Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ο Ηλιας, κατα φορουμ μιστερ κενζο, ειχε βιωσει προβλημα μπαταριας, η οποια ενω εμφανιζε πληρη φορτιση, δεν εδινε ρευμα, και την εβαζε πανω στον φορτιστη της παλι και ξαναλειτουργουσε για λιγες βιδες....
Το σερβις σου κανει αλλαγη και τελειωσες...
Το προβλημα ειναι στα διοδακια της ρυθμισης υπερθερμανσης, αποφορτησης της μπαταριας. Οι λιθιου εχουν ενα κυκλωματακι ενσωματομενο που τις ρυθμιζει για να μην παρεκτραπουν σε φορτιση/αποφορτιση, οταν αυτο παραδωσει πνευμα η μπαταρια ειναι αχρηστη με αλλοπροσαλλη συμπεριφορα, ενω συχνα τα στοιχεια αποθηκευσης ενεργειας ειναι σε καλη κατασταση.

Νομίζω ότι είναι γενικότερο πρόβλημα καθώς και η δικιά μου υποπτεύομαι ότι το κάνει. Θα την παρακολουθήσω και αν συνεχίσει θα την στείλω στο service για έλεγχο.
 
Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ναι μου είπαν να πληρώσω την courier. Και αυτοί θα πληρώναμε την επιστροφή.
χμμμ κάποιο μπέρδεμα σίγουρα πρέπει να έγινε, μόλις επικοινώνησα ξανά με το 801-5000-019 για να ρωτήσω σχετικά, μου το ξεκαθάρισαν τα έξοδα αποστολής δικά τους, όλη η χρέωση δική τους.
 
χμ εμενα 2 μπαταρίες μέχρις στιγμής δεν είχα θέμα στο B4. Μιλάμε για το ίδιο; είχε φέρει και ενα άλλο 18v τελευταία αν θυμάμαι καλά.

Καλημέρα σε όλους !
 
Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

χμμμ κάποιο μπέρδεμα σίγουρα πρέπει να έγινε, μόλις επικοινώνησα ξανά με το 801-5000-019 για να ρωτήσω σχετικά, μου το ξεκαθάρισαν τα έξοδα αποστολής δικά τους, όλη η χρέωση δική τους.
Τι να πω έπεσα στην περίπτωση φαίνεται. Το θέμα είναι ότι μου το αντικατεστησαν με το νέο.
 
To σετ εξαρτημάτων μικροδράπανου που έχει αυτη την εβδομαδα είναι για το dremelοειδες ή για την συσκευή μοντελισμού και χάραξης PMGS 12 C3;
 
Εγω περιμένω το δισκοπριονο χειρός παντως και δεν θα μου καθότανε άσχημα την Δευτέρα στη γιορτη μου :) αλλα κατι αλλο θα βρούμε .

Στη τσεπη θα βαλει αλλος χερι, καλυτερα σε εργαλεια που θα μεινουν σιγουρα (μαλλον) στα χερια μας.
 
Δώρο ηταν και το ρουτερ και η σεγα του lidl .Οχι τοσο για το ίδιο το εργαλείο σαν δώρο , αλλα για αυτα που φτιάχνω με αυτα και ακόμη και ας ειναι μικρη η αξία τους. Τα ακριβά δώρα τα κανω εγω στον εαυτό μου και απο την τσέπη μου και απλα η γυναίκα δείχνει λόγω γιορτής κατανόηση ( πχ τηλεσκόπιο 550 :p. )
 
χαζευα το το φυλλαδιο του Γαλλικου lidl απο τις 28 του μηνα. Εχει το 20V δραπανοκατσαβιδο στα 59.99 . σετ τρυπανια για μεταλλο, πετρα , ξυλο (16 τεμαχια) στα 4.99 , την βαση δραπανου στα 21.99 ( αυτη εδω νομιζω την ειχα παρει στα 16 ...), το ιαπωνικο πριονακι στα 10.99 , σετ σπειροτομησης στα 11.99 ( δεν το ειχα ξαναδει) , ποτηροτρυπανα, πενσες , πριτσιναδορο, βαλιτσες μεταφορας εργαλειων( δεν τις εχω ξαναδει), σπαθοσεγα μπαταριας, χρωματα και εναν μεγαλο φακο.

Οποτε αναμενουμε το επομενο φυλλαδιο σε εμας να περιεχει κατι απο αυτα. Νομιζω προσωπικα οτι υποψηφια για αγορα ειναι το πριονακι που το ειχε βαλει και στο ιταλικο αλλα εδω δεν το εφερε πριν μηνες και το σετ σπειροτομους.

http://catalogue.lidl.fr/9384eb77-c645-4596-bfb6-2103a1d9bf5a/#/34
 
Δώρο ηταν και το ρουτερ και η σεγα του lidl .Οχι τοσο για το ίδιο το εργαλείο σαν δώρο , αλλα για αυτα που φτιάχνω με αυτα και ακόμη και ας ειναι μικρη η αξία τους. Τα ακριβά δώρα τα κανω εγω στον εαυτό μου και απο την τσέπη μου και απλα η γυναίκα δείχνει λόγω γιορτής κατανόηση ( πχ τηλεσκόπιο 550 :p. )

αυτο πηρες?http://www.telescopeshop.gr/show.asp?productId=490
 
οχι. Ειχα αγορασει αυτο στα 550 στα γενεθλια μου http://www.planitario.gr/dobsonian-10-anadiploumeno-dobson-truss.html
Τωρα βλεπω οτι εχει 799 ... Αλλα , εργαλειο στην κατηγορια του, Κινεζικο, αλλα οχι της πλακας και οχι κατι που θα φερει το Lidl :p
Αυτα τα δωρα τα πληρωνω απο την τσεπη μου (τις καλες μερες που τα εβγαζα αυτα τα λεφτα) και δεν θελω δωρα απο τους συγγενεις, μονο κατανοηση για τα χομπυ μου και καμια παρεα μεσα στα κρύα και τα σκοταδια να κοιταμε τον κρονο :p