Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Εχω 2 της 3Μ 1 DEWALT & 2 Bosch οποτε ειμαι κομπλε!
Διαπιστωση εκανα αλλα και παλι σε ευχαριστω πολυ φιλε μου!

Αυτο που θα ηθελα ειναι ο ηλιακος προνβολεας που ειχε προ 2 εβδομαδες με τα 30 ευρω!
Αν τον βρει κανεις.

εχει παλι προβολεα....metamorfosi

Last edited:
χτες συναρμολόγησα την ραφιέρα σε οριζόντια διάταξη, είναι καταπληκτικό πόσο γρήγορο και εύκολο είναι αυτό το σύστημα συνδέσεως που έχουν σκεφτεί, με ένα σφυράκι σε 10 λεπτά ήταν έτοιμη, και από αντοχή φαίνεται αυτή η μοριοσανίδα να αντέχει καλά, 175 κιλά λέει μέγιστο 115-120 είμαι εγώ ανέβηκα πάνω της και έκατσα, ένωσα και με 4 βίδες/παξιμάδι τα 2 κομμάτια και το έκανα ενιαίο και ακούνητο (στην κάθετη διάταξη η συσκευασία περιλαμβάνει ειδικούς ταχυσύνδεσμους για να βγει το 1,80μ ύψος, αλλά στην οριζόντια διάταξη είναι απλά 2 ξεχωριστοί πάγκοι).

Πήρα σήμερα τα γάντια (καλή ποιότητα) και άλλες προσφορές που δεν έχουν σχέση με το νήμα.
Είδα (Γλυφάδα) αρκετά φαλτσοπρίονα, σέγα αλλά και άλλα εργαλεία από προηγούμενες βδομάδες.

Τα γυαλια ουτε που τα ειδα σε 2 μαγαζια που γυρισα. Πρεπει να εγιναν αναρπαστα!

Κυριάκο,
Στη Γλυφάδα είδα αρκετά γυαλιά και μάσκες αλλά δεν αγόρασα.
Εάν θέλεις μπορώ να σου αγοράσω.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Μακη καλημερα!
Ειχε μηπως συρωμενο φαλτσοπριονο στην γλυφαδα;
Ευχαριστω!

χτες συναρμολόγησα την ραφιέρα σε οριζόντια διάταξη, είναι καταπληκτικό πόσο γρήγορο και εύκολο είναι αυτό το σύστημα συνδέσεως που έχουν σκεφτεί, με ένα σφυράκι σε 10 λεπτά ήταν έτοιμη, και από αντοχή φαίνεται αυτή η μοριοσανίδα να αντέχει καλά, 175 κιλά λέει μέγιστο 115-120 είμαι εγώ ανέβηκα πάνω της και έκατσα, ένωσα και με 4 βίδες/παξιμάδι τα 2 κομμάτια και το έκανα ενιαίο και ακούνητο (στην κάθετη διάταξη η συσκευασία περιλαμβάνει ειδικούς ταχυσύνδεσμους για να βγει το 1,80μ ύψος, αλλά στην οριζόντια διάταξη είναι απλά 2 ξεχωριστοί πάγκοι).
Και εγω εχω σκοπο να την κανω οριζοντια συναρμολογιση αλλα οχι για να τα βαλω διπλα δπλα. Θα την κανω σαν βαση-ποδια αντικριστα και απο πανω θα βαλω κοντρα πλακε για να κανω ενα μεγαλο παγκο. Την επομενη φορα που θα εχω λεφτα θα παρω αλλα δυο. Ενα για συνδεση οπως το εκανες εσυ και ενα ως ραφιερα. Πιστευω ετσι θα ολοκληρωθει το εργαστηριο που σκεφτομαι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Μακη καλημερα!
Ειχε μηπως συρωμενο φαλτσοπριονο στην γλυφαδαΝΎ
Ευχαριστω!

Δημήτρη, είδα αυτό που βγήκε πριν από 2-3 βδομάδες ίσως και 4.
Το είχα γράψει και πριν μια βδομάδα.
Αν το χρειάζεσαι, πες μου.

Με έφαγε το όριο τροποποίησης του προηγούμενου post. Είχα γράψει:

Edit
Έψαξα στο ψηφιακό αρχείο και βρήκα ότι, μάλλον, πρέπει να είναι τα επαναφορτιζόμενα που βγήκαν 9/7/15, δηλαδή αυτά στη φωτο, με τις μειωμένες τιμές.

Attachments

• Capture.JPG
    Capture.JPG
    144.7 KB · Views: 270

Καλησπερα,
Μακη ευχαριστω, εψαχνα συγκεκριμενα εαν υπηρχε αυτο

main.jpeg

ΦΑΛΤΣΟΠΡΙΟΝΟ PKS 1700 B2

IAN: 79729
Ιδιότητες

Ισχυρός ηλεκτροκινητήρας με 1700 W και έως 4800 U/min
Αδιαβάθμητη ανακλινόμενη κεφαλή κοπής από 0° έως 45°
Λοξοτόμηση αδιαβάθμητη από -45° έως +45° ή ρυθμιζόμενη με γωνίες στερέωσης
Επεκτεινόμενος οδηγός για μέγιστο μήκος κοπής 205 mm
Μέγιστο ύψος κοπής 65 mm (40 mm σε 45° λοξοτόμηση)
2 σφιγκτήρες και πλευρικοί βραχίονες για στερέωση του επεξεργαζόμενου τεμαχίου
Λέιζερ για αυξημένη ακρίβεια κοπής
Εύκολη αλλαγή δίσκου, χάρη στην ασφάλεια ατράκτου
Σάκος συλλογής σκόνης και δυνατότητα σύνδεσης εξωτερικής ηλεκτρικής σκούπας
Ενδείκνυται για σταθερή τοποθέτηση σε πάγκο εργασίας (το υλικό στερέωσης δεν συμπεριλαμβάνεται στην συσκευασία παράδοσης)

Δισκοπριονο και σεγα μπαταριας δεν χρειαζομαι.
Αρα τζιφος.
Δεν βαριεσαι, οικονομιες...
Ευχαριστω!!!

Φιλε μου εχει αθηνα, μιλας για αυτο ετσι;

main.jpeg

ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΧΕΙΡΟΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ PHKSA 18-Li A1

IAN: 102867
Ιδιότητες

ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΧΕΙΡΟΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ PHKSA 18-Li A1
Διακόπτης ΟΝ/OFF με γρήγορο στοπ
Βάθος κοπής και γωνία κοπής αβαθμίδωτα ρυθμιζόμενα
Δυνατότητα ενεργοποίησης οδηγού λέιζερ
Ταλαντευόμενος προφυλακτήρας με μοχλό επιστροφής
Ταχυφορτιστής 60 λεπτών με αυτόματη απενεργοποίηση φόρτισης
Σύνδεση για ηλεκτρική σκούπα – συμπεριλ. προσαρμογέας
Εύκολη αλλαγή δίσκου χάρη στην ασφάλεια ατράκτου SPINDLE LOCK
Εργονομική λαβή softgrip με διακόπτη ασφαλείας, αμφίπλευρου χειρισμού
Ένδειξη φόρτισης μπαταρίας 3ων βαθμίδων
Για δίσκους κοπής του εμπορίου με Ø 150 mm (π.χ. Parkside)

Ακομη και εναν Judge IMPersonator μπορουμε να εξυπηρετησωμε....

judge_dredd_the_complete_brian_bolland_by_charliekirchoff-d5quneo.jpg

+1000
και εγώ για όρθια την ξεκίνησα αλλά τελικά κατέληξε πάγκος... απλή και καλή κατασκευή για τα χρήματά της

ιδού !!

IMG_0358.jpg

Τι υψος -μηκος εχει η ραφιερα ετσι οπως την εστησες?

180 μήκος με ύψος πάγκου 92 πόντους

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

α και κάτι άσχετο.... ΜΑΚΡΙΑ από τις φιμέ μεμβράνες !!!!!! εγώ βιάστηκα σήμερα και πήρα 2 συσκευασίες. αν καταφέρετε να τις βάλετε στα πλαινά παράθυρα, στο πίσω παρμπρίζ φαντάζει απίθανο !! :mad:

έχω βάλει πάρα πολλές μεμβράνες αυτές όμως δεν κάθονται με τίποτα και τσακίζουν για πλάκα.....

εννοείται ότι είναι περισσότερο σαν ράφι και για τίποτα ψιλοδουλειές. πάγκο δεν το λες με τίποτα !!
οι πάγκοι που δουλεύω είναι κοντά στο μέτρο πλάτος

180 μήκος με ύψος πάγκου 92 πόντους

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

α και κάτι άσχετο.... ΜΑΚΡΙΑ από τις φιμέ μεμβράνες !!!!!! εγώ βιάστηκα σήμερα και πήρα 2 συσκευασίες. αν καταφέρετε να τις βάλετε στα πλαινά παράθυρα, στο πίσω παρμπρίζ φαντάζει απίθανο !! :mad:

έχω βάλει πάρα πολλές μεμβράνες αυτές όμως δεν κάθονται με τίποτα και τσακίζουν για πλάκα.....

τις μεμβράνες τις εβαλες με τον κλασσικο τρόπο με σαπουνομερο και πλαστικη σπάτουλα ή όχι>?

+1000

και εγώ για όρθια την ξεκίνησα αλλά τελικά κατέληξε πάγκος... απλή και καλή κατασκευή για τα χρήματά της

ιδού !!

IMG_0358.jpg
Μου αρεσει!
Αν περναγατε ενα βερνικι τα νοβοπαν, δεν θα προσδιδατε ακομη περισσοτερη αντοχη στα ραφια?