Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

@Diabolic Θεωρώ οτι οι κολλες αξίζουν. Τα κλειδια ειναι φτηνιαρικα .Στην καλυτερη περιπτωση σε λιγο καιρο θα κουνιοντε οι λαβές ,αν δεν εχουν αρπάξει οι μυτες ακομη ! Καλο ειναι να αγοραζουμε ποιοτηκα αλενακια.

Οταν μπορω και βρισκω αξιολογα ελληνικα προιοντα τα επιλεγω. Περνω ξυλοκολλες Mercola Tempo. Στο μεγαλο μπιμπερο των 750ml.
Και επαγγελματιας ξυλουργος που εχω μιλησει μου εχει πει οτι δεν βλεπει καποια διαφορα με το κουβα Wurth που χρησιμοποιει αυτος.

Απλη,
http://www.leroymerlin.gr/gr/hromat...olles/xulokolla-mercola-tempo-750-g-60649421/

Ανθεκτικη στην υγρασια
http://www.leroymerlin.gr/gr/hromat...xulokolla-mercola-tempo-wb500-750-g-60649463/

Γρηγορη απλη
http://www.leroymerlin.gr/gr/hromat...lokolla-mercola-tempo-express-750-g-60141172/

Για ενα πληρες σετ χρειαζεται καποιος και την Ξυλοκολα πολυουρεθανης που αντεχει ακομη και μεσα στο νερο σε βαρκα.
http://www.mercola.gr/page.aspx?itemID=PPG183_1256

Χωρις ταινιολειαντηρα δεν παω καν.

Ωραιος. και πιο φτηνες πρεπει ναναι..

μάλλον τα σετ κλειδιά πολύγωνα που έιναι τέρμα κάτω θα τσιμπήσω. Φαίνονται σε καλή τιμή .

Οι ξυλοκολλες ειναι πολυ καλες!
Ανοιξα μετα 2 χρονια μια στο εξοχικο προχθες και κολλησα καποια ξυλα και ειναι πολυ καλη.

Επισης τα Αλλεν Τορξ τα εχω εδω και 5-6 χρονια και ειναι μια χαρα! Να φανταστειτε τοτε τα ειχε σετ με κιτρινες λαβες.

Θα έπαιρνα χωρίς ενδοιασμό τις Ελληνικές ξυλόκολλες αλλά δεν βολεύει το Leroy Merlin πλέον λόγω απόστασης.

Όσο για το σετ με τα allen - torx τα βλέπω πολύ ποιοτικά για συνηθισμένη χρήση (για μικρές ροπές τα θέλω).
Και εκτός αυτού τα έχεις ένα ξάδερφος μου και για 13 ευρώ είναι πάρα πολύ καλά!

Για αυριο τι λέει το μενού; τι θα τιμήσετε;

Ίσως έναν δίσκο κοπής για ανταλλακτικό (με τα 42 ή 48 δόντια) και ένα σετ με μάσκες.

Θα χτυπήσω και ένα σκαπτικό για έναν θείο μου...

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

αυτά τα σκερπέλα λένε τίποτα? ένα kirschen αν πάρεις έχει πιο πολλά λεφτά..προφανώς θα είναι τελείως ατρόχιστα αλλά η ποιότητα του μετάλλου είναι καθόλου σοβαρή? υπόψιν από τρόχισμα έχω μια επαφή και υπάρχει και τροχός δίδυμος και λαδάκονο

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

αυτή την πατέντα την θεωρώ οτι πιο επικίνδυνο υπάρχει...

Και όμως δεν είναι ότι πιο επικίνδυνο υπάρχει.... Αντίστοιχη βάση για πλάνες έβγαζε κάποτε και η Bosch για τις πλάνες της. Δες εδώ τις εικόνες και θα καταλάβεις...

http://www.amazon.de/Bosch-Professional-Parallelanschlag-Staubbeutel-Zusatzmesser/dp/B0050KDXGI

Ίσως έναν δίσκο κοπής για ανταλλακτικό (με τα 42 ή 48 δόντια) και ένα σετ με μάσκες.

Θα χτυπήσω και ένα σκαπτικό για έναν θείο μου...

Οι δισκοι ειναι για το φαλτσοπριονο ή για το δισκοπριονο?

Αυριο που θα πάω να πάρω κάποια πραγματάκια θα επιστρέψω και το πιστόλι θερμού αέρα το οποίο και δεν δουλευει.

οι 30 ημέρες πέρασαν ποια ειναι η διαδικασία ; Υπάρχει περίπτωση να το πάω στο κατάστημα και να μου πουν πήγαινε το Ν.Ιωνία στο service; Διότι αυτο δεν αξίζει για τέτοιο ποσό.. (12 ευρώ)

Το προιόν ειναι στο κουτι του κανονικά με την απόδειξη.

Αυριο που θα πάω να πάρω κάποια πραγματάκια θα επιστρέψω και το πιστόλι θερμού αέρα το οποίο και δεν δουλευει.

οι 30 ημέρες πέρασαν ποια ειναι η διαδικασία ; Υπάρχει περίπτωση να το πάω στο κατάστημα και να μου πουν πήγαινε το Ν.Ιωνία στο service; Διότι αυτο δεν αξίζει για τέτοιο ποσό.. (12 ευρώ)

Εμένα μου το είπαν!

Να πας στο καταστημα να ψωνισεις οτι θες, το χαλασμενο εργαλειο κρατα το σπιτι. Καλεσε, και τωρα εαν θες. το νουμερο που ειναι η εξυπηρετηση πελατων και αφου δωσεις το ΙΑΝ, το γραφει καπου επανω και στην αποδειξη, θα σου πουνε το επομενο βημα.
Στην δικια μου περιπτωση μου ειπαν να το στειλω καπου στο Γαλατσι στην Χιουστον Σερβις (χιουστον γουθ χαβ α προμπλεμ) με χρεωση δικια τους.

Γραμμή εξυπηρέτησης πελατών: Έχετε ερωτήσεις, επιθυμίες ή προτάσεις;

Tηλεφωνήστε χωρίς χρέωση στο 800 111 3333 (Για κλήσεις εντός Ελλάδας, μόνο από σταθερό)

Ώρες Εξυπηρέτησης: Δευτέρα - Παρασκευή: 8:00-20:00, Σάββατο: 8:00-19:00

Τα Άλεν τα εχω και τα εχω δουλέψει αρκετα στην μοτο...
Αντέχουν ακομα και σε βαρυα σχετικά χρηση...

Έχω και εγώ τα παλιότερα που είναι κίτρινα στο ίδιο σετ. Τα θεωρώ καλά. Ακόμη και εάν χαλάσει λίγο ή άκρη με ένα ντρεμελ και ένα κοβεις λίγο την άκρη και έχεις καινούργιο κλειδι. Μόνο που στο δικό μου σετ αντί για torx15 έχει δύο torx10. Δεν τι πήρα είδηση αρκετά νωρίς και τώρα δλ δεν θα βγάλω άκρη.

Να πας στο καταστημα να ψωνισεις οτι θες, το χαλασμενο εργαλειο κρατα το σπιτι. Καλεσε, και τωρα εαν θες. το νουμερο που ειναι η εξυπηρετηση πελατων και αφου δωσεις το ΙΑΝ, το γραφει καπου επανω και στην αποδειξη, θα σου πουνε το επομενο βημα.
Στην δικια μου περιπτωση μου ειπαν να το στειλω καπου στο Γαλατσι στην Χιουστον Σερβις (χιουστον γουθ χαβ α προμπλεμ) με χρεωση δικια τους.

Γραμμή εξυπηρέτησης πελατών: Έχετε ερωτήσεις, επιθυμίες ή προτάσεις;

Tηλεφωνήστε χωρίς χρέωση στο 800 111 3333 (Για κλήσεις εντός Ελλάδας, μόνο από σταθερό)

Ώρες Εξυπηρέτησης: Δευτέρα - Παρασκευή: 8:00-20:00, Σάββατο: 8:00-19:00

Σε ευχαριστώ για την διευκρίνιση . Θα τους καλέσω .

Μια ερώτηση .

Το 7.2v κατσαβίδι που έβαλε τις προάλλες μου ειναι αρκετά εκκεντρο. Οχι οτι επηρεάζει στη δουλειά ιδιαίτερα αλλά μου την δίνει λίγο. Απο την άλλη ειναι αρκετά δυνατό μηχανηματάκι.

Ολα έτσι ειναι ή έπεσα στο κομμάτι;

Εχω να πω για το παλμικο 18V parkside ότι ειναι απίστευτο εργαλείο για τα λεφτα του . Πολυ βολικό και απίστευτη δύναμη . Με βοήθησε πολυ στην κατασκευη της περγολας , δεν μασησε ούτε στα 10αρια-12αρια στριφωνια .
Θέλει συνήθεια όμως στην σκανδάλη σε δύσκολα σημεία , ειναι απίστευτη η δύναμη του .
Σπασμένη μύτη Witte Pz3 (τις θεωρώ κορυφαίες) και 10αρι στριφωνι οταν μου "ξεφυγε" η ροπη του παλμικου.

Το σπαει ευκολα το 10αρι στριφωνι; Η μυτη αυτη που βλεπω ειναι για παλμικο;

Οι δισκοι ειναι για το φαλτσοπριονο ή για το δισκοπριονο?

Ανάλογα την διάμετρο Νεκτάριε.
Νομίζω έχει όλες τις διαμέτρους για όλα τα μεγέθη, οπότε αν έχεις 160, 190 ή 210 mm δίσκους τότε μπορείς να πάρεις κάποιον από αυτούς.

Το σπαει ευκολα το 10αρι στριφωνι; Η μυτη αυτη που βλεπω ειναι για παλμικο;

Εγώ έσπασα και 13άρι στριφώνι με σχετική ευκολία.
Δεν καταλαβαίνει Χριστό και εκτός αυτού με την κρουστική λειτουργία βοηθάει και στο καλύτερο δέσιμο των υλικών και ειδικά του ξύλου (είναι σαν να καρφώνεις ταυτόχρονα ενώ βιδώνεις).

Σε ευχαριστώ για την διευκρίνιση . Θα τους καλέσω .

Μια ερώτηση .

Το 7.2v κατσαβίδι που έβαλε τις προάλλες μου ειναι αρκετά εκκεντρο. Οχι οτι επηρεάζει στη δουλειά ιδιαίτερα αλλά μου την δίνει λίγο. Απο την άλλη ειναι αρκετά δυνατό μηχανηματάκι.

Ολα έτσι ειναι ή έπεσα στο κομμάτι;

Προφ, θα τους πάρεις τηλ και είτε θα σου στείλουν άλλο δωρεάν είτε θα σου ζητήσουν να το στείλεις για να σου στείλουν άλλο και πάλι δωρεάν. Οπότε δεν χάνεις τίποτα.

Επίσης το κατσαβιδάκι είναι και σε εμένα λίγο έκκεντρο που φαίνεται στα μακρυά bits. Ωστόσο στα 23 ευρώ και με ποιοτικές μύτες εντός της συσκευασίας και με τέτοια δύναμη είμαι υπέρ ευχαριστημένος και έτσι!

Η ραφιέρα είναι πολύ καλή, τσίμπησα μία, μαζί με το γωνιόμετρο, παχύμετρο, 2 δίσκους με 48 και 42 δόντια, τα γάντια επίσης είναι πολύ καλά, επίσης πολύ καλά τα 5 βαμβακερά μπλουζάκια και περιμένω πότε θα φέρει ξανά τις επιγονατίδες...