Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Το δισκοπρίονο χειρός που παίζει αυτή την εβδομάδα (plunge saw pts 500 A1) λέει τίποτα;
Εξωτερικά φαίνεται να έχει βάση σαν της σέγας, ενώ στην περιγραφή τη λέει σέγα (τελικά δεν ξέρω τι είναι :P ). Θα καταφέρω με αυτό να κόψω -πιο- ευθείες κοπές σε μεγάλο μήκος πχ 1.5 m γιατί με τη σέγα πάει κυματιστά;
Αξίζει τα 59.99 που ζητάει;
http://www.lidl-service.com/cps/rde...ml?id=114018759&title=ΣΕΓΑ+PTS+500+A1&count=1
Περιορισμενων δυνατοτητων ΔΕΝ θα το επερνα...κανε λιγο υπομονη ισως ξαναβγαλει το μεγαλο...

Και εγώ χτύπησα 3 κουτιά βίδες (είναι αρκετά καλές σαν ποιότητα και σε καλή τιμή) και 2 ταινίες για χαλιά της 3M που τις είχε 70 λεπτά έκαστη!

Περιορισμενων δυνατοτητων ΔΕΝ θα το επερνα...κανε λιγο υπομονη ισως ξαναβγαλει το μεγαλο...
Θυμασαι ποτε ειχε φερει δισκοπριονο ρευματος και ποσο εκανε;

μια ερώτηση , τα μαγνητικά σκαφάκια τα βρήκε κανένας Αθήνα ? Γιατι πχ Ζωγράφου δεν φέρνανε καθόλου .

Η τιμή τους ήταν παρα πολύ καλή γιατί κανονικαα πουλάνε σε μαγαζια κάπου στο 10Ε

Τα μικρά μαγνητικά πιατάκια που ηταν σε σετ των 2 εξαφανίστηκαν. Νομίζω οτι ηταν τα πιο VFM.. Εγω χθες πήγα 4 το απόγευμα και πρόλαβα 2 τελευταία.

Και εγώ χτύπησα 3 κουτιά βίδες (είναι αρκετά καλές σαν ποιότητα και σε καλή τιμή) και 2 ταινίες για χαλιά της 3M που τις είχε 70 λεπτά έκαστη!

Αν λες για τις νοβοπανοβιδες Νίκο, αμφιβάλλω για την ποιότητά τους...εκτός και έχουν αλλάξει από ότι έφερναν πριν από 2-3 χρόνια. Ευθραυστη κεφαλή και συχνά στα ζόρια η βίδα μου έσπαγε...

http://www.lidl-service.com/cps/rde...ΖΟΜΕΝΟ+ΔΡΑΠΑΝΟΚΑΤΣΑΒΙΔΟ+PABS+18-Li+B4&count=1
κάπου είχε αναφερθεί ξανά, αλλά ψάχνω κανά μισάωρο και δεν το βρίσκω, το ανωτέρω προιόν -ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΟ ΔΡΑΠΑΝΟΚΑΤΣΑΒΙΔΟ PABS 18-Li B4 με ΙΑΝ100086 date of manufacture 05/2014 - παρουσίασε σήμερα ένα πρόβλημα το όποίο είμαι σίγουρος ότι το έχω διαβάσει εδώ μέσα ...κάπου... η μπαταρία του είναι φουλ φορτισμένη αλλά το εργαλείο δεν ξεκινά, μόνο το led ανάβει.....αύριο περιμένω το κούριερ να το μεταφέρει στο ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΣΕΡΒΙΣ με έξοδα δικά τους.
επειδή είναι η πρώτη φορά που μου χαλάει κάτι από τα lidl γνωρίζει κάποιος:
α./. πόσο χρόνο περίπου κάνει η όλη διαδικασία, και
β./. η επιστροφή του εργαλείου, είτε φτιαχτεί είτε αντικατασταθεί είτε οτιδήποτε άλλο, γίνεται ξανά με τον ίδιο τρόπο μέσω γενικής ταχυδρομικής και δωρεάν ?

Πέρασα χτες από το Lidl Ασπροπύργου κατά τις 2 το μεσημέρι. Τα τρυπάνια και η λάμες ήταν άφαντα. Είχε μερικά radial φαλτσοπρίονα, ένα ρούτερ με ανοιγμένο κουτι και το δισκοπρίονο χειρός. Καλά μην πουλήσουν τα radial, σκέφτηκα. Πήρα τον πτυσσόμενο μαγνήτη με το καθρέφτη το σετ μαγνητικα τασάκια και μια κόλα.
Την κόλα την δοκίμασα σήμερα. Πολύ καλή.
Σήμερα κατάλαβα ότι το radial είναι must, βασικά περίμενα του δισκοπρίονο πάγκου αλλά που... και πήγα να το πάρω. Πρόλαβα το τελευταίο, τα πήραν-με όλα.
Ευχαριστήθηκα πρώτη φορά γρήγορα καθαρά κοψίματα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

β./. η επιστροφή του εργαλείου, είτε φτιαχτεί είτε αντικατασταθεί είτε οτιδήποτε άλλο, γίνεται ξανά με τον ίδιο τρόπο μέσω γενικής ταχυδρομικής και δωρεάν ?

Έτυχε να μου βγει ελαττωματικό το ντρεμελοιδες. Το πήρε ο κούριερ με δικά τους έξοδα όπως λες και μόλις παρέλαβαν καινούρια (χοντρικά ούτε μήνας)
μου το έστειλαν με καμία δική επιβάρυνση.
Άψογη εξυπηρέτηση.

Εγώ που είχα πάει στο ίδιο κατάστημα πιο πρωί, είχε περισσότερα ράουτερ (και αυτό με το ανοιγμένο κουτί), και πρόλαβα και τρυπάνια και λάμες. Φαλτσοπρίονα είχε δύο, και αγόρασα το ένα για τον Babis@, και είχε μείνει το άλλο (που το άφησα επειδή στην συσκευασία του σε μια μεριά φαινόταν το φελιζόλ). Λογικά πήρες το τελευταίο φαλτσοπρίονο. :smile:
Χτες το απόγευμα, είχε ακόμα ένα φαλτσοπρίονο στο κατάστημα της Ελευσίνας (με πιο ταλαιπωρημένη συσκευασία από αυτό που μάλλον αγόρασες).

http://www.lidl-service.com/cps/rde...ΖΟΜΕΝΟ+ΔΡΑΠΑΝΟΚΑΤΣΑΒΙΔΟ+PABS+18-Li+B4&count=1
κάπου είχε αναφερθεί ξανά, αλλά ψάχνω κανά μισάωρο και δεν το βρίσκω, το ανωτέρω προιόν -ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΟ ΔΡΑΠΑΝΟΚΑΤΣΑΒΙΔΟ PABS 18-Li B4 με ΙΑΝ100086 date of manufacture 05/2014 - παρουσίασε σήμερα ένα πρόβλημα το όποίο είμαι σίγουρος ότι το έχω διαβάσει εδώ μέσα ...κάπου... η μπαταρία του είναι φουλ φορτισμένη αλλά το εργαλείο δεν ξεκινά, μόνο το led ανάβει.....αύριο περιμένω το κούριερ να το μεταφέρει στο ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΣΕΡΒΙΣ με έξοδα δικά τους.

Στον φορτιστή μπαταρίας που είχα πρόβλημα μου τον αντικατέστησαν σε μια εβδομάδα . Δεν πλήρωσα στην επιστροφή τίποτα . Μόνο την αποστολή στο service.

μια ερώτηση , τα μαγνητικά σκαφάκια τα βρήκε κανένας Αθήνα ? Γιατι πχ Ζωγράφου δεν φέρνανε καθόλου .

Η τιμή τους ήταν παρα πολύ καλή γιατί κανονικαα πουλάνε σε μαγαζια κάπου στο 10Ε

Στην Παραλία Κατερίνης που πήγα τώρα το βράδυ είχε από όλα τα σχέδια τα μαγνητικά . Μετάνιωσα που δεν πήρα θα πεταχτώ αύριο μήωπς τα προλάβω . Πήρα μόνο τον απομαγνητιστή και το κομπρεσεράκι για τα ελαστικά από τα οποία είχε πολλά .

Στον φορτιστή μπαταρίας που είχα πρόβλημα μου τον αντικατέστησαν σε μια εβδομάδα . Δεν πλήρωσα στην επιστροφή τίποτα . Μόνο την αποστολή στο service.

Γιατί να πληρώσεις την αποστολή, έτσι σου είπαν από την ΧΙΟΥΣΤΟΝ?
Εγώ πριν από 10 μέρες έστειλα ένα πολυεργαλείο και δεν πλήρωσα καθόλου courier.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Γιατί να πληρώσεις την αποστολή, έτσι σου είπαν από την ΧΙΟΥΣΤΟΝ?
Εγώ πριν από 10 μέρες έστειλα ένα πολυεργαλείο και δεν πλήρωσα καθόλου courier.
Ναι μου είπαν να πληρώσω την courier. Και αυτοί θα πληρώναμε την επιστροφή.

Αν λες για τις νοβοπανοβιδες Νίκο, αμφιβάλλω για την ποιότητά τους...εκτός και έχουν αλλάξει από ότι έφερναν πριν από 2-3 χρόνια. Ευθραυστη κεφαλή και συχνά στα ζόρια η βίδα μου έσπαγε...

Εγώ πάλι μέχρι στιγμής έχω βιδώσει τουλάχιστον 1500 - 2000 βίδες του lidl και μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα, μόνο 2-3 ελαττωματικές βρήκα...
Και μιλάμε και για μήκος έως και 60 mm.
Αυτές που φέρνει τώρα είναι suki οι οποίες υποτίθεται ότι είναι άνω του μετρίου.

Θυμαται κανεις ποτε εφερε το PHKS 1350 A1 και σε τι τιμη; Δεν το βρισκω πλεον στο γερμανικο site... Σε παρομοια χαρακτηριστικα σε επωνυμο ακομη και skil παμε πανω απο 100ρικο.
856985.jpg

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Θυμαται κανεις ποτε εφερε το PHKS 1350 A1 και σε τι τιμη; Δεν το βρισκω πλεον στο γερμανικο site... Σε παρομοια χαρακτηριστικα σε επωνυμο ακομη και skil παμε πανω απο 100ρικο.

Τελευταία φορά το έφερε 19/01/2015 σε προσφορά από 49,99 στα 39,99. Και μέχρι τότε το έφερνε πολύ συχνά (ίσως και συντομότερα από 3μηνο, τουλάχιστον στο δικό μου υποκατάστημα).

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Εγώ που είχα πάει στο ίδιο κατάστημα πιο πρωί, είχε περισσότερα ράουτερ (και αυτό με το ανοιγμένο κουτί), και πρόλαβα και τρυπάνια και λάμες. Φαλτσοπρίονα είχε δύο, και αγόρασα το ένα για τον Babis@, και είχε μείνει το άλλο (που το άφησα επειδή στην συσκευασία του σε μια μεριά φαινόταν το φελιζόλ). Λογικά πήρες το τελευταίο φαλτσοπρίονο. :smile:
Χτες το απόγευμα, είχε ακόμα ένα φαλτσοπρίονο στο κατάστημα της Ελευσίνας (με πιο ταλαιπωρημένη συσκευασία από αυτό που μάλλον αγόρασες).

Είδα και εγώ την συσκευασία αλλά δεν με ένοιαζε, το φαλτσοπριονο ήταν οκ. Μενεις κοντά;

Ο Ηλιας, κατα φορουμ μιστερ κενζο, ειχε βιωσει προβλημα μπαταριας, η οποια ενω εμφανιζε πληρη φορτιση, δεν εδινε ρευμα, και την εβαζε πανω στον φορτιστη της παλι και ξαναλειτουργουσε για λιγες βιδες....
Το σερβις σου κανει αλλαγη και τελειωσες...
Το προβλημα ειναι στα διοδακια της ρυθμισης υπερθερμανσης, αποφορτησης της μπαταριας. Οι λιθιου εχουν ενα κυκλωματακι ενσωματομενο που τις ρυθμιζει για να μην παρεκτραπουν σε φορτιση/αποφορτιση, οταν αυτο παραδωσει πνευμα η μπαταρια ειναι αχρηστη με αλλοπροσαλλη συμπεριφορα, ενω συχνα τα στοιχεια αποθηκευσης ενεργειας ειναι σε καλη κατασταση.