Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ναι Μιχαλη φαινονται καλη επιλογη αν και δεν ξερω ποσο δτιβαρα ειναι.

Εχω bosch πράσινα - b&d - Skil masters - Makita και μερικά parkside.

Θεωρώ οτι κάποια parkside δεν έχουν να ζηλέψουν κάτι απο επώνυμα ερασιτεχνικά. Δεν μιλάμε για τα επαγγελματικά φυσικά bosch - makita κτλ θα ηταν άδικη η σύγκριση.

Να πώ για το 18v δραπανοκατσάβιδο; Αψογο, χαίρεσαι να το δουλεύεις.

Η σέγα σκύλος δεν καταλαβαίνει τίποτα. Εαν δεν είχε και το θέμα με το leizer θα ηταν απίθανη. Ελπίζω ωστόσο να το φτιάξω σε κάποια φάση γιατι μου αρέσει αρκετά το εργαλείο.
Επίσης μια αναβάθμιση σε λάμες της bosch ή καλές επώνυμες θα έκανε διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα.

Αυτό που δεν με πολυ ικανοποίησε ειναι το πολυεργαλείο γιατι οποτε το χρησιμοποιώ κουδουνιάζει το κεφάλι μου απο τον θορυβο.Βέβαια μπορεί να είναι χαρακτηριστικό των περισσότερων πολυεργαλείων της κατηγορίας.

Το ρουτερ θα το χρησιμοποιήσω για το επόμενο project δεν έχω άποψη.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ναι Μιχαλη φαινονται καλη επιλογη αν και δεν ξερω ποσο δτιβαρα ειναι.

Σηκωνουν λεει 30 κιλα. Ειναι βοηθητικα και πολυ βολικα τραπεζακια για διαφορα project.

Εγω το σκεφτομαι. Θα παω αυριο να τα δω και αν μπορω να τα μεταφερω με τη μηχανη, θα τα αγορασω.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Για να λέει 30, πιστεύω ότι θα πιάνει και τα 50. Και εγώ ψήνομαι από την μέρα που τα ειδα. Δεν είναι μόνο για εργασίες...βολεύουν σε πολλά. Είναι 1x0.6

Βολικά πολυ , με έχουν σώσει οταν αρχίζουν και απλώνονται τα εργαλεια κατα την διάρκεια υπαίθριων κατασκευών . :-)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Το φυλλάδιο που ανέβασαν σήμερα κατα λάθος είναι το Κυπριακό! Δες τις προσφορές στις σελίδες του site, δεν υπάρχουν εργαλεία.

Εκ των υστέρων, βλέπω ότι, όντως, είναι το κυπριακό αυτό που κατέβασα από το site του ελληνικού Lidl.

σημερα πηρα την κασταια με τα bits powerfix .Μετρια θα την χαρακτηριζα ,την περιμενα χειροτερη.για μεσα στο σπιτι μια χαρα ειναι.......

Βάζεις λάδι όταν τρυπάς μέταλλο? Εγώ που έχω τρυπήσει παχύτερο μέταλλο με αυτά τα τρυπάνια δεν συνάντησα κάποιο θέμα, αλλά πάντα χρησιμοποιώ λάδι.

Πάντα. Σαπουνόλαδο.

Πιστεύω ότι στ αναλώσιμα εξαρτήματα δεν τα καταφέρνουν τόσο καλά όσο στα εργαλεία. Και σε ποιότητα αλλά και σχέση τιμής απόδοσης.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αυτό που δεν με πολυ ικανοποίησε ειναι το πολυεργαλείο γιατι οποτε το χρησιμοποιώ κουδουνιάζει το κεφάλι μου απο τον θορυβο.Βέβαια μπορεί να είναι χαρακτηριστικό των περισσότερων πολυεργαλείων της κατηγορίας.

Οντως, ακούγεται σαν F16 στην μετάκαυση.

Γενικά με όλα τα εργαλεία απαραίτητο αξεσουάρ τ ακουστικά προστασίας. Με ~10 ευρώ, ηρεμία, ξεκούραση και γλιτώνουμε αυτά της βαρηκοΐας.

Το καλό με αυτά τα Lidloεργαλεία είναι ότι όλο και κάπου τα χρησιμοποιείς.

Εδώ πέργκολα που φιλοδοξεί να γίνει σκέπαστρο.
uuS4iA1.jpg

Σίγουρα βγάζουν μεροκάματο :a0210: σε DIY εργασίες.

Παιδιά η ταινία αλουμινίου που έχει της 3Μ είναι τσιγαρόχαρτο; δηλαδή τσαλακώνει εύκολα ή εχει ικανοποιητικό πάχος;

Είχα πάρει μια απο leroy η οποία ηταν τσιγαρόχαρτο γι αυτο ρωτάω.

Αναλογα με την χρηση που θες την ταινεια, παει και το παχος.
Πρεπει να πας επιτοπου να δεις με το ματι αν το παχος σε καλυπτει.

Η ποιοτητα της 3Μ παντως - στα περισσοτερα, αν οχι σε ολα της τα προιοντα- ειναι δεδομενη για μενα.

Ολες οι αλουμινίου ειναι τσιγαροχαρτα , η διαφορα τους στο υποστρωμα και στην κολλα . Οι 3Μ ειναι καλές .

κι όμως είχα δει λερου ταινία αλουμινίου για σόμπα την μαύρη . Είχε διπλασιο + πάχος απο την ασημί. Βέβαια είχε και 5 πλάσια τιμή.

Η ασημί στο λερου είχε 1.5 ευρώ και η μαυρη για τις σόμπες 5+ ευρώ.

Εγώ πήρα ένα βερνίκι πολυουρεθάνης για την μία πλευρά της πέργκολας που θα είναι στο εσωτερικό του υπόστεγου γιατί τελικά το βάψιμο με λάδι θα πάει στο 40ευρο...
Επίσης τίμησα τα πινέλα, μία ξυλόκολλα και ένα σετ σπάτουλες για τον στόκο.

Πληροφοριακά, το βερνίκι το είχαν σε αποχρώσεις: Διάφανο, Πεύκο, Καρυδιά, Δρυς Ανοιχτός και Τικ.
Εγώ προτίμησα το τελευταίο.

τα πινέλα που είχα πάρει την προηγούμενη φορά δεν ειναι και πολύ της προκοπής. Αφηνουν τρίχα..

Οι σπάτουλες νομίζω ειναι σε καλή τιμούλα.

Βερνίκι σκεφτόμουν να αγοράσω αλλο ένα αλλά είχα παρει 3 εβδομάδες περίπου πρίν ενα άλλο 5λιτρο βερνίκι baufix στο 10άρικο το είχε..

Ξυλόστοκοι - ξυλοκολες κτλ δεν τα βλέπω ως προσφορά αλλά σε καλή σχετικά τιμή.

Last edited:
τα πινέλα που είχα πάρει την προηγούμενη φορά δεν ειναι και πολύ της προκοπής. Αφηνουν τρίχα..

Οι σπάτουλες νομίζω ειναι σε καλή τιμούλα.

Βερνίκι σκεφτόμουν να αγοράσω αλλο ένα αλλά είχα παρει 3 εβδομάδες περίπου πρίν ενα άλλο 5λιτρο βερνίκι bautek στο 10άρικο το είχε..

Τα συγκεκριμένα επειδή τα δοκίμασα σήμερα και σε ζόρι, ζήτημα να άφησαν μία τρίχα.

Εκείνα τα κόκκινα που φέρνει σε συνδυασμό με κάτι άλλα στην ίδια συσκευασία είναι πραγματικά για τα μπάζα.
Κάτι άλλα μπλε baufix ντεμέκ επαγγελματικά ήταν σχετικά καλά με λίγο μάδημα.

Εκείνο ήταν βερνίκι τζελ, αυτό υποτίθεται είναι άλλο πράγμα. Θα δείξει στις δοκιμές!!!

Αργα πηγα, ημανε δουλεια εις τη ντουζλα το πρωι.
Τα μπλε baufix καλουτσικα ειναι' τα κοκκινα φτηνα για αλλες δουλειες, οχι βαψιμο.
Κανα μεντεσε κλπ πηρατε? ακριβα μου φανηκαν και δεν τα τιμησα. Τιγκα ηταν το καλαθι απο δαυτα.