Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Στη Ν. Ιωνία είδα και αρκετές κασετίνες με καρυδάκια των 22 .

Ως προς τα φρέσκα, έχει αρκετά από όλα.
Πήρα το γιαπωνέζικο, το σετ με τους σπειροτόμους και τα τρυπάνια και από τα σετ κατσαβίδια πήρα το ακριβείας που έχει μικρά νούμερα από τις βασικές μύτες.

Edit
Το πρόβλημα χώρου αποθήκευσης μεγαλώνει.
Αγοράζουμε συνέχεια, για ... να τα έχουμε για περίπτωση ανάγκης, και, εκτός από τη γκρίνια της γυναίκας, δημιουργείται και πρόβλημα χώρου. Η ραφιέρα που είχα αγοράσει έχει τιγκάρει .....

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Στην Ερμούπολη της Σύρου, είναι 35 μέρες ακριβώς που έχει ανοίξει το κατάστημα LIDL (...σ.σ 4 Οκτωβρίου), πριν δεν υπήρχε μαγαζί, με ότι αυτό συνεπάγεται και ότι μπορεί να συμπεραίνει κανείς, και αν δικαιολογείται , για την ζήτηση των προϊόντων του. Για να καταλάβετε το αδιαχώρητο που έγινε πριν από μισή ώρα ξαναπήγα για να πάρω κάτι για έναν συνάδελφο που μου το ζήτησε, επειδή με το μηχανάκι μου είναι πολύ πιο εύκολο λόγο των έργων πεζοδρόμησης και αναμόρφωσης που γίνονται στους δρόμους στην παραλία (.. το κατάστημα είναι περίπου 1,5 χιλιόμετρα μακριά από την δουλειά), από τα εργαλεία του φυλλαδίου είχαν απομείνει μόνο 2 έτσι όπως το λέω γαζοτανάλιες, ορισμένα κατσαβίδια & λοιπά προιόντα αυτού το καλαθιού και μεγέθους, καμιά 10 πριόνια χειρός, ορισμένα σετ με μύτης δραπάνου και από όλα τα άλλα (δραπάνα, βάσεις δραπάνων, πιστόλια θερμοκόλλησης σετ σκαρπέλα κτλ)..... μόνο τα ταμπελάκια με τις τιμές!!!!

Αργησε τοσο πολυ στην Συρο ε?
Προ 1 χρονο του Αγ Πνευματος ημουν στο νησι σου και εβλεπα τον χωρο οπου θα ανοιγε!

Δυστυχως στα νησια με μεγαλο πλυθισμο οπου εχει μονο ενα καταστημα αυτο το φαινομενο ειναι κανονας.

Στην Χιο με 50.000 πλυθισμο εχει ενα καταστημα οποτε καταλαβαινεις...

Τσιμπησα και εγω το πιστολι θερμοκολλας, το μικρακι καστανοκατσαβδακι, το σετ με τα διμεταλλικα ποτηροτρυπανα που δεν ξερω που το εχω...... (ακου να δεις...) και το Ιαπωνικο πριονακι που μου αρεσε η φινα οδοντωση του και το μικρο μεγεθος με την ευκαμπτη λαμα και την μια ανταλλακτικη!!!
Επισης για ενα φιλο το 20V δραπανοκατσαβιδο, δυο πενσες και το σετ μυτες.
Παρεπιπτοντως οι μυτες δεν εγραφαν πουθενα CR-V.

Εγώ αγόρασα και τα 3 σετάκια μύτες. Τα 2 δεν γράφουν όντως τίποτα, το 3 (αυτό με τα καρυδάκια) γράφουν "ατσάλι χρωμίου βαναδίου". Και τα 3 σετ μου φάνηκαν ίδια ποιότητα.

Με τα σετ μυτες προσοχη, δειτε προσεχτικα τις εγκοπες καποια σετ ειναι ετσι και ετσι απο ποιοτητα. Εαν δεν ειναι CR-V η S2 προσοχη μηπως αξιζει να πανε πισω γρηγορα (14 ευρα ειναι 2 μπριζόλες)

Εβαλα παρουσιαση της βασης δραπανου του λιντλ ΕΔΩ

Μόλις επέστρεψα απο Μελίσσια. Πολύς κόσμος αλλά κανείς δεν σήκωνε εργαλεία ..

Είχε λίγο κόσμο γύρω απο τα εργαλεία τα οποία ηταν άφθονα . Μιλάμε για μεγάλη ποσότητα απο όλα . Μεγάλη ποσότητα και σε καρυδάκια του Σαββάτου..

Πήρα τα σκαρπέλα μου που τα είχα άχτι απο πέρισυ που δεν τα αγόρασα και ησύχασα. :)

Εμείς οι επαρχιώτες έχουμε το καλό ότι πάμε 11:00 και βρίσκουμε στα καλάθια ότι θέλουμε και σε ποσότητες !!!
Έφυγε το 55αρι πάλι
-Βάση δράπανου ( το πάγκου το είχα επιστρέψει παλιότερα γιατί και δεν μου γέμιζε το μάτι και η χρήση του θα ήταν μιά στις τόσες)
-Κολαούζα ( για 1-2 φορές που θα χρειαστώ κάτι και θα ψάχνομαι)
-Ποτηροτρύπανα ( το ίδιο)
-Γιαπονεζοπρίονο (αυτό για πιο συχνά ...ελπίζω)
-Μυτοτσίμπιδο ( Για να συμπληρώσω τα σετ ... ένα σε κάθε σταθμό εργασίας)

Σετ bits είχα πάρει παλιότερα το Parkside PBSS 3 A1. Τα έχω ξεσκίσει και δεν έχουν πάθει τίποτα. Τώρα για προέλευση δεν ξέρω αλλά από πίσω γράφει:
KOMPERNASS H. GMBH
BURGSTRASSE 21 - 44867 BOCHUM GERMANY
Αλλά αυτό μάλλον θα αφορά την έδρα που έχει δώσει παραγγελία για τα φασόν.

χαχα, μπραβο Νικο, 4.5 στα 5 εργαλεια βλεπω οτι τα αγορασες πιο πολυ ετσι για να υπαρχουν, μηπως και χρειαστουν :)))

Μοιαζουμε στις αγοραστικες συνηθειες :)))

Αργησε τοσο πολυ στην Συρο ε?
Προ 1 χρονο του Αγ Πνευματος ημουν στο νησι σου και εβλεπα τον χωρο οπου θα ανοιγε!

Δυστυχως στα νησια με μεγαλο πλυθισμο οπου εχει μονο ενα καταστημα αυτο το φαινομενο ειναι κανονας.

Στην Χιο με 50.000 πλυθισμο εχει ενα καταστημα οποτε καταλαβαινεις...

Ελπίζω και ευελπιστώ αυτό με το ένα κατάστημα ανά νησί να μην αποτελεί κανόνα (...ίσως αν μπούνε κάποια εργαλεία στην αγορά και στους ...αλκοολικούς με αυτά να ηρεμήσουν κάπως τα πράγματα) αλλιώς δεν με βλέπω και τόσο πρόθυμο να τρώω όλη αυτήν την φρίκη, με της πατείς με πατώ σε καταστάσεις, ή τουλάχιστον θα το σκεφτώ πολύ καλά, πριν ξαναπάω.

Υ.Γ. Ελπίζω να σου άρεσε το νησί κατά την παραμονή σου εδώ, και να ευχαριστήθηκες την διαμονή σου. Αν τυχόν ξαναβρεθείς από εδώ το σίγουρο είναι πως θα δεις αρκετές διαφορές σε σχέση με πριν λόγο των έργων ανάπλασης και πεζοδρόμησης την παραλίας που είναι σε εξέλιξη και ευελπιστούν (σ.σ. η δημοτική αρχή και ο ανάδοχος του έργου) να είναι έτοιμα μέχρι το τέλος του χρόνου. Θα χαρώ αν τα καταφέρεις να πιούμε και καφέ και σε βοηθήσω σε ότι τυχών χρειαστείς αφού εκτός από τα εργαλεία και τις κατασκευές έχουμε το ίδιο πάθος και με τις μηχανές και τα αυτοκίνητα τουλάχιστον!!!

Πήρα το θερμοκολλητικό πιστόλι σήμερα, το χρησιμόποιησα, και έσταζε λιγάκι όσο θερμαινόταν. Επίσης δεν είχα κουμπώσει καλά το καλώδιο στην βάση και απογοητεύτηκα γιατί πίστεψα ότι η βάση δεν λειτουργούσε, οπότε δούλεψα χωρις αυτήν. Τέλος, πρέπει να υπάρχει πάντα σιλικόνη στο πλαστικό της σκανδάλης για να υπάρχει ροή μπροστά. (Όσο ζεις μαθαίνεις!) :D Καλό μού φάνηκε για 1η εμπειρία..

Last edited:
Πήρα το θερμοκολλητικό πιστόλι σήμερα, το χρησιμόποιησα, και έσταζε λιγάκι όσο θερμαινόταν. Επίσης δεν είχα κουμπώσει καλά το καλώδιο στην βάση και απογοητεύτηκα γιατί πίστεψα ότι η βάση δεν λειτουργούσε, οπότε δούλεψα χωρις αυτήν. Τέλος, πρέπει να υπάρχει πάντα σιλικόνη στο πλαστικό της σκανδάλης για να υπάρχει ροή μπροστά. (Όσο ζεις μαθαίνεις!) :D Καλό μού φάνηκε για 1η εμπειρία..

Να το έχεις στο όρθιο να μην στάζει. Επίσης δυστυχώς η ευτυχώς έτσι λειτουργεί :)

Το νησί σου είναι πανέμορφο!!!
Πέρασα ένα πολύ όμορφο τριήμερο εκεί.
Εκπληκτική η συνοικία των Χιωτων τα Βαπορια ανυπομονώ να ξαναβρεθω εκεί.
Θα χαρώ πολύ να πιούμε ένα καφεδάκι εννοείται!!!!

Το πριονι κοβει καλα! Αν εχει και αντοχη θα ειναι πρωτο. Μεγαλο συν η ανταλλακτικη λαμα!

Η ιδια ειναι. Απλα προσεξα οτι εχει, και καλα, σκληρυνση με φλογα δοντια. Ποιο πολυ καπνισμενα θα ελεγα :)

Εγω πήρα μόνο αυτά που είχα πει...κολαούζα...και δυο είδη πενσας για τις δουλειές του σπιτιού...
Σαν να εχω παραγεμίσει με εργαλεία...χώρο δεν βλέπω να εχω να τα απλώσω να τα ευχαριστιέμαι...βάλε βγάλε απο τα κουτιά ειμαι για να κανω μια δουλειά...
με βλέπω να κανω μπαζάρ...παίδες...

Last edited:
Τα δόντια δεν είναι τα ίδια, το γράφει και από πίσω.
Η λάμα που φοράει έχει λιγότερα και μεγάλα, η δεύτερη έχει περισσότερα και πιο μικρά.

Το νησί σου είναι πανέμορφο!!!
Πέρασα ένα πολύ όμορφο τριήμερο εκεί.
Εκπληκτική η συνοικία των Χιωτων τα Βαπορια ανυπομονώ να ξαναβρεθω εκεί.
Θα χαρώ πολύ να πιούμε ένα καφεδάκι εννοείται!!!!

Ο.Κ. έκλεισε από τώρα, καλά να 'μαστε! :a0210: