Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Εγω πηρα την ραφιερα που την προοριζω για βαση παγκου. Σε σχεση με αυτην που εχει το praktiker στα 50 , εχει καλυτερο μεταλλο, ελαφρως μεγαλυτερες διαστασεις σε βαθος-πλατος και το ξυλο ειναι μοριοσανιδα διπλασιου παχους σε σχεση με το ψιλο mdf που εχει του praktiker. Το ξυλο μπορεις να το αλλαξεις με κατι καλυτερο, ο σκελετος παντως ειναι καλος για τα λεφτα του. Μακαρι να ειχα λεφτα να παρω και δευτερη.

Σε τι τιμή την είχε την ραφιέρα, και τι διαστάσεις είχε;
Εγώ πάντως είχα αγοράσει αυτή με τα 60 ευρώ από το πράκτικερ (http://www.praktiker.gr/p/rafiera-praktiker-heavy-duty-180x90x45cm-me-5-rafia-37179), την συναρμολόγησα σήμερα, και έμεινα ευχαριστημένος από τον σκελετό. Τα ξύλα είναι άβαφα. Την συναρμολόγησα κατακόρυφη, και είναι αρκετά σταθερή. Ο σκελετός είναι βαμμένος σε γκρι χρώμα.

Σε τι τιμή την είχε την ραφιέρα, και τι διαστάσεις είχε;
Εγώ πάντως είχα αγοράσει αυτή με τα 60 ευρώ από το πράκτικερ (http://www.praktiker.gr/p/rafiera-praktiker-heavy-duty-180x90x45cm-me-5-rafia-37179), την συναρμολόγησα σήμερα, και έμεινα ευχαριστημένος από τον σκελετό. Τα ξύλα είναι άβαφα. Την συναρμολόγησα κατακόρυφη, και είναι αρκετά σταθερή. Ο σκελετός είναι βαμμένος σε γκρι χρώμα.
Αυτη που αγορασες δειχνει ποιοτικη. Αυτη που ειχε στο καταστημα 49,90 σε διαστασεις και οψη εμοιαζε με αυτη http://www.praktiker.gr/p/rafiera-metalliki-sf002-180x90x40cm-me-5-rafia-40464 χρωμα ασημι.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

οπως ακριβώς λες. σαπουνονερο, πλαστικη σπατουλα 3M (οχι αυτη που εχει στην συσκευασια) και θερμοπιστολο.
αν βρεθει καποιος που έχει κάνει τοποθέτηση στο πισινο παρμπριζ θέλω φωτό οπωσδήποτε !!!!!!!! :laugh::laugh::laugh:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μου αρεσει!
Αν περναγατε ενα βερνικι τα νοβοπαν, δεν θα προσδιδατε ακομη περισσοτερη αντοχη στα ραφια?

ναι αλλα το βερνίκι θα έχει αντοχή στα χτυπήματα? δεν θα ξεφλουδίσει λίγο γρήγορα?

οπως ακριβώς λες. σαπουνονερο, πλαστικη σπατουλα 3M (οχι αυτη που εχει στην συσκευασια) και θερμοπιστολο.
αν βρεθει καποιος που έχει κάνει τοποθέτηση στο πισινο παρμπριζ θέλω φωτό οπωσδήποτε !!!!!!!! :laugh::laugh::laugh:

ναι αλλα το βερνίκι θα έχει αντοχή στα χτυπήματα? δεν θα ξεφλουδίσει λίγο γρήγορα?

απο ότι μου είχαν πεί σε μαγαζί που έβαζε 3Μ
συνήθως το πίσω παμπρίζ το κάνουν σε δύο κομμάτια με χώρισμα κάθετο στη μέση το οποίο δε φαίνεται παρα μόνο αν το ψάξεις

στο golf πάντως μου το έβαλε μονοκόμματο

Τα τρυπάνια που φέρνει την πεμπτη τι λένε ? Αυτά που είναι σετ 7 τεμ για ποια χρηση είναι (μέταλο ?). Βρήκα ενα παλιό hitachi 16v του θειου μου που δεν ξέρω τι λεεει σαν εργαλείο αλλά τα τρυπάνια που είχε έχουν φθαρεί και χρειάζομαι αλλά....
Ακόμα τα πριόνια χειρός τα έχει πάρει κανεις ?
Ευχαριστω

Τον εχω το κοφτη, απο παλια. Εχω κοψει βιδες και καρφια. Αλλα στα ατσαλοκαρφα κανει δοντια... Φανταζομαι και για αλυσιδες θα ειναι καλος.

Το ηλεκτρικο αλυσοπριονο florabest fks 2200 D2 που θα φερει στις 31/8 το εχει δουλεψει κανεις να μου πει γνωμη οσο αφορα την αντοχη;
Η χρηση θα ειναι για καυσοξυλα σομπας,αν και δεν ειμαι σιγουρος οτι αξιζει η αγορα απο την στιγμη που εχω το βενζινης.

Αγορες λιντλ σημερα πηρα τρυπανια φορστνερ ,τρυπανια ξυλου με το στοπ,ξυλοκολα,κοφτη,τα γαντακια ,βιδουλεςκαι το σετακι με τα κλειδια καστανιας.

Αγορες λιντλ σημερα πηρα τρυπανια φορστνερ ,τρυπανια ξυλου με το στοπ,ξυλοκολα,κοφτη,τα γαντακια ,βιδουλεςκαι το σετακι με τα κλειδια καστανιας.

Τα τρυπανάκια με το στόπ τι μεγέθη έχουν; μήπως μπορείς να το δεις;

Καλησπέρα!!!
Αγοροθεραπεια σήμερα;-)
Πήρα όλες τις κολλες, το ακονι στυλό, τα σκαρπελα, το γωνιομετρο, τις λαμαρινοβιδες που δεν βρίσκω πουθενά πάρα μόνο τρυπανοβιδες, τον δίσκο 48 δοντιών, το πολυμετρο, την κόλλα ξύλου επίσης και τα φορστνερ.
Τα σκαρπελα για τα λεφτά τους είναι τζάμπα. Κόβουν πολύ καλά και πρέπει να είναι καλό μέταλλο καθώς οξειδωνεται οπότε θα κάνει καλή αθερα.

tmp_25331_DSC_0769716391594.jpg

Εδώ τα σκαρπελα μαζί με δύο ντουζινες από την μοναδική μπύρα Χίου!!!

Ναι προφ θα σου πω μεγεθη το απογευμα γιατι τα εχω στην αποθηκα αλλα δεν αξιζουν.