Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλοριζικα!

Μπορεις να τεσταρεις το γωνιομετρο σε μια γωνια που ξερεις οτι ειναι ακριβως 90 μοιρες? Μπορεις να καλιμπραρεις το εργαλειο μετρησης η δεν εχει τετοια δυνατοτητα?

Καλημέρα.

Πήρα το γωνιόμετρο το οποίο δείχνει εκ πρώτης να δουλεύει σωστά. Το δοκίμασα σε γωνία 90 μοιρών γραφείου και βγάλει 89.8 αφου το καλιμπράρισα πρώτα . Πιστεύω οτι ειναι πολύ καλά

Παρατήρησα όμως οτι ακόμη και αν σφίξεις την ροδέλα τέρμα δεν σφίγγει σε σημείο που να μην κουνιέται ο χάρακας. Απλα σφίγγει λίγο περισσότερο.

Σε εσάς το κάνει ;

Καλημέρα.

Πήρα το γωνιόμετρο το οποίο δείχνει εκ πρώτης να δουλεύει σωστά. Το δοκίμασα σε γωνία 90 μοιρών γραφείου και βγάλει 89.8 αφου το καλιμπράρισα πρώτα . Πιστεύω οτι ειναι πολύ καλά

Παρατήρησα όμως οτι ακόμη και αν σφίξεις την ροδέλα τέρμα δεν σφίγγει σε σημείο που να μην κουνιέται ο χάρακας. Απλα σφίγγει λίγο περισσότερο.

Σε εσάς το κάνει ;

Τελικά 90 ακριβώς χτυπάει χωρίς αποκλισεις. Δεν το είχα καλιμπράρει στη σωστή ευθεία.

Δείτε παρακαλώ αυτο με την βίδα εαν σας σφίγγει σε σημείο που δεν μετακινείτε ο χάρακας ή όχι. Ευχαριστώ.

το γωνιόμετρο όντως δεν σφίγγει τέρμα...το είχα πάρει και πιο παλιά το ξανά πήρα για τον πατέρα μου

το σετ καστάνιας είναι έρωτας και μάλιστα στο 1/3 των χρημάτων από ένα mtx που είχα δει στο leroy (αλήθεια τα mtx τα έχει χρησιμοποιήσει κανείς? έχει ένα σφυροκατσάβιδο με 6 ευρώ)

θέλαμε και την ραφιέρα αλλά θέλω πιο πολύ τα σκαρπέλα την άλλη βδομάδα....αξίζουν λέτε από άποψη μετάλλου? αν είναι ατρόχιστα δεν με πειράζει

Ευχαριστώ φίλε Μετάλικα πάντως αξίζει για 12 ευρώ θα βγάλει λογικά μπόλικη δουλειά.

Την ραφιέρα την προσπέρασα κι εγώ πάντως .

Θα πάω και εγώ το απογευμα για το γωνιόμετρο, και να ισως παντελονια και γαντια. Θελω ομως και το κουδουνι για το χωριο που δεν εχουμε τιποτε, εχει ξαναβγει παλιά? το έχει παρει κανεις? Η αποσταση που θα τα βάλω ειναι γυρω στα 10 μετρα.

Πηρα το γωνιομετρο ναι δεν σφιγγει εντελως με την ροδελα ,καλιμπραρεται και εχει μηδενικη αποκλιση .πηρα επισης τον προβολεα και την μπαλαντεζα

Το σπαει ευκολα το 10αρι στριφωνι; Η μυτη αυτη που βλεπω ειναι για παλμικο;

Όχι και σχετικά εύκολα , 2 στα 40 περίπου αλλα σε φάση που ημουν κρεμασμένος πανω σε σκάλα , ίσα που ισσοροπουσα και δεν είχα καλο έλεγχο σκανδαλης .
Οι συγκεκριμένες μύτες ειναι ότι καλύτερο υπάρχει σε μέταλλο και εφαρμογή στην βιδα . Δεν έχω βρει πιο ανθεκτική μύτη Πανο και δεν τις αλλάζω με τίποτα . Δοκίμασε τες ανεπιφύλακτα .

και το παχύμετρο και το γωνιόμετρο δουλεύουν σωστά, ρυθμίζεται και δεν χάνει καθόλου. η βίδα ούτε σε μένα σφίγγει εντελώς, φαίνεται έτσι είναι το σωστό.

Εγώ θα πάω το απόγευμα αλλά μιας και είμαι σφικτά οικονομικά θα πάρω μόνο ενα εργαλείο . είμαι αναμεσα σε πολύμετρο και παχυμετρο . απο ποιότητα τι λενε ?
Ευχαριστώ

Τιμια για τα λεφτα τους αν και δεν τα προτιμησα. Θελω αναλογικο γωνιομετρο και κατι καλυτερο σε πολυμετρο.
Πηρα ενα 42/210μμ δισκο περισσοτερο για κοπη σε αλλουμινιο. Θα κανει δουλεια λετε? απο ραφιερες ειχε δυο παλετες και η μια σχεδον τελειωσε. Φιλος 8 σετ...
Τρυπανια ειχε λιγα στις 8:30 και δεν φερανε τα τορχ με τις λαβες κλπ.

Τιμια για τα λεφτα τους αν και δεν τα προτιμησα. Θελω αναλογικο γωνιομετρο και κατι καλυτερο σε πολυμετρο.
Πηρα ενα 42/210μμ δισκο περισσοτερο για κοπη σε αλλουμινιο. Θα κανει δουλεια λετε? απο ραφιερες ειχε δυο παλετες και η μια σχεδον τελειωσε. Φιλος 8 σετ...
Τρυπανια ειχε λιγα στις 8:30 και δεν φερανε τα τορχ με τις λαβες κλπ.

Τα torx με τις λαβές την άλλη εβδομάδα είναι μπρε!

Εγω πηρα την ραφιερα που την προοριζω για βαση παγκου. Σε σχεση με αυτην που εχει το praktiker στα 50 , εχει καλυτερο μεταλλο, ελαφρως μεγαλυτερες διαστασεις σε βαθος-πλατος και το ξυλο ειναι μοριοσανιδα διπλασιου παχους σε σχεση με το ψιλο mdf που εχει του praktiker. Το ξυλο μπορεις να το αλλαξεις με κατι καλυτερο, ο σκελετος παντως ειναι καλος για τα λεφτα του. Μακαρι να ειχα λεφτα να παρω και δευτερη.

Θελω ομως και το κουδουνι για το χωριο που δεν εχουμε τιποτε, εχει ξαναβγει παλιά? το έχει παρει κανεις? Η αποσταση που θα τα βάλω ειναι γυρω στα 10 μετρα.

Δεν το έχω αλλά αυτά ολα τα ασυρματα κουδούνια έχουν εκπομπή-λήψη στούς 433 Mhz,καί η εκπομπή ισχύος είναι ίδια στά περισσότερα καπου στά 10 mw , στά 10 μέτρα άν έχει 1-2 τουβλότοιχους ενδιαμεσα θά έχει εμβέλεια,άν έχει περισσοτερους τοιχους πιό δύσκολα,και ακομα πιο δύσκολα άν έχει τοιχους απο σκυρόδεμα.
Αν το αγορασεις θα το βαλεις το μπουτόν οχι επανω σε μεταλικη επιφάνεια γιατί θα κοψει η εμβέλεια.

Νεκταριε ΠΡΟΣΟΧΗ!
Αν δεν εχει το σημα ALU και το εικονιδιο ΜΗΝ το βαλεις σε αλλουμινιο.
Επισης οι περισσοτεροι αλλουμινιου εχουν 80 δοντια.

Κυριάκο το έχει. Το τσέκαρα μαζί με τον Νεκτάριο.