makfil
Supreme Member
Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές
Όπως έχω διαπιστώσει, όσα περισσεύουν από την προηγούμενη βδομάδα, σε κάθε μαγαζί, τα μαζεύουν σε άλλα καλάθια τις επόμενες βδομάδες, χωρίς να ρίξουν άμεσα την τιμή. Αυτό γίνεται μετά από μερικές βδομάδες, αν εξακολουθούν να παραμένουν κομμάτια στο μαγαζί.
Είδα και εγώ το σετ με τα καρυδάκια, δεν το πήρα γιατί δεν ήταν άμεσης ανάγκης και είχε και αρκετή ουρά στο ταμείο, ωραία κασετίνα πάντως και από τη λίστα των περιεχομένων φαίνεται αρκετά πλήρης.
Τους περίσσεψαν πάντως κάποια κομμάτια, παίζει να τα έχουν από Δευτέρα στην ίδια τιμή ή μπα; Θα πάω για τα σκαρπέλα ούτως ή άλλως οπότε θα δω...
@Νεκτάριος αν δε βρεις την κασετίνα από Δευτέρα και όντως τη θέλεις, στείλε μήνυμα και ίσως μπορέσω να σε εξυπηρετήσω, αν έχουν μείνει κομμάτια εδώ μέχρι την ώρα που θα πάω.
Όπως έχω διαπιστώσει, όσα περισσεύουν από την προηγούμενη βδομάδα, σε κάθε μαγαζί, τα μαζεύουν σε άλλα καλάθια τις επόμενες βδομάδες, χωρίς να ρίξουν άμεσα την τιμή. Αυτό γίνεται μετά από μερικές βδομάδες, αν εξακολουθούν να παραμένουν κομμάτια στο μαγαζί.