Σχετικά με το πολύμετρο του Lidl το έχει πάρει κάποιος, μου κάνει εντύπωση γιατί έχει κλίμακα μόνο μέχρι 250 Volt AC-DC. Μετράει κανονικά τάση δικτύου; Μπορεί να επιβεβαιώσει κάποιος φίλος;
http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=37493
![]()
Σχετικά με το πολύμετρο του Lidl το έχει πάρει κάποιος, μου κάνει εντύπωση γιατί έχει κλίμακα μόνο μέχρι 250 Volt AC-DC. Μετράει κανονικά τάση δικτύου; Μπορεί να επιβεβαιώσει κάποιος φίλος;
http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=37493
![]()
Αποψη μου παντα, μιας και στο επαγγελμα ηλεκτρολογος, σε τετοια οργανα καλο ειναι να μην παιρνεις "φτηνιαρικες" λυσεις. Οχι οτι απαραιτητα θα παθεις κατι, απλα γενικα με 25-30 ευρω παιρνεις ενα πολυμετρο της Mastech αυτοματης επιλογης, που γενικα ειναι πολυ ανωτερο απο αυτο και κατα την γνωμη μου ασφαλεστερο.
Οσο αφορα τωρα τις μετρησεις (250 Βολτ), ειναι για οικιακη χρηση και μετραει μεχρι φασικη ταση (Ουδετερος/φαση) η ταση δικτυου οπως αναφέρεις. Σε περιπτωση που θες να μετρησεις πολικη (φαση/φαση) δεν μετραει. Ελπιζω να εγινα κατανοητος, οτι αλλο θες ρωτας ;-)
Αυτό είναι φυλλάδιο.. Ταινιολειαντήρα και σέγα σε αυτη την τιμή θα τα τιμήσω 100%.. Εαν τα φέρει..
Αυτό είναι φυλλάδιο.. Ταινιολειαντήρα και σέγα σε αυτη την τιμή θα τα τιμήσω 100%.. Εαν τα φέρει..
Prof αυτην την σεγα την επαναφορτιζομενη την ειχε φερει πριν 20 μερες εδω μαζι με το επαναφορτιζομενο δισκοπριονο στα 50 ευρω εκαστο ,λιγο χλωμο το βλεπω να φερει την επαναφορτιζομενη σεγα τοσο γρηγορα παλι
ναι την είδα στο 50άρικο. Ισως πέσει ξεστοκάρισμα τότε στο άμεσο μέλλον μιας και τους έμειναν αρκετά κομμάτια.
Τα τρυπανια πανω απο αυτα του μεντεσε, τιμκανουν?
προτρύπημα.. κι αν δε κάνω λάθος έχουν και κολιεδάκι για επιλογή βάθους (depth stop)..
Δεν κανεις λαθος, προτρυπημα, φρεζαρισμα (για να ερθει η φρεζατη βιδα προσωπο) και ρυθμιση βαθους. Πολυ καλα. Αν και πιστευω οτι τρυπανε αργα.
![]()
Εγώ πάντως έτσι που τα βλέπω νομίζω ότι είναι για πολύ αργες στροφες...Παναγιώτη εγώ τα έχω και τα χρησιμοποιώ κατά κόρον στις κατασκευές μου.
Δυστυχώς όχι μόνο τρυπάνε αργα όπως λες αλλά θέλουν και αρκετή πίεση από το χέρι για να τρυπήσουν μέχρι τέρμα.
Επίσης λόγω του παραπάνω γεγονότος όταν χρησιμοποιούνται με ηλεκτρικό δράπανο, έχουν την τάση να καίγονται και να καίνε και το ξύλο (εγώ έκαψα 2).
Πάντως η φρέζα μπορεί να βγει από το τρυπάνι και να μπει κάλλιστα σε ένα επώνυμο τρυπάνι ξύλου.
Εγώ πάντως έτσι που τα βλέπω νομίζω ότι είναι για πολύ αργες στροφες...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.