Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Σίγουρα το όνομα της φίρμας και μόνο αποτελεί εγγύηση, για την αγορά ενός εργαλείου στην επιλογή ή όχι αγοράς του, όπως ... και η τιμή που το συνοδεύει, ή οποία στον αντίποδα λειτουργεί αποτρεπτικά αποτελώντας ανασταλτικό παράγοντα... Εδώ θα πρέπει όμως να σχολιάσω και να τονίσω δύο γεγονότα: 1ον ότι ή ποιότητα των εργαλείων δεν είναι όπως ήταν κάποτε, που τότε το πλήρωνες για μια ζωή, και αυτό έχε ξαναναφερθεί στο forum επανειλημένως, και 2ον πως υπάρχουν εργαλεία με τα οποία αν και είναι λιγότερη γνωστή φίρμα πιο β´ δηλαδή κάνεις μια χαρά την δουλεία σου και τα οποία χρησιμοποιούν απρόσκοπτα επαγγελματίες του εκάστοτε χώρου (συνεργεία auto-moto, υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι... κτλ)
Εν μέρει συμφωνώ, αν κ συχνά το καλό εργαλείο πάει με τον καλό μάστορα. Το μηχανάκι (ktm κ εγω) πχ το φτιάχνει ο μάστορας με τα facom κ όχι π Κυρ Μήτσος με τη πενσα κ το σφυρί από το lidl. Ο ηλεκτρολόγος μου με τα εργαλεία από το πρακτικερ, με ανάγκασε να ξαναφτιάξω τον πίνακα. Ναι ο νέος ήταν σαν αντιπρόσωπος της knipex. Από την άλλη ο αλβανός, με ένα πνευματικό Parkside γκρεμίζει το σπίτι κ το ξαναφτιαχνει. Κάπου στη μέση είναι η πραγματικότητα.

Ο ηλεκτρολόγος μου με τα εργαλεία από το πρακτικερ, με ανάγκασε να ξαναφτιάξω τον πίνακα.

Δεν παίζει ρόλο το εργαλείο σε αυτό. Δεν είναι θέμα εργαλείων ο πίνακας.

Παλικαρια το εχουμε ξαναπει στο παρελθον ο καθενας πραττει συμφωνα με την τσεπη του...
Οποιος μπορει παει και περνει τον αφρο απο εργαλεια ακομα και ΑΝ ειναι να τα χρησιμοποιησει μια ή καμια φορα...μαγκια του ΑΝ τα εχει να το κανει...
Απο την αλλη προσωπικα ΑΦΟΥ ξερω οτι θα κανω περιστασιακη χρηση ακομα και ΑΝ μου περισσευαν τα χρηματα δεν θα τα εδινα τα λεφτα για τα σουπερ εργαλεια μιας και ΔΕΝ προκειτε να τα λιωσω στην δουλεια...ειναι χομπι και πρεπει να εχω εργαλεια χομπιστικα...

Παντως μην υποτιμαμε τον παραγοντα ΤΕΧΝΙΤΗ μαστορα...προερχομαι απο οικογενεια μαστορων και μπροστα στην μαστορια ΔΕΝ βαζω καμια Facom κτλ κτλ...ο αλμπανης θα σου κανει ζημια και εργαλεια απο την ΝΑΣΑ να εχει...ο μαστορας ζημια ΔΕΝ θα σου κανει ακομα και αν δουλευει με νυχοκοπτη...

Παλικαρια το εχουμε ξαναπει στο παρελθον ο καθενας πραττει συμφωνα με την τσεπη του...
ο αλμπανης θα σου κανει ζημια και εργαλεια απο την ΝΑΣΑ να εχει...ο μαστορας ζημια ΔΕΝ θα σου κανει ακομα και αν δουλευει με νυχοκοπτη...

Σωστα! Ισχυει παντου!
Εχω δει υδραυλικο, χωρις αλενοκλειδο, να προσπαθει με τον καβουρα να σφιξει βαση για διακοπτη βρυσης καταστρέφοντας τις βολτες και το χρωμιο της βασης...Ανευ μερακιου ου μαστορας...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Υπόψιν μόλις μετά από 2-3 μήνες ξανά bazzar Θεσσαλονίκη στα Κωνσταντινοπολιτικα Πέμπτη με Σάββατο.

Βαλτε παραγγελιες παλικαρια

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δεν νομίζω να είναι μόνο αυτά. Θα μάθουμε μεθαύριο!

Σιγουρ εχει και ολοκληρη δευτερη σελιδα...

Ευγενιε καλη εβδομαδα φιλε!
Θεωρω πως ειναι τα 3 σετακια της Wolfcraft μαζεμενα σε κουτακι!
Αυτα δλδ

Βεβαια βλεπω ενα εξαρτημα στο καπακι το οποιο δεν βλεπω καλα τι μπορει να ειναι η αν εχει καν καποια χρησιμοτητα.

Ίσως να είναι η ξυλόκολλα (σε ένα αντίστοιχο "πακετάκι" της wolfcraft, είχαν και την κόλλα μέσα).

Εν μέρει συμφωνώ, αν κ συχνά το καλό εργαλείο πάει με τον καλό μάστορα. ο νέος ήταν σαν αντιπρόσωπος της knipex. Από την άλλη ο αλβανός, με ένα πνευματικό Parkside γκρεμίζει το σπίτι κ το ξαναφτιαχνει. Κάπου στη μέση είναι η πραγματικότητα.

Εαν δεν ειααι επι το εργον επιβλεπων, να λερωνεις και τα δικα σου χερια... δεν βγαζεις ακρη....
Ημουν στα μπετα του σπιτιου στο ριξιμο. Διπλα μου ο μηχανικος και ο εργολαβος, και οι δυο στο 'εγω νεε ξερω'...
Επιμενω την ωρα που παει να ριξει το μπετο να ελεξω τα σχεδια. Κοιταζω, ξανακοιταζω, οι αλλοι δυο με κοιτουν με το υφος του επαγγελματια που κοιτα το χρημα.
Βλεπω κατι, κοιτω την οικοδομη, και ρωταω : αυτο το δοκαρι που ειναι στα σχεδια, πουντο;
Κοιταζονται, κοιτουν τα σχεδια, κοιτουν την οικοδομη.
Μουγκα.
Μετα απο ενα τεταρτο εξηγησεων και δικαιολογιων, λεω, ξηλωσε το καλούπωμα και φτιαξτο σωστα μολις ερθει ο σιδερας να περασει τον σκελετο, μηχανικε, επιβλεπεις ΚΟΙΤΟΝΤΑΣ τα σχεδια, οχι με το καφεδακι, και καθομαι και εγω να δω τι κανετε γιατι αυτα τα ΈΞΟΔΑ ειναι ΔΙΚΑ ΣΑΣ....
Καθυστερησεις κλπ και ελεγχος αποδειξη με αποδειξη για ολη την οικοδομη,με ειπαν ολοι καθικι και εκανα 3 εκατομμυρια οικονομια πανω στον προυπολογισμο...(κυριως γιατι ελεγχα ποιος και για ποση ωρα εργαζοταν και δηλωνα τα ικα τα πραγματικα)
Για 4 μηνες, εφαγα ολη μου την συσσωρευμενη αδεια, καθε μερα απο 7 πρωιας με το μπλοκακι να σημειωνω τα παντα μεχρι 7 το βραδι να κοιταζω....
Αρα, ασ το ξεχασουμε, και ολα τα εργαλεια καλα ειναι, ΚΙΝΕΖΟΣ να μην στο παιζει ο μαστορας...

Last edited:

Εαν δεν ειααι επι το εργον επιβλεπων, να λερωνεις και τα δικα σου χερια... δεν βγαζεις ακρη....
Ημουν στα μπετα του σπιτιου στο ριξιμο. Διπλα μου ο μηχανικος και ο εργολαβος, και οι δυο στο 'εγω νεε ξερω'...
Επιμενω την ωρα που παει να ριξει το μπετο να ελεξω τα σχεδια. Κοιταζω, ξανακοιταζω, οι αλλοι δυο με κοιτουν με το υφος του επαγγελματια που κοιτα το χρημα.
Βλεπω κατι, κοιτω την οικοδομη, και ρωταω : αυτο το δοκαρι που ειναι στα σχεδια, πουντο;
Κοιταζονται, κοιτουν τα σχεδια, κοιτουν την οικοδομη.
Μουγκα.
Μετα απο ενα τεταρτο εξηγησεων και δικαιολογιων, λεω, ξηλωσε το καλούπωμα και φτιαξτο σωστα μολις ερθει ο σιδερας να περασει τον σκελετο, μηχανικε, επιβλεπεις ΚΟΙΤΟΝΤΑΣ τα σχεδια, οχι με το καφεδακι, και καθομαι και εγω να δω τι κανετε γιατι αυτα τα ΈΞΟΔΑ ειναι ΔΙΚΑ ΣΑΣ....
Καθυστερησεις κλπ και ελεγχος αποδειξη με αποδειξη για ολη την οικοδομη,με ειπαν ολοι καθικι και εκανα 3 εκατομμυρια οικονομια πανω στον προυπολογισμο...(κυριως γιατι ελεγχα ποιος και για ποση ωρα εργαζοταν και δηλωνα τα ικα τα πραγματικα)
Για 4 μηνες, εφαγα ολη μου την συσσωρευμενη αδεια, καθε μερα απο 7 πρωιας με το μπλοκακι να σημειωνω τα παντα μεχρι 7 το βραδι να κοιταζω....
Αρα, ασ το ξεχασουμε, και ολα τα εργαλεια καλα ειναι, ΚΙΝΕΖΟΣ να μην στο παιζει ο μαστορας...

Καλά τους έκανες, το έχουν ξεφτυλίσει να μας κοροϊδεύουν στον κόπο και το αίμα μας και να μας λένε και καθίκια.

...ο μαστορας ζημια ΔΕΝ θα σου κανει ακομα και αν δουλευει με νυχοκοπτη...

Τα είπες όλα Ευγένιε !!! :worshippy:

Αντε με το καλο να τα δεχθουμε την επομενη εβδομαδα!!!
Εφοσον εμφανισθηκαν στο Ιταλικο σαιτ!
http://www.lidl.it/it/offerte.htm?id=614

Πολυ μου αρεσει το μαζεμενο σετ καβιλιερας! καθως και το πιο κοντο κατσαβιδακι που υπαρχει.
114379_09_f.jpg

114998_02_f.jpg

ειναι σιγουρο οτι θα ερθουν και εδω απο βδομαδα?

οχι περιμένουμε λίγο ακόμη έως Τετάρτη και θα γνωρίζουμε σίγουρα.

ωστόσο ολα του Ιταλικού ήρθαν Ελλάδα περίσυ τέτοια εποχή οπότε θα έρθουν λογικά και φέτος . Για τις καβιλιέρες δεν ξέρουμε μιας και τις βλέπω για πρώτη φορά.

ευχαριστω, εγω προσωπικα ενδιαφερομαι για το κρουστικο δραπανοκατσαβιδο αν αξιζει?

Δεν είναι κρουστικό...
Πάντως είναι σε πολύ καλή τιμή δεδομένου και της ενισχυμένης μπαταρίας του.

Ροπή γιοκ όμως...

Επειδή βλέπω όμως ότι οι μπαταρίες έχουν το ίδιο design με αυτές του δισκοπρίονου, κρουστικού δράπανου, σέγας θα ήταν χρήσιμο αν κάποιος που θα το πάρει και έχει κάποιο ή κάποια από αυτά τα εργαλεία να δει αν ταιριάζουν (αν και θεωρητικά έχουν διαφορετική τάση...).
Πάντως είναι σίγουρα από το ίδιο εργοστάσιο!

Ροπή γιοκ όμως...

Επειδή βλέπω όμως ότι οι μπαταρίες έχουν το ίδιο design με αυτές του δισκοπρίονου, κρουστικού δράπανου, σέγας θα ήταν χρήσιμο αν κάποιος που θα το πάρει και έχει κάποιο ή κάποια από αυτά τα εργαλεία να δει αν ταιριάζουν (αν και θεωρητικά έχουν διαφορετική τάση...).

Σιγά που έχουν διαφορετική τάση!
Το είχα ξαναγράψει παλιότερα νομίζω, τα κελιά λιθίου έχουν τάσεις από 4.2 (πλήρως φορτισμενα) μέχρι 2.7 (επικινδυνα αδεια). Οι περισσότεροι τα υπολογίζουν στα 3.6 οπότε σου λέει αν έχει 5 κελιά είναι 18v (3.6x5) και όπως καταλάβατε αν το υπολογίσουν στα 4V είναι 20v (4x5). Όπως και να έχει η μπαταρία θα φορτίζει πληρως στα 21V και θα αδειάζει στα 13.5V .

Γιατί τη λενε 20v ? Γιατί είναι πιο πιασάρικο. Είδες είπες "ενισχυμένη" ενώ το μόνο που άλλαξαν είναι το logo.

Ροπή γιοκ όμως...

Που γραφει ροπη Νικόλα?