Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Εγώ πάντως πήγα το πρωί στην karcher στον Κηφισό και ήταν το άτιμο το lidl δίπλα.
Αγόρασα και το κομπρεσέρ, και το πιστόλι βαφής, και το σετ με τα εξαρτήματα, και ένα διακλαδωτήρα, και την μπαλαντέζα αέρος.
Μαζί με κάτι γατοτροφές, 180 ευρώ. Αμάν αυτό το Lidl, πανάκριβα τις έχει τις γατοτροφές. :flipout:

Πηρα πριν λιγο το καρφωτικο και εκανα δοκιμη.πολυ καλο ολα τα καρφια -διχαλα τα παει μεχρι μεσα ανετα πολυ ευχαριστημενος.πηρα και τις καβουρο ταναλιες , μετριες αλλα χρειαζονται .επισης πηρα και απο ενα σετακι απ ολα τα ειδη καρφιων -διχαλων που ειχε.

Τα καβουρι ηταν φρεσκα? αξιζουν?

Ολόφρεσκο, μόλις είχε βγει από τον Ατλαντικό!!!

Ποιότητα knipex τιμή lidl!!! :p
Καλή ποιότητα για τον χρήστη που θα ξεβιδώσει κανένα καλοριφέρ στο σπάνιο ή θα βιδώσει κανένα φίλτρο κουζίνας.
Για 12 ευρώ μια χαρά, βαφτισμένα τέτοια σε άλλα καταστήματα δεν παίρνεις ούτε το 1 σε αυτά τα χρήματα....

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εγώ πάντως πήγα το πρωί στην karcher στον Κηφισό και ήταν το άτιμο το lidl δίπλα.
Αγόρασα και το κομπρεσέρ, και το πιστόλι βαφής, και το σετ με τα εξαρτήματα, και ένα διακλαδωτήρα, και την μπαλαντέζα αέρος.
Μαζί με κάτι γατοτροφές, 180 ευρώ. Αμάν αυτό το Lidl, πανάκριβα τις έχει τις γατοτροφές. :flipout:

Αυτή είναι η λογική αδερφέ. Στα εργαλεία πιστεύω ότι δεν έχει μεγάλα κέρδη αλλά ποντάρει στο γεγονός ότι όταν πας να αγοράσεις εργαλεία και άλλα είδη που φέρνει κατά καιρούς, πάντα παίρνεις και πολλά παρελκόμενα (όχι ότι εκεί σε κλέβει στις τιμές, κάθε άλλο αποδεικνύεται).

Πηρα πριν λιγο το καρφωτικο και εκανα δοκιμη.πολυ καλο ολα τα καρφια -διχαλα τα παει μεχρι μεσα ανετα πολυ ευχαριστημενος.πηρα και τις καβουρο ταναλιες , μετριες αλλα χρειαζονται .επισης πηρα και απο ενα σετακι απ ολα τα ειδη καρφιων -διχαλων που ειχε.

Συμφωνώ με τον Βασίλη, εγώ το έχω πάνω από 1.5 χρόνο και έχω καρφώσει τουλάχιστον 5.000 καρφιά/δίχαλα δίχως πρόβλημα.
Αν το λαδώνεις πριν από κάθε χρήση δεν θα κάνει κιχ (άλλωστε όλα τα εργαλεία αέρος θεωρούνται επαγγελματικά μιας και είναι βαριές κατασκευές χωρίς πολλά κινούμενα και ευαίσθητα μέρη).

Ολόφρεσκο, μόλις είχε βγει από τον Ατλαντικό!!!

Ποιότητα knipex τιμή lidl!!! :p
Καλή ποιότητα για τον χρήστη που θα ξεβιδώσει κανένα καλοριφέρ στο σπάνιο ή θα βιδώσει κανένα φίλτρο κουζίνας.
Για 12 ευρώ μια χαρά, βαφτισμένα τέτοια σε άλλα καταστήματα δεν παίρνεις ούτε το 1 σε αυτά τα χρήματα....

Αυτή είναι η λογική αδερφέ. Στα εργαλεία πιστεύω ότι δεν έχει μεγάλα κέρδη αλλά ποντάρει στο γεγονός ότι όταν πας να αγοράσεις εργαλεία και άλλα είδη που φέρνει κατά καιρούς, πάντα παίρνεις και πολλά παρελκόμενα (όχι ότι εκεί σε κλέβει στις τιμές, κάθε άλλο αποδεικνύεται).

Συμφωνώ με τον Βασίλη, εγώ το έχω πάνω από 1.5 χρόνο και έχω καρφώσει τουλάχιστον 5.000 καρφιά/δίχαλα δίχως πρόβλημα.
Αν το λαδώνεις πριν από κάθε χρήση δεν θα κάνει κιχ (άλλωστε όλα τα εργαλεία αέρος θεωρούνται επαγγελματικά μιας και είναι βαριές κατασκευές χωρίς πολλά κινούμενα και ευαίσθητα μέρη).

Τέλος, καλό θα ήταν να ξαναεπισημάνω ότι το 24άρι κομπρεσέρ του lidl είναι κατάλληλο κυρίως για φούσκωμα, φύσημα, καρφωτικό και βάψιμο.
Κάθε άλλη χρήση είναι σχεδόν απαγορευτική.
Ειδικά σε εργαλεία όπως αεροκαστάνια, αεροσέγα, αεροτριβείο, πιστόλια αμμοβολής κλπ, οι minimum προδιαγραφές (για να σταματάει και λίγο το κονφλέρ) είναι απόδοση μοτέρ 3 άλογα και χωρητικότητα αεροφυλάκιου τουλάχιστον 100 λίτρα.

Για όσους ενδιαφέρονται εγώ έχω το παρακάτω Toros εδώ και 1 σχεδόν χρόνο και είμαι πολύ ικανοποιημένος και χείριζομαι τα πάντα όλα χωρίς κιχ.
http://www.bestprice.gr/item/6001030/toros-toros-tm-1003-aerosybiesths-monoblok-100ltr-3hp.html

Το είχα πάρει σε προσφορά στα 239 ευρώ και μέχρι στιγμής εκτός από κάποιες ψιλοδιαρροές στις συνδέσεις τις οποίες επιδιόρθωσα δεν έχει βγάλει κάτι άλλο.
Υπόψιν βέβαια ότι πρόκειται για αεροσυμπιεστή μονομπλοκ που σημαίνει ότι δεν πρέπει να δουλεύει 8ωρα κάθε μέρα.
Εγώ προσωπικά όταν έχω ξύλα να επεξεργαστώ τον δουλεύω μία ωρίτσα με μιάμιση την μέρα αλλά όχι κάθε μέρα.

έχει κανείς εμπειρία αν αξίζει;
το έχει σήμερα.
Προβολέας εξοικονόμησης ενέργειας με αισθητήρα κίνησης

main.jpeg

Ειναι οκ, το εδινε 10 ευρω στο παζαρι του λιντλ, τωρα βεβαια εχει και τις λεντ. Η λαμπα που παρεχει σε αυτο το πακετο ειναι 23 βαττ για 1300 λουμεν, εναντι της εκδοχης λεντ του λιντλ με 11 βατ και 900 λουμεν για 14 ευρω...

και εγώ είμαι έτοιμος για μετά τη δουλειά
για πείτε

για κανένα καθάρισμα φίλτρων, αέρα σε λάστιχα, φούσκωμα στρώματα/μπάλες το θέλω

ισως υπερβολικο για τετοια χρηση μονον

ισως υπερβολικο για τετοια χρηση μονον

Τώρα το πήρα :)
Μαζί με τη μπαλαντέζα και τα αξεσουάρ για φούσκωμα κλπ.

Τη μπαλαντέζα θα την "εντοιχίσω" ώστε να βγαίνει μόνιμα έξω απο το σπίτι και όποτε θέλω απλά θα το ανοίγω.
Έχω εντοιχιζόμενη ηλεκτρική σκούπα, οπότε κάθε 1-2 μήνες αδειάζω τον κουβά της και καθαρίζω το φίλτρο της.

Το βενζινάδικο είναι 4 λεπτά με το αμάξι αλλά είναι φασαρία να πηγαίνω τόσο συχνά.
Άσε με τα φουσκωτά των παιδιών. Για να φουσκώσω την πισίνα φέτος χρησιμοποίησα το μπιστολάκι των μαλλιών :idea:

Τη μπαλαντέζα θα την "εντοιχίσω" ώστε να βγαίνει μόνιμα έξω απο το σπίτι και όποτε θέλω απλά θα το ανοίγω.
Έχω εντοιχιζόμενη ηλεκτρική σκούπα, οπότε κάθε 1-2 μήνες αδειάζω τον κουβά της και καθαρίζω το φίλτρο της.

Το βενζινάδικο είναι 4 λεπτά με το αμάξι αλλά είναι φασαρία να πηγαίνω τόσο συχνά.
Άσε με τα φουσκωτά των παιδιών. Για να φουσκώσω την πισίνα φέτος χρησιμοποίησα το μπιστολάκι των μαλλιών :idea:

Α ΤΕΤΟΙΑ χρηση....τοτε πασο, ορθως επενδυεις....

Τι εννοεις εντοιχιζομενη σκουπα
.

Εντάξει, το δικό μου το κομπρεσέρ λειτουργεί. Δεν έκανε μπαμ, οπότε την γλίτωσα.
Αλλά το σετ με τα εξαρτήματα: δοκίμασα την βαλβίδα με το ακροφύσιο για φύσημα, και χάνει. Δηλαδή κλειστή στο τραπέζι, έχει ροή αέρα που βγαίνει από το ακροφύσιο.
Έτσι πρέπει να λειτουργεί αυτό; Περίμενα να μην έχει διαρροή. Στα χαρακτηριστικά λέει για μέγιστο 8 bar, αλλά αυτό χάνει και στα 6...

Σε κάποιο νήμα διάβαζα ότι κάποιος έψαχνε πόσο βαρύ είναι το κομπρεσέρ (θα το ανεβοκατέβαζε σε ένα υπόγειο) - δεν κατάφερα να βρω το νήμα.
Το κομπρεσέρ ζυγίζει 27 κιλά περίπου (επάνω γράφει 26).

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

έχει κανείς εμπειρία αν αξίζει;
το έχει σήμερα.
Προβολέας εξοικονόμησης ενέργειας με αισθητήρα κίνησης

main.jpeg
Τον έχω 2 χρόνια εντελώς απροστάτευτο στο βοριά με την βροχή καταπάνω του, δεν έχει παρουσιάσει τίποτα μέχρι τώρα και από φωτισμό κάτι παραπάνω από ικανοποιητικός. Είμαι τόσο ικανοποιημένος με τον προβολέα που τον αγόρασα ξανά προχτές για να αντικαταστήσω έναν προβολέα led που τον είχα βάλει και αυτόν πρίν 2 χρόνια στην άλλη γωνία του οικοπέδου και σήμερα έχουν καεί τα μισά led, μόλις σταματήσουν οι βροχές θα τον αντικαταστήσω με τον νέο του lidl. Είναι λίγο δύσκολη η ρύθμιση του, θέλει πολλά ανεβοκατεβάσματα μέχρι να ρυθμιστεί σωστά και σε μένα επειδή η πρόσβαση είναι δύσκολη με κουράζει η όλη διαδικασία.