Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

γεια,
ενα παιδικο δωματιο 9 τμ χρειαζεται περιπου 700-1000 lm για να μην κουραζονται τα ματια στο διαβασμα κλπ...
ενας τετοιος προβολεας δεν κανει την νυχτα μερα εξω, απλα βλεπεις που πατας. φαντασου οτι απο αλογονου 100 βαττ αποδιδει λιγοτερα.
κανε ενα σχεδιο των χωρων σου, με καλωδίωση, δες διαχυση της καθε λαμπας και συγκρινε.

Καλημέρα. Το καρφωτικό που έχει αύριο αξίζει; Επίσης, το βερνίκι είναι καλό για να περάσω μια κατασκευή από παλέτες που δεν θα βρέχεται;

Από set τρυπάνια, τα "steel" κατάφεραν λακούβα ~2mm σε σίδηρο πριν καούν. Bravo!

Κάποια step που είχα το τρύπησαν σαν βούτυρο.

Από set τρυπάνια, τα "steel" κατάφεραν λακούβα ~2mm σε σίδηρο πριν καούν. Bravo!

Κάποια step που είχα το τρύπησαν σαν βούτυρο.

Βάζεις λάδι όταν τρυπάς μέταλλο? Εγώ που έχω τρυπήσει παχύτερο μέταλλο με αυτά τα τρυπάνια δεν συνάντησα κάποιο θέμα, αλλά πάντα χρησιμοποιώ λάδι.

Ταινιολειαντηρας Parkside PBS 600 B1:

http://www.lidl.de/de/parkside-bandschleifer-pbs-600-b1/p201093

Aν αυτος ο ταινιολειαντηρας ερθει Ελλαδα με 30 ευρω, θα τον δοκιμασω οπωσδηποτε πριν παρω τον αντιστοιχο bosch που εχω στο μυαλο μου. Η διαφορα τιμης ειναι τεραστια για να αγνοηθει.

parkside-bandschleifer-pbs-600-b1--9.jpg

Δηλαδη λες οτι δεν θα παρεις τον Bosch εαν σου αρεσει αυτος; Πλακα μας κανεις;
Δυσκολο να ερθει με 30, εχουν καταλαβει οτι εχουμε λεφτα (και καθολου ανταγωνισμο απο αλλα καταστηματα) οποτε λενε σαν δικαιολογια "αυξημενα κοστη μεταφορων μας αναγκαζουν να τον δωσουμε στα 39,99 ΜΟΝΟ".

Τωρα το ειδα, η ραχη του εχει λογο που ειναι τοσο επιπεδη, εχει και μικρα σφικτηρακια μεσα για να τον στηριζεις αναποδα.

Καλημέρα. Το καρφωτικό που έχει αύριο αξίζει; Επίσης, το βερνίκι είναι καλό για να περάσω μια κατασκευή από παλέτες που δεν θα βρέχεται;

Το καρφωτικό για τι χρήση το θέλεις...?

Δηλαδη λες οτι δεν θα παρεις τον Bosch εαν σου αρεσει αυτος; Πλακα μας κανεις;
Δυσκολο να ερθει με 30, εχουν καταλαβει οτι εχουμε λεφτα (και καθολου ανταγωνισμο απο αλλα καταστηματα) οποτε λενε σαν δικαιολογια "αυξημενα κοστη μεταφορων μας αναγκαζουν να τον δωσουμε στα 39,99 ΜΟΝΟ".

Τωρα το ειδα, η ραχη του εχει λογο που ειναι τοσο επιπεδη, εχει και μικρα σφικτηρακια μεσα για να τον στηριζεις αναποδα.

Ακριβως αυτο λεω! Αν μου αρεσει αυτος και κοστιζει 30 ευρω, δεν θα παρω τον bosch. Που ειναι το παραξενο?

Οπως σωστα το παρατηρησες, εχει και σφιγκτηρακια που πιανουν στην πλατη του εργαλειου και το δουλευεις αναποδα.

Χθες δούλεψα για πολύ λίγο το ρούτερ του Lidl ενός φίλου σε πεύκο με ρηχά περάσματα και το εργαλείο ζεστάθηκε επικίνδυνα στο 20λεπτο...μήπως τελικά πετάμε τα λεφτά μας ή έτυχε?

Το καρφωτικό για τι χρήση το θέλεις...?
Πιο πολύ σε μαλακά ξύλα θα το χρησιμοποιώ, θα το πάρω επειδή είναι σε καλή τιμή. Η απορία μου ήταν περισσότερο για το βερνίκι, αν αξίζει για κατασκευές από παλέτες που δεν θα βρέχονται.

Στο φυλλάδιο της επόμενης βδομάδας (από ΔΕ έως ΚΑΙ ΚΥ) βλέπω ότι έχει αρκετά εργαλεία (πολυεργαλείο με 6,99, πένσες, κόφτες μιτοτσίμπιδα κλπ με 2,99, σετ bits με 5,99) και άλλα αντικείμενα (πχ ούζο σε 700ml με 3,99, blender χειρός με 98,99, φούρνος μικροκυμάτων με 99) που έβγαλε πρόσφατα αλλά στα εργαλεία ξεχωρίζει το πολυμηχάνημα μπαταρίας Parkside 4 σε 1 PKGA 14.4 με 89,99.

Φαίνεται ότι τους έμειναν πολλά από τις προηγούμενες βδομάδες και ξεστοκάρουν.

Χθες δούλεψα για πολύ λίγο το ρούτερ του Lidl ενός φίλου σε πεύκο με ρηχά περάσματα και το εργαλείο ζεστάθηκε επικίνδυνα στο 20λεπτο...μήπως τελικά πετάμε τα λεφτά μας ή έτυχε?

Πέρασα 60 μέτρα δοκάρια 7,5x15 και απο τις 4 γωνίες για τον σκελετο περγολας με το συγκεκριμένο ρουτερακι χωρίς να κανει κιχ πριν 4 μέρες .

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Στο φυλλάδιο της επόμενης βδομάδας (από ΔΕ έως ΚΑΙ ΚΥ) βλέπω ότι έχει αρκετά εργαλεία (πολυεργαλείο με 6,99, πένσες, κόφτες μιτοτσίμπιδα κλπ με 2,99, σετ bits με 5,99) και άλλα αντικείμενα (πχ ούζο σε 700ml με 3,99, blender χειρός με 98,99, φούρνος μικροκυμάτων με 99) που έβγαλε πρόσφατα αλλά στα εργαλεία ξεχωρίζει το πολυμηχάνημα μπαταρίας Parkside 4 σε 1 PKGA 14.4 με 89,99.

http://www.lidl.de/de/parkside-4-in-1-akku-kombigeraet-pkga-14-4-a1/p200169

Αυτο λές;

Στο online φυλλάδιο δεν έχει βγάλει πάντως κάτι.

Αυτο το εργαλείο φαίνεται πολλά υποσχόμενο. Απο που εχουν αντιγράψει; Εχει βγάλει η bosch -makita- b&D κτλ κάτι αντίστοιχο;

Last edited:

Το φυλλάδιο που ανέβασαν σήμερα κατα λάθος είναι το Κυπριακό! Δες τις προσφορές στις σελίδες του site, δεν υπάρχουν εργαλεία.

Το φυλλάδιο που ανέβασαν σήμερα κατα λάθος είναι το Κυπριακό! Δες τις προσφορές στις σελίδες του site, δεν υπάρχουν εργαλεία.

Ακριβώς, πρόκειται για το κυπριακό. Το αντίστοιχο Ελληνικό δεν τα έχει μέσα.
Δυστυχώς νομίζω ότι δεν θα έρθει σε εμάς τελικά το πολυεργαλείο και ας βγήκε στα Ελληνικά το εγχειρίδιο (προορίζεται μόνο για την Κύπρο).

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Λογικό είναι αδερφέ, είναι 1200 Watt. Αν το δούλευες και σε τέρμα στροφές δεν είναι περίεργο καθόλου. Δεν έχει ανάγκη και σε καμία περίπτωση δεν πετάμε τα χρήματα μας όταν ένα αντίστοιχο bosch ερασιτεχνικό έχει τα 3πλά λεφτά και δεν έχει εγγύηση άμεσης αντικατάστασης 3 ετών...
Σε 3 χρόνια αυτά τα 40 ευρώ τα έχεις βγάλει 10 φορές με ένα και μόνο μέτριο project.

Εγω ειδα στο φυλλαδιο για αυριο κατι τραπεζια πτυσσομενα, με ρυθμιζομενο υψος, αλουμινενια με 30 κιλα αντοχη. 45 ευρω τα 3.
Μου φαινονται πολυ χρησιμα και μεταφερονται πανευκολα. Αν δεν ειχα διαφορα βοηθητικα τραπεζοειδη, θα τα αγοραζα.

http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=36975
63796_01_f.jpg

63796_02_f.jpg