Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Είδα και εγώ το σετ με τα καρυδάκια, δεν το πήρα γιατί δεν ήταν άμεσης ανάγκης και είχε και αρκετή ουρά στο ταμείο, ωραία κασετίνα πάντως και από τη λίστα των περιεχομένων φαίνεται αρκετά πλήρης.
Τους περίσσεψαν πάντως κάποια κομμάτια, παίζει να τα έχουν από Δευτέρα στην ίδια τιμή ή μπα; Θα πάω για τα σκαρπέλα ούτως ή άλλως οπότε θα δω...
@Νεκτάριος αν δε βρεις την κασετίνα από Δευτέρα και όντως τη θέλεις, στείλε μήνυμα και ίσως μπορέσω να σε εξυπηρετήσω, αν έχουν μείνει κομμάτια εδώ μέχρι την ώρα που θα πάω.

Όπως έχω διαπιστώσει, όσα περισσεύουν από την προηγούμενη βδομάδα, σε κάθε μαγαζί, τα μαζεύουν σε άλλα καλάθια τις επόμενες βδομάδες, χωρίς να ρίξουν άμεσα την τιμή. Αυτό γίνεται μετά από μερικές βδομάδες, αν εξακολουθούν να παραμένουν κομμάτια στο μαγαζί.

Μετά πέρνα από τον σύντροφο με την κεφαλή μαζι σου γιατί έχει τελικά κάτι κρυμμένες T35!!!

Δυστυχος ο ως οπως το "εκοψα" πρεπει η διαμετρος της βιδας να μην ειναι Μ10 αλλα Μ8. Μια δοκιμη θα μας δειξει.

Δυστυχος ο ως οπως το "εκοψα" πρεπει η διαμετρος της βιδας να μην ειναι Μ10 αλλα Μ8. Μια δοκιμη θα μας δειξει.

Ναι φέρτην και βλέπουμε. Το πολύ να καταφύγεις σε κεφαλή με κομμάτια για να αξιοποιήσεις και την 3άρα που έχεις...

Γνωρίζεις κάποιος αν το δραπανοκατσάβιδο που έχει τη Δευτέρα έχει μεταλλικά ή πλαστικά γρανάζια; Έχει ανοίξει κάποιος αντίστοιχο εργαλείο από Parkside; Επίσης γνωρίζουμε το κατασκευαστής; Είναι η Einhell;

Μεταλλικα ειναι τα γραναζια απο κραμα τιτανιουνιμελιου. Και κατασκευαζεται στην ιαπωνια απο σαμουραι γιαπωνεζους, αυτους που φτιαχνουν τα σπαθια!

:flipout:

κινεζος ειναι ντε, τα γραναζια μαλλον πλαστικα, στη τιμη αυτη δεν δικαιολογειται μεταλλο. Αν και να ειναι μεταλλο θα ειναι της κακιας ωρας, οπως τα μεταλλικα εργαλεια κινας

Ιδού το περιεχόμενο από εγχείριση που έκανα πρόσφατα στο κρουστικό δραπανοκατσάβιδο μπαταρίας.

Η ποιότητα είναι καλή και εγώ που του έχω ρίξει τόσο ξύλο εδώ και 1.5 χρόνο περίπου δεν έχει κάνει κιχ (αναφέρομαι στο απλό δραπανοκατσάβιδο της περασμένης χρονιάς αλλά είναι το ίδιο).

Υπήρχε περίπτωση να ειναι πλαστικά τα γρανάζια;

Το εχω κι εγώ και δεν καταλαβαίνει τίποτα..! Το νο1 εργαλείο κατα τη γνώμη μου απο τα parkside. Μετα η σέγα.

Τωρα μου διαφευγει και δεν θυμαμαι που το ειδα, αλλα εχω ανοιξει εργαλειο και ειχε πλαστικα γραναζια. Τωρα σε δυνατο εργαλειο σαν και αυτο λιγο απιθανο φυσικα να εχει πλαστικα.

Εδώ το κατσαβιδάκι των 3.6 volt δεν είχε πλαστικά.
Πιο πιθανό είναι να βρεις πλέον πλαστικά γρανάζια σε βενζινοκίνητη μηχανή γκαζόν παρά σε κατσαβίδι μπαταρίας...

Παιδια μια ερώτηση εκτός θέματος ... Πρέπει να μου χάλασε το επαναφορτιζόμενο σκουπάκι της silvercrest, αν και δείχνει οτι φόρτισε οι μπαταρίες του δεν κρατάνε πάνω απο 10 δεύτερα συνεχούς λειτουργίας. Είναι μέσα στην εγγήση οπότε τι κάνω; το πηγαίνω στα lidl, το στέλνω στην αντιπροσωπεία τους; Ξέρει κανείς διεύθυνση ή τηλ. να ρωτήσω για λεπτομέρειες ;

Παιδια μια ερώτηση εκτός θέματος ... Πρέπει να μου χάλασε το επαναφορτιζόμενο σκουπάκι της silvercrest, αν και δείχνει οτι φόρτισε οι μπαταρίες του δεν κρατάνε πάνω απο 10 δεύτερα συνεχούς λειτουργίας. Είναι μέσα στην εγγήση οπότε τι κάνω; το πηγαίνω στα lidl, το στέλνω στην αντιπροσωπεία τους; Ξέρει κανείς διεύθυνση ή τηλ. να ρωτήσω για λεπτομέρειες ;

Εδω εισαι

http://www.xo.gr/profile/profile-911238134/el/

Αλλη μια ερωτηση.. Θελω μια δευτερη μπαταρια για τον 18βολτο τροχο που πηρα απτο Lidl..που παιρνω τηλ για να αγορασω?

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Λοιπον απο ενα πρωτο τσεκ η κασετινα ειναι VFM. Το υλικο κατασκευης και η κατασκευη γενικοτερα ειναι αρκετα καλη. Εγω δεν ειχα και καθολου βεβαια.. ειχα μια μικρη μεχρι 13 δωρο πριν απο πολλα χρονια..

Τωρα οσοι λενε οτι δεν συγκρινονται με την proxxon εγω δεν συγκρινω μονο το υλικο αναμεσα στις 2 αλλα και τα λεφτα που θελουν.. το ενα 22 και το αλλο 65.90 σε προσφορα και 69.90 κανονικα.

Σε καθε περιπτωση οποιος δεν προλαβε καπου, πριν καμια ωρα ειχε αρκετα στο Λιντλ αγιου δημητριου διπλα στο μετρο.

http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=41158

http://www.e-shop.gr/kasetina-49-tem-proxxon-karydakia-cv-1-4-23280-p-TLS.220077

View attachment 121121

View attachment 121122

Κυριολεκτικά VFM. Το μέγεθος της κασετίνας το κάνει πολύ εύχριστο κυρίως σαν spare κασετινάκι για μεταφορά με αυτοκίνητο ή μηχανή, έτσι να υπάρχει πάντα μαζί σου in any case.

Αν κάποιος συμφορουμίτης δει αύριο το σετ με τα καρυδάκια, και είναι να έρθει το Σάββατο στη Μαστοροσυναξη, ας μου τα πάρει για μένα να μου τα δώσει εκεί.
Περιμένω εντυπώσεις, αύριο για το 20αβολτο....

8 απικο στην εισοδο
Το shop list εχει
: ποτηροτρυπανα
Σκαρπελα
Μυτες
Πριονι γιαπωνεζο, ελπιζω να ειναι ανταξιο της φημης του
Και καστανια με καρυδακια αν περισεψαν