνεται ανεπιφύλακτα!

Σημερα στη νεα ιωνια...

20150714_143309.jpg

20150714_143407.jpg

20150714_143438.jpg

Update για το δισκοπρίονο μπαταρίας:Σήμερα ξαναέκοψα osb και τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα.Προφανώς και τα εργαλεία χρειάζονται...προπόνηση.Πάρα ταύτα ένα δίσκο με περισσότερα δόντια θα πάρω μόλις ταιριάξει.Το πριόνι συστήνεται ανεπιφύλακτα!

Αναμενουμε φωτογραφια του αποτελεσματος κοπης Νικολα

Σημερα στη νεα ιωνια...

Aυτοι οι δισκοι κοπης ειναι για το επαναφορτιζομενο δισκοπριονο η για το φαλτσοπριονο γιατι δεν βγαζω τι γραφουν επανω,και μονο αυτα τα 2 τεμαχια ειχε ;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αν εξαντληθεί κάποιο απο αυτά αύριο στείλτε μου χαιρετίσματα...

Ουτε μεντιουμ να ησουν,δευτερη μερα και τα καροτσια ειναι φουλ χαχαχαχα !!!

Έναν τέτοιον θέλεις , τέλεια κοπή στα 11 .

Ουτε μεντιουμ να ησουν,δευτερη μερα και τα καροτσια ειναι φουλ χαχαχαχα !!!
Αναμενόμενο Σακη..! χεχεχε..

Περασα απο το lidl νεας ιωνιας...
Ειχε αρκετα διςκοπροιονα και σεγες μπαταρίας...
Ειχε και αλλα πραγματάκια ¨χρησιμα¨...ειχε επίσης πολυ λίγο κόσμο σχετικά με άλλες μέρες προ κλεισίματος τραπεζών κτλ κτλ...

Είπα να ψωνίσω κατι αλλα ρε παλικάρια δεν πήγαινε το χέρι μου να τα δώσω σε Γερμανούς...οχι ύστερα απο την ξεφτίλα...
Ξέρω δουλεύουν Έλληνες εκει...
Ξέρω δεν φταίνε μόνο αυτοί...βάλανε και οι πολιτικοί μας το χεράκι τους στο μέλι...
Δεν ειμαι απο αυτους που κατηγορούν τους άλλους για τα προβλήματα μας...
Δεν ειμαι απο αυτους που βολεύτηκαν και ξαφνικά τους ξεβολέψαν και πουλάω θεωρεία...

αλλα αυτη η επιμονή και ο πραξικόπηματικος τρόπος επιβολής μέτρων κτλ κτλ δεν μπορω να το ξεπεράσω...
Το είπα αμαρτία δεν εχω...

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Περασα απο το lidl νεας ιωνιας...
Ειχε αρκετα διςκοπροιονα και σεγες μπαταρίας...
Ειχε και αλλα πραγματάκια ¨χρησιμα¨...ειχε επίσης πολυ λίγο κόσμο σχετικά με άλλες μέρες προ κλεισίματος τραπεζών κτλ κτλ...

Είπα να ψωνίσω κατι αλλα ρε παλικάρια δεν πήγαινε το χέρι μου να τα δώσω σε Γερμανούς...οχι ύστερα απο την ξεφτίλα...
Ξέρω δεν φταίνε μόνο αυτοί...βάλανε και οι πολιτικοί μας το χεράκι τους στο μέλι...
Δεν ειμαι απο αυτους που κατηγορούν τους άλλους για τα προβλήματα μας...
Δεν ειμαι απο αυτους που βολεύτηκαν και ξαφνικά τους ξεβολέψαν και πουλάω θεωρεία...

αλλα αυτη η επιμονή και ο πραξικόπηματικος τρόπος επιβολής μέτρων κτλ κτλ δεν μπορω να το ξεπεράσω...

+1 !!!

Aυτοι οι δισκοι κοπης ειναι για το επαναφορτιζομενο δισκοπριονο η για το φαλτσοπριονο γιατι δεν βγαζω τι γραφουν επανω,και μονο αυτα τα 2 τεμαχια ειχε ;

μονο αυτα τα 2, 150 χ 2,6 χ 20 χιλ. - 18Ζ wz 10000 στροφες μαξ.
18 δοντιων και 24 δοντιων ιαν 102886, για το επαναφορτιζομενο δισκοπριονο νομιζω
επιβεβαιωση, πλιζ;

Φιλε σε νιωθω.
Συμφωνω με το τι λες. Παντως αμιγως ελληνικη εταιρια σε τεχνικο προιον η εργαλειο, λιγο δυσκολο.
Μετα περι ξεφτιλας θα ελεγα το εξης: μια εταιρια κοιτα να βγαλει ΧΡΗΜΑ, κερδος κλπ, δεν κρυβεται... Οι πολιτικοι. απ οπου και εαν ερχονται ΘΕΩΡΙΤΗΚΑ εκλεχτηκαν για να υπηρετησουν για το καλο των συμπολιτων τους, και με μια ανθρωπια, οχι να κανουν μαρκετινκ.
ΟΙ μεν εργαζονται, Οι αλλοι μας Δουλευουν.

Δεν είσαι ο μόνος,πίστεψέ με..Χτες που πήρα το πριόνι μου την είπε το κορίτσι γιατί είχαμε πει να μην ξαναψωνίσουμε γερμανικό προϊόν..

Άμα βρει Ελληνικό δισκοπρίονο πες μου :)
Εγω πάλι προτιμώ τα γερμανικά(προϊόντα γενικά) λόγο αξιοπιστίας!

Έχει δει κανείς σπαθοσέγα μπαταρίας σε κάποιο κατάστημα Θεσ/νίκης;

^ Εξαιρετικο εργαλειο. Αρκετα δυνατο με ρυθμισεις ροπης και αργο γρηγορο.. και με το quick release τσοκ δεν συγκρινεται στην κατηγορια του. οποιος δεν εχει αντιστοιχο εργαλειο το προτεινω με κλειστα ματια.

attachment.php

Attachments

• 103975_02_f.jpg
    103975_02_f.jpg
    115.8 KB · Views: 846
Και εγώ τα προτιμώ παιδιά,δεν τίθεται θέμα..Κωστή το πήρες το πριόνι;;

Ναι το πήρα Νίκο αλλα δε το δοκίμασα ακόμη! Καμμία μέρα θα σου σκάσω στο μαγαζί γεμάτος με τσάντες του Lidl! Ελπίζω να μη φάω πόρτα

^ Εξαιρετικο εργαλειο. Αρκετα δυνατο με ρυθμισεις ροπης και αργο γρηγορο.. και με το quick release τσοκ δεν συγκρινεται στην κατηγορια του. οποιος δεν εχει αντιστοιχο εργαλειο το προτεινω με κλειστα ματια.

attachment.php

Συμφωνω και εγω το προτεινω ανεπιφυλακτα...!!!