Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δεν γινόταν χαμός. 8:15 είχε τουλάχιστον πενήντα τεμάχια.
Μικρό είναι Ευγενιε.
Περί τα είκοσι επί δέκα επί δέκα.
Σαν ένα τούβλο δλδ.
Αν έχεις μπαγκαζιερα μη το σκέφτεσαι χωράει και ειδικά στην μηχανή είναι σωτήριο.

Δεν γινόταν χαμός. 8:15 είχε τουλάχιστον πενήντα τεμάχια.
Μικρό είναι Ευγενιε.
Περί τα είκοσι επί δέκα επί δέκα.
Σαν ένα τούβλο δλδ.
Αν έχεις μπαγκαζιερα μη το σκέφτεσαι χωράει και ειδικά στην μηχανή είναι σωτήριο.
οκ θα περασω να το παρω ΑΝ προλαβω...θα το δοκιμασω να δω ΑΝ φουσκωνει...και ποσο χωρο πιανει...και αν ολα καλα ΔΕΝ θα το παω πισω...

Οι μπάρες αυτές μπορούν να τοποθετηθούν και χωρίς να υπάρχουν μπάρες-οδηγοί στο αμάξι δηλ. να πιάσουν στο πάνω μέρος που κλείνει η πόρτα?

Οχι Σωτηρη ειναι μονο για αμαξια με υπαρχουσες μπαρες οροφης.

Επισης με βαση την αφισα που ειχαν εξω για την επομενη Δευτερα επιβεβαιωνεται πως ακολουθουμε τους Ιταλους κατα ποδας.
Οποτε την ερχομενη Δευτερα ειμαστε εδω:
http://www.lidl.it/it/offerte.htm?id=602

Κυριάκο και το περίμενα απο στιγμή σε στιγμή αυτο το πόστ της Δευτεριάτικης αφίσας ;)

χορταστικό φυλλάδιο!

εαν βάλουν όλο το Ιταλικό φυλλάδιο θα μου προκαλέσει έκπληξη. Λογικά ολο και κάτι θα μείνει απ έξω.

17χ9χ15 οι διαστάσεις που αναγράφονται στο κουτί για το κομπρεσσερακι Ευγενιε!

Το πήρα...
Σχετικά μαζεμένο ειναι...ΑΛΛΑ πήγα να το δοκιμάσω στο μπριζα κι της μηχανής και δεν κατάφερα να το κανω να δουλέψει...
Εσυ το δοκίμασες...???
Θα κανω άλλη μια δοκιμή στον αναπτήρα του αυτοκινήτου...αν δεν δουλέψει αυριο πρωι πρωι επιστροφή...

Δοκιμάστηκε με αναμενη την μηχανη καθως και στο αυτοκίνητο με αναμενο μοτερ...
Παπαλα...τιποτις...νιετ...
Και ετσι όπως εχω αρχίσει και βρίζω τον κινεζογερμανο του μέσα...λεω δεν το σκαλίζω λίγο να δω μηπως ειναι χαλαρό το φις του αναπτήρα...ρσουπ ξεβιδωνει και τι βλέπω οτι και τα δυο καλώδια ειναι στον αέρα...(αν κάποιος ήθελε θα μπορούσε να τα κολλήσει με καλαι)...
Οπότε αυριο πρωι παμε για αλλαγή...

Εγω περιμενω μηπως φερει το εκεντρο .. Βεβαια ως συννηθως οταν βαρεθω να περιμενω και παρω απο αλλου, τσουπ και το εκεντρο..

Εγινε η επιστροφη του κομπρεσαρικιου :) σημερα...με συνοπτικοτατες διαδικασιες...και παρολο που ειχα πληρωσει με καρτα ή εποστροφη χρηματων εγινε σε μετρητα...!!! Εξυπηρετηση εκτος ελληνικων δεδομενων...
Αποφασισα να μην την παρω τελικα μιας και για την χρηση που την ηθελα δεν ηταν πολυ βολικη...δλδ ο ογκος της ναι μεν ηταν μικρος...αλλα οχι τοσο ωστε να πω οτι θα με βολευε να την εχω μαζι μου...

Ποτε το ειχε φέρει τελευταία φορά το εκκεντρο; Και γω το περίμενα όταν έπαιξε εξωτερικό αλλα δυστυχώς δεν έφτασε εδω. Το έχει κανεις;