Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δεν γράφει ροπή. Ένα 18V που είχα πάρει πέρσι είχε 35Nm, στην πράξη ζορίζονταν πολύ στην ενισχυμένη τοιχοποιία σε σχέση με ένα αντίστοιχο B&D που έχω των 40Nm. Βέβαια το ένα έκανε 50 και το άλλο 100 ευρώ.

Καλημέρα ! την καβιλιέρα την έφαγε η μαρμάγκα.

Σκαρπελάκια θα τσιμπήσω μιας και δεν τα είχα παρει την προηγούμενη φορά και τίποτα άλλο τελικά.

Η βάση δράπανου, το σετ τρυπάνια / σπειροτόμοι και το σετ τριβείου χειρός αξίζουν;

Βάση δράπανου βλέπω ότι χρησιμοποιούν πολλοί στα βίντεο με ξυλουργικές κατασκευές που βλέπω στο youtube. Δύο φορές την έχω αποφύγει την αγορά, νομίζω ότι αξίζει αν και δεν είμαι πολύ σίγουρος.
Τα σκαρπέλα είναι σε πολύ καλή τιμή σαν σετ, το ιαπωνικό πριόνι μου έλειπε.
Κρίμα δεν έφερε τους στόκους.

Η βάση δράπανου, το σετ τρυπάνια / σπειροτόμοι και το σετ τριβείου χειρός αξίζουν;

τα τρυπανια μην περιμενεις την τρελη ποιοτητα ειδικα στα μπετου κτλ αλλα την περιστασιακη δουλεια την κανουν...
το σετ τριβειο ειναι αριστο ειδικα στην τιμη οπου ειναι...

τα τρυπανια μην περιμενεις την τρελη ποιοτητα ειδικα στα μπετου κτλ αλλα την περιστασιακη δουλεια την κανουν...
το σετ τριβειο ειναι αριστο ειδικα στην τιμη οπου ειναι...

Ευχαριστώ πολύ!

Σπειροτομους μαλλον απο μενα και το πριονακι. Οι σπειροτομοι μοιαζουν με ενα set της topex που το βρισκεις στα διπλασια χρηματα. Πιστευω οτι του lidl θα ειναι εφαμιλλα με της topex.

Πιο φτωχο φυλλαδιο απο το ιταλικο...
Αυτο τι κοβει?
Μου θυμιζει το μαχαιρι πιτσας.
Λετε για μεμβρανες να ειναι?
114379_01_f.jpg

Ειμαστε σαν τα σαλιγκαρια με την βροχη...
ειδαμε εργαλεια και ξεμυτισαμε...

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Πιο φτωχο φυλλαδιο απο το ιταλικο...
Αυτο τι κοβει?
Μου θυμιζει το μαχαιρι πιτσας.
Λετε για μεμβρανες να ειναι?
114379_01_f.jpg

Κατσαβίδι με καστάνια δεν είναι αυτό Κυριάκο;