Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Κάπως άσχετο αλλά από Δευτερα νομίζω το λιντλ φέρνει μεμβράνες σκίασης για αυτοκίνητα http://www.lidl-hellas.gr/el/autokinhto.htm?action=showDetail&id=36132 . Αν κατάλαβα καλά με 8 μιλάμε για 4 παράθυρα και το πίσω παρμπριζ που δεν ξέρω αν επιτρέπεται κιόλας να μπει . Εχω ένα παλιό αυτοκίνητο (μοντέλο 1996) χωρίς ερ κοντίσιον για το οποίο δεν αξίζει καν να ρωτήσω σε μάστορα πόσο πάει να βάλω μεμβράνες . Οσο χάλια και να είναι του λιντλ 2-3 χρόνια να με βγάλουν θα πανε στην ανακύκλωση μαζί με το αυτοκίνητο . Εχει βάλει πότε κανείς του Lidl ? Λέω να πάρω δυο σετ να έχω και εφεδρικές γιατί οσο ναναι όλο και κάποια θα στραβοκόψω.

Δεν έχουν θεμα σαν ποιότητα . Το όλο μυστικό ειναι στην σωστη τοποθέτηση . Για τι αμάξι μιλάς ;

Ψεκαστήρι νερού,πεντακάθαρα τζάμια,περιβάλλον χωρίς σκόνη καθόλου,κατα προτίμηση σκιερό και δροσερο.Η τοποθέτηση είναι πολύ μανίκι,αλλά σώζεται το αμάξι..Δυστυχώς απαγορεύονται.Στην ευχέρεια του οργάνου αν θα σε σκίσει η όχι.Εγώ την έχω γλυτώσει κάμποσες φορές επειδή είμαι γλυκούλης!!

Τα καταστηματα που τοποθετουν μεμβρανες δινουν βεβαιωση για το ΚΤΕΟ, για να μην εχεις προβλημα σε τυχον ελεγχο απο αστυνομια. Συμφωνω οτι μοιαζει ευκολο αλλα η πραξη θα σε διαψευσει.

Κάπως άσχετο αλλά από Δευτερα νομίζω το λιντλ φέρνει μεμβράνες σκίασης για αυτοκίνητα http://www.lidl-hellas.gr/el/autokinhto.htm?action=showDetail&id=36132 . Αν κατάλαβα καλά με 8 μιλάμε για 4 παράθυρα και το πίσω παρμπριζ που δεν ξέρω αν επιτρέπεται κιόλας να μπει . Εχω ένα παλιό αυτοκίνητο (μοντέλο 1996) χωρίς ερ κοντίσιον για το οποίο δεν αξίζει καν να ρωτήσω σε μάστορα πόσο πάει να βάλω μεμβράνες . Οσο χάλια και να είναι του λιντλ 2-3 χρόνια να με βγάλουν θα πανε στην ανακύκλωση μαζί με το αυτοκίνητο . Εχει βάλει πότε κανείς του Lidl ? Λέω να πάρω δυο σετ να έχω και εφεδρικές γιατί οσο ναναι όλο και κάποια θα στραβοκόψω.

Η περιγραφή λέει:
Πλήρες σετ για πίσω παρμπρίζ και πίσω πλευρικά παράθυρα (ισχύει ο Κ.Ο.Κ.).
όχι για όλο το αμάξι.

Υπάρχουν βιντεάκια τοποθέτησης αν ψάξεις. Ότι γίνεται, γίνεται αλλά όντως είναι πιο δύσκολο απ' ότι ακούγεται - φαίνεται. Πάρε ένα σετ και το πολύ να χάσεις 8 ευρά.

Για ολα χρειάζεται πιστοποιημένη άδεια απο συνεργείο τοποθέτησης , μονο για τα 3 πίσω δεν χρειάζεσαι άδεια .

Κατάλαβα και ευχαριστώ , μάλλον δεν θα ψωνίσω . Να χασω και το εξωτικό μαύρισμα . Πληροφοριακά , σε πιστοποιημένους μαστορους 4 παραθύρα και πίσω να φανταστώ κάποιο 200αρι ? Σορρυ και για το οφ τοπικ

Έχει αγοράσει κανένας στο παρελθόν αυτόν τον ανιχνευτή κίνησης με συναγερμό που βγάζει την Πέμπτη στα 9,99 ??
Θέλω 2-3 κομμάτια να "καλύψω" τις βεράντες να κοιμόμαστε με καμιά πόρτα ανοιχτή τώρα με τις ζέστες.

Έχει αγοράσει κανένας στο παρελθόν αυτόν τον ανιχνευτή κίνησης με συναγερμό που βγάζει την Πέμπτη στα 9,99 ??
Θέλω 2-3 κομμάτια να "καλύψω" τις βεράντες να κοιμόμαστε με καμιά πόρτα ανοιχτή τώρα με τις ζέστες.

Exω αγορασει διαφορους τετοιους ανιχνευτες εδω και χρονια απο κινα και οποτε τους χρησιμοποιω, δουλευουν.
Το θεμα ειναι εαν ενεργοποιηθει απο εισβολεα - τι θα προλαβεις να κανεις με τις πορτες ανοιχτες.

Περισσότερο άγχος παρά ασφάλεια είναι αυτό το σενάριο. Εγώ κοιμήθηκα με ανοικτές πόρτες (ή έξω στη βεράντα) πριν από 20 χρόνια, τελευταία φορά. Έτσι μας έχουν καταντήσει (και, ναι, το ξέρω ότι ακούγομαι σαν γέρος 85 ετών ενώ δεν είμαι).

Πρώτα απ´όλα παιδιά μιλάμε για μονοκατοικία...χωράφια γύρω και για δεύτερο όροφο μόνο με ακροβατική πρόσβαση.
Μετά...τι θα κάνω .... φαντάσου την σκηνή:
Κουρασμένος εισβολέας από την αναρρίχηση... δισταχτικός σε άγνωστο περιβάλλον... ξαφνικά αρχίζει και σκούζει κάτι δίπλα σου !!! τι μπορείς να κάνεις ??? Το πιο πιθανό να πηδήξεις από ψηλά στο τσιμέντο.
Από μέσα κοιμάται ο Νικόλας με το δίκαννο σε βασούλα από παλετόξυλα κάτω από το κρεβάτι ...γεμάτο με σχετικά "άκακα" φυσίγγια. (θα μας πει ο Κυριάκος γι αυτά,τι και πως)
Η ουσία είναι ότι θα κοιμάσαι σχετικά ήσυχος ...ώσπου να σου την πέσει η "Δύναμης Δ" :flipout::flipout:

Το θεμα ειναι η σωστη και μελετημενη αποτροπη, απο την πορτα του οικοπεδου μεχρι πανω.
Εαν φτασει κανεις στο τετ-α-τετ, η αδρεναλινη της στιγμης πιθανοτατα θα παραλυσει καθε ιχνος λογικης και απο τις δυο πλευρες..

Παντως αυτα τα φωτοκυτταρα, ανιχνευτες, συναγερμοι, μαιμου καμερες παρακολουθησης κλπ που βγαζει το lidl, ειναι μια λυση αν τοποθετηθουν εκει που πρεπει. Σαφως καλυτερα απο το τιποτα.

Καμια λυση δεν προσφερουν Μιχαλη, τη κανω χρονια τη δουλεια με τους συναγερμους και τις καμερες και ξερω...

Κανουν μπαμ τα ψευτικα..
Αν θελετε προστασια καντε οικονομια και κοιταξτε να βαλετε ενα συστημα με υπερυθρες που θα καλυψει μεγαλο χωρο με ασφαλεια και αφηστε τα ημιμετρα.

Αντώνη δώσε περισσότερες λεπτομέρειες με ενδιαφέρει όταν λες υπέρυθρες εννοείς τα beams ???
Καλύτερα να πάμε την συζήτηση στο "καφενείο"
Εκτός και υπάρχουν άλλα νήματα και δεν τα έχω δει.
Αν δεν υπάρχουν άνοιξε ένα σαν πιο έμπειρος και ρίξε ότι ξέρεις.:ernaehrung004:

Last edited:
Πρώτα απ´όλα παιδιά μιλάμε για μονοκατοικία...χωράφια γύρω και για δεύτερο όροφο μόνο με ακροβατική πρόσβαση.
Μετά...τι θα κάνω .... φαντάσου την σκηνή:
Κουρασμένος εισβολέας από την αναρρίχηση... δισταχτικός σε άγνωστο περιβάλλον... ξαφνικά αρχίζει και σκούζει κάτι δίπλα σου !!! τι μπορείς να κάνεις ??? Το πιο πιθανό να πηδήξεις από ψηλά στο τσιμέντο.
Από μέσα κοιμάται ο Νικόλας με το δίκαννο σε βασούλα από παλετόξυλα κάτω από το κρεβάτι ...γεμάτο με σχετικά "άκακα" φυσίγγια. (θα μας πει ο Κυριάκος γι αυτά,τι και πως)
Η ουσία είναι ότι θα κοιμάσαι σχετικά ήσυχος ...ώσπου να σου την πέσει η "Δύναμης Δ" :flipout::flipout:

Εχει κατι ακακα φυσιγκακια με μπαλες καουτσουκ που θα το θυμαται μια ζωη.....

Το θεμα ειναι ομως να προλαβεις αυτο το σεναριο.
Πιστευω πως ισχυει το σεναριο πως θα επιλεξουν το λιγοτερο ασφαλισμενο σπιτι.
Οποτε αν δειτε τον γειτονα με συναγιερμο και πορτα ασφαλειας ενω εσεις δεν εχετε, φτιαχτε κανενα γλυκο για κερασμα...