Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

http://www.lidl-hellas.gr/el/ergaleia.htm?action=showDetail&id=36243
Παιδια το εχει κανεις? Αξιζει?

και εγω ψηνομαι..ειδικα τωρα που του παλιου οι μπαατριες τα εφτυσαν.
Το ζητημα ειναι να παρω το 10-βολτο ή να περιμενω το 14-βολτο?
Η χρηση θα ειναι περιστασιακη στο σπιτι, αλλα θα ηθελα μεγαλυτερη διαρκεια μπαταριας
Με την ροπη των δυο τι παιζει? Τα πιο δυσκολα "καθηκοντα" θα ειναι βιδωμα σε βρασμενο ξυλο (με προτρυπημα) και αιντε κανενα βυσμα σε μπετον

Last edited:
ποια η διαφορά αυτών των 2;
ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΟ ΔΡΑΠΑΝΟΚΑΤΣΑΒΙΔΟ PABS 10.8 C2
main.jpeg

(το αγόρασα την προηγούμενη εβδομάδα)

και
ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΟ ΔΡΑΠΑΝΟΚΑΤΣΑΒΙΔΟ PABSW 10.8 B3
main.jpeg

(το βγάζει την Πέμπτη)

Πριν λίγα λεπτά ήμουν στο lidl στη νέα Αρτάκη Εύβοιας εκτός από τι σεγα και το δισκοπριονο μπαταρίας έχει και αρκετά κομμάτια σε σπαθοσεγα μπαταρίας και γωνιακούς τροχούς μπαταρίας.

κοιταξω διαφορα μανουαλ της κατηγοριας και βλεπω δυο διακοπτες. εναν για ρυθμιση ροπης, και εναν για ρυθμιση ταχυτητας. πως συσχετιζονται?

εαν δεν βγαίνυμε για σύστημα συναγερμού αγοράζουμε τουλάχιστον μια σειρήνα ενα τροφοδοτικό και συνδέουμε μονο το λεντ (το πως είναι ανάλογα την εταιρία )

πολλές φορές είναι καλύτερα να φαίνεται οτι εχουμε (παρόμια με κάποια κάμερα ακόμα και ασύνδετη ) ακόμα και να δεν εχουμε

τώρα εαν κάποιος δεν εχει παιδιά σκυλιά για άσφαιρα υπάρχει και αυτό
alarm.jpg

που σε λίγες περιπτώσεις μπορεί να βοηθήσει (ειναι παράνομο φυσικα )

ενα ωραίο γκαρζετ που είχα δει είναι μια λάμπα που παρομοίαζε το φως τις τηλεόρασης (οταν αλλάζει σκηνές ας πούμε ) μαζί με ηχογραφημένο ήχο .ειχε χρονοδιακόπτη και έπεζε τυχαίες ώρες

Συγνώμη για το οφ τοπικ

ποια η διαφορά αυτών των 2;
ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΟ ΔΡΑΠΑΝΟΚΑΤΣΑΒΙΔΟ PABS 10.8 C2
main.jpeg

(το αγόρασα την προηγούμενη εβδομάδα)

και
ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΟ ΔΡΑΠΑΝΟΚΑΤΣΑΒΙΔΟ PABSW 10.8 B3
main.jpeg

(το βγάζει την Πέμπτη)

Το πρωτο ειναι κλασσικο δραπανο και το δευτερο ειναι ουσιαστικα δραπανο/κατσαβιδο με χρηση ανταπτορα/τσοκ.
Στο δευτερο μπορεις να προσαρμοσεις πολυ ευκολα ολα τα bits για βιδωμα καθως το τσοκ για τα τρυπανια μπορει να αφαιρεθει.

Το δευτερο στην πραγματικοτητα ειναι βιδολογος που παιρνει και τσοκ για τρυπανια. Προφανως ειναι πιο ευχρηστο (δυο σε ενα) αλλα προσωπικα η ιδεα δεν μου αρεσει πολυ.
Οταν μπαινουν ανταπτορες σε καποια εργαλεια με χαλαει.

Προφανως ειναι πιο ευχρηστο (δυο σε ενα) αλλα προσωπικα η ιδεα δεν μου αρεσει πολυ.

+1 και εμενα τα ιδια ,ασε που με το βαλε-βγαλε θα εχει φθορες και καποια στιγμη δεν θα κουμπωνει ο adaptoras.

Μέχρι πριν 20 λεπτά είχε στο κατάστημα που είναι γωνία Θηβών και Λεωφόρου Αθηνών...

όσον αφορά το καρφωτικό αν είναι για μικρά διχαλάκια δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα...κάπου έλεγε μέσα στον βιβλίο όχι πάνω από 30 λεπτά συνεχούς λειτουργίας...δυστυχώς το αντάλλαξα με ένα ροκάκι και δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω...

Πανο αυτο στην φωτο τι ειναι?
Επικρουστηρας?

αν και απάντησαν ναι ....

απλά για να μην παρεξηγηθώ δεν το βλέπω σαν λύση , περισσότερο σαν τελευταία λύση πχ σε κάποια αποθήκη που θέλεις εσωτερικά να ασφαλίσεις ενα παράθυρο που δεν ανοίγεις συχνά αλλα το κλειδώνεις ξερω εγώ και με ενα λουκέτο (ακόμα και απο εξω )

προσέχοντας δηλαδή να μην μπορεί να πάει το πιτσιρίκι απο διπλα και να ανοίξει το παράθυρο (γιαι ετσι του την κάρφωσε )

Κυνηγετική άδεια,φτηνή καραμπίνα,και αμολύβωτα φυσίγγια.Η εικόνα του όπλου κάνει όλη την αποτροπή..

Δυστυχως Νικο αυτο ειναι ευκολο στο να το φανταστει κανεις δεδομενου πως και ο δραστης ειναι αοπλος.
Αν δεν ειναι μπλεκονται τα πραγματα πολυ ασχημα.

Το πρωτο ειναι κλασσικο δραπανο και το δευτερο ειναι ουσιαστικα δραπανο/κατσαβιδο με χρηση ανταπτορα/τσοκ.
Στο δευτερο μπορεις να προσαρμοσεις πολυ ευκολα ολα τα bits για βιδωμα καθως το τσοκ για τα τρυπανια μπορει να αφαιρεθει.

Το δευτερο στην πραγματικοτητα ειναι βιδολογος που παιρνει και τσοκ για τρυπανια. Προφανως ειναι πιο ευχρηστο (δυο σε ενα) αλλα προσωπικα η ιδεα δεν μου αρεσει πολυ.

Oπότε στο 1ο όταν θέλεις να βιδώσεις, βγάζεις/βάζεις τον αντάπτορα από αυτό εδώ (ή έχεις Bits με μακρύ κορμό)
parkside-bit-stecknussset--4.jpg

ενω στο Β3 βγάζεις το τσοκ.

δεν ξερω εαν ισχύει αλλα υπάρχει ενα αλλο θέμα

νομίζω οτι ολη η βαβούρα γίνετε επειδή είναι γερμανικών συμφερόντων. Το να περιορίσεις πχ τις αγορές ξενόφερτων προιόντων το βλέπω λογικό αλλα το συγκεκριμένο κατάστημα πχ εχει και ελληνικά .Ελληνες δουλεύουν οχι γερμανοί που στέλνουν τα λεφτά πίσω

παρόμοια πριν χρόνια είχε αποκαλυφθεί το κύκλωμα με τα σουπερ μάρκετ και τον έλεγχο τον τιμών , είδες κανέναν να λέει ντροπή ?

Στο θέμα μας πρωτείνω όσο μπορουμε να αγοράζουμε τοπικά προϊόντα . Επίσης να κόψουμε τα πολλά σουβλάκια γιατί σχεδόν όλα τα κρέατα έρχονται απο έξω (ολλανδίες γερμανίες κλπ ) και να σκεφτούμε οτι εισάγουμε μέχρι και σουσάμι για παραδοσιακά εδέσματα (βλέπε κουλούρι ). Εμείς που είμαστε και σε πόλης πως η Αθήνα μπορούμε να πηγαίνουμε και σε λαϊκές παραγωγών (οπως στ Βύρωνα 2 Κυριακή του μήνα νομίζω ) και γενικά να αρχίσουμε αλλαγές στις συνήθειες μας

Φίλε μουστακαλής πως και απ το μέρος μέρος μου (νέα Αρτάκη ;)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

@ moustakas ήθελα να πω αλλά ο δαίμων του πληκτρολόγιου ...