Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Μόλις περασα απο μεταμόρφωσης...
Εχει και γιαπωνέζικα πριόνια...και σκαρπελα περνά και πάρε...
Εχει ΜΙΑ συλλογή Καρυδακια...
Και αλλα...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Την πάτησα σαν τον Θοδωρή... Είδα τα σκαρπέλα, με ήρεσαν (sic) αλλά δίστασα. Μετά το μετάνιωσα, ξαναπέρασα αλλά είχαν φύγει με άλλους, περισσότερο αποφασιστικούς τύπους.
Και αφου είδε το δικό μου, ζήλεψε και ο πατέρας μου και μου ζήτησε να του βρω κι εκεινού το γιαπωνέζικο το πριόνι.

Τα πήρε το μάτι σας πουθενά εντός λεκανοπεδίου;

Εχει μεταμόρφωση...

Εχει ποτήροτρυπανα μπετου...

Και αλλα...

Εχει μεταμόρφωση...

:ernaehrung004:

Την πάτησα σαν τον Θοδωρή... Είδα τα σκαρπέλα, με ήρεσαν (sic) αλλά δίστασα. Μετά το μετάνιωσα, ξαναπέρασα αλλά είχαν φύγει με άλλους, περισσότερο αποφασιστικούς τύπους.
Και αφου είδε το δικό μου, ζήλεψε και ο πατέρας μου και μου ζήτησε να του βρω κι εκεινού το γιαπωνέζικο το πριόνι.

Τα πήρε το μάτι σας πουθενά εντός λεκανοπεδίου;

Κώστα σε εμένα έχει και πριονι και σκαρπελα.
Αν έρθεις το Σάββατο πες μου να σου πάρω!!!

Χθές αργά το απόγευμα πήρα από το κατάστημα της Παιανίας την συλλογή με τα καρυδάκια και αρκετά από τα υπόλοιπα. Ποτηροτρύπανα, πριονάκια...κτλπ. Για αύριο δεν ξέρω, αλλά αν κάποιος φίλος θέλει μπορώ να πάω να δω και να τον εξυπηρετήσω.

Πριν κανένα τεταρτάκι, στο Lidl στο Ν. Ηράκλειο, είχε ακόμα 2 πριονάκια, 1 σετ σκαρπέλα και μερικά bits και μύτες τρυπανιών.

Χα!
Να βγαλει και καμια σεγα παγκου ή πριονοκορδελα να χεστει στο ταλαρο!

Σεγα παγκου εχει βγαλει.
51q4IUR1OjL.jpg

Επισης νομιζω οτι η πριονοκορδελα ειναι απλα θεμα χρονου να μπει στο προγραμμα παραγωγης.
Οπως ειδαμε παραπανω εχει ηδη βγαλει καινουρια προιοντα, εναν μικρο ταινιολειαντηρα και ενα μικρο σεγακι για μοντελισμο. Αντιγραφες της proxxon, οπως σωστα ειπε ο δαιμων :)

Σαφως και ειναι. Δεν υπαρχει κανενα προβλημα για αναλωσιμα/λαμες.

Η μονη σεγα που ξερω οτι χρησιμοποιει δικες της λαμες (οι καλυτερες/ανθεκτικοτερες στην αγορα κατα τη γνωμη μου) ειναι η dremel.

Και αλλα...

Εχει μεταμόρφωση...

μεταμορφωση σημερα 10 και 30
0 συλλογή Καρυδακια
2 γιαπωνέζικα πριόνια
8 σκαρπελα
0 δραπανο κατσαβιδο 20βολτ
2 ποτήροτρυπανα μπετου
0 ποτήροτρυπανα ξυλου'αλουμινιου

Σαφως και ειναι. Δεν υπαρχει κανενα προβλημα για αναλωσιμα/λαμες.

Η μονη σεγα που ξερω οτι χρησιμοποιει δικες της λαμες (οι καλυτερες/ανθεκτικοτερες στην αγορα κατα τη γνωμη μου) ειναι η dremel.

Αρα να το εχουμε και αυτο στον στοχο...μπας και σου μοιασουμε στην λεπτοδουλεια Χιωτηηηηηηη, παλι μας σπρωχνεις στην καταναλωση....Με βλεπω με την βαλιτσα να με περιμενη η σύζυγος...

Και αλλα...

Εχει μεταμόρφωση...

@asotosios: Και πάλι ευχαριστώ. Πέρασα χθες το βράδυ, κατέθεσα και παρέλαβα :award:

@asotosios: Και πάλι ευχαριστώ. Πέρασα χθες το βράδυ, κατέθεσα και παρέλαβα :award:

Χαρά μου...και όλων των παιδιών εδώ μέσα να μοιραζόμαστε πληροφορίες και οχι μόνο...
Καλοδουλευτα τα νεα εργαλεία σου...

Πέρασα και σταμάτησα στο LIDL Περιστερίου στη Λ.Αθηνών μήπως και έβρισκα τα καρυδάκια. Δεν είχε, είχε 40+ δραπανοκατσάβιδα 20βολτ άλλα τόσα πιστολάκια θερμοκόλλας, 1-2 σκαρπέλα και κάτι bits. Πήρα το ένα δραπανοκατσάβιδο.

Τσίμπησα και γω τα σκαρπελα (μια σαλάτα πήγα να πάρω ;) ) που τα είχα αφήσει τη δευτερα αλλα μετα απο αυτα που διάβαζα εδω (κακή επιρροή! :D ) είπα να τα πάρω και γω. Ευτυχώς είχαν τελειώσει τα γιαπωνεζικα γιατι μπορει να έμπαινε και αυτο στο καλάθι! Ειχε γράψει κανεις για τη διαδικασία του ακονισματος τους; Χρειάζονται όπως ειναι τωρα; Α, παρατήρησα ότι είχαν πάνω στην επιφάνεια τους κατι σαν λάδι. Γιατι το εχουν; Για προστασία απο σκουριά; Χρειάζονται κατι τετοιο μετα τη χρήση τους;

Τσίμπησα και γω τα σκαρπελα (μια σαλάτα πήγα να πάρω ;) ) που τα είχα αφήσει τη δευτερα αλλα μετα απο αυτα που διάβαζα εδω (κακή επιρροή! :D ) είπα να τα πάρω και γω. Ευτυχώς είχαν τελειώσει τα γιαπωνεζικα γιατι μπορει να έμπαινε και αυτο στο καλάθι! Ειχε γράψει κανεις για τη διαδικασία του ακονισματος τους; Χρειάζονται όπως ειναι τωρα; Α, παρατήρησα ότι είχαν πάνω στην επιφάνεια τους κατι σαν λάδι. Γιατι το εχουν; Για προστασία απο σκουριά; Χρειάζονται κατι τετοιο μετα τη χρήση τους;

Το έχουν για αντισκωριακή προστασία. Για μακρά αποθήκευση είναι απαραίτητο γιατί πάντα η οξείδωση παραφυλάει... :p

Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Βασης δραπανου λιντλ συνεχεια......
Σημερα "ξεβουρτσισε" (χαλασε το σπειρωμα) της βιδας που σφιγγει για να ρυθμισουμε το υψος απο το αντικειμενο προς τρυπημα. Περαστηκε μια καινουργια σταυροβιδα, με καινουργιο παξιμαδι ασφαλειας, αφου μου "εβγαλε την πιστη" για να βγει.

View attachment 109095

View attachment 109096

Και εγώ το ίδιο ακριβώς θέμα έχω και δεν θέλω να την πάω πίσω γιατί μου είναι χρήσιμη.
Πως έβγαλες την βίδα?
Εγώ δεν μπορώ με τίποτα...

Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Και εγώ το ίδιο ακριβώς θέμα έχω και δεν θέλω να την πάω πίσω γιατί μου είναι χρήσιμη.
Πως έβγαλες την βίδα?
Εγώ δεν μπορώ με τίποτα...

Το ειχα και εγω το προβλημα, προηγουμενη παρτιδα. Γυρναγε η βιδα τρελλα. Την κτυπησα μια με ενε κατσαβιδι απο πισω, στο παξιμάδι και παραδοξως
ξεβιδωσε.