Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δεν είναι θέμα χρήσης αλλά απλότητας. Είναι γνωστό ότι οι παλαιές συσκευές, όχι μόνο ήταν ποιό αξιόπιστες αλλά ήταν πολύ ποιό εύκολα επισκευάσιμες λόγω της απλότητας της κατασκευής τους και της ευκολίας εντοπισμού του προβλήματος.

Ενα τηλέφωνο για παράδειγμα του 1960 θα παρουσίαζε μόνο πρόβλημα στις κάψες και ποτέ στα ηλεκτρικά του κυκλώματα. Το ίδιο και με την κουζίνα, που εδώ τα πράγματα ήταν ακόμα ποιο απλά και εύκολα να επισκευαστούν.

Σήμερα με μεγάλη δυσκολία μπορείς να επισκευάσεις από μόνος σου μια οικιακή συσκευή. Ανοιξα πρόσφατα έναν φούρνο μικροκυμάτων να βρω τι έπαθε και δεν καταλάβαινα τίποτα !

Μόλις γύρισα, το πήγα πίσω, συμπλήρωμα στοιχείων και μου επέστρεψαν την αξία του. Αγορά 20/10 με 20/11, 30 μέρες ακριβώς

Last edited:
Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Μόλις γύρισα, το πήγα πίσω, συμπλήρωμα στοιχείων και μου επέστρεψαν την αξία του.

Καλά έκανες Παναγιώτη,τώρα τί σκέφτεσαι νά πάρεις από φαλτσοπρίονο ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

παναγιωτη σιγουρα ειχε καποιο προβλημα? δεν καταλαβα την βλαβη.

Βασίλη δούλευε και έκοβε κανονικά αλλά μόλις άφηνες την σκανδάλη έκανε ένα θόρυβο σαν γρατζούνισμα. Όπως περίπου κάνει ο γωνιακός.

Καλά έκανες Παναγιώτη,τώρα τί σκέφτεσαι νά πάρεις από φαλτσοπρίονο ?

Δημήτρη, πρώτα θα κοιτάξει αύριο ο Κυριάκος, νομίζει ότι έχουν στον Νέο Κόσμο. Αν δεν... θα δω...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

σε βλεπω για μπλε χα χα.

Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις; χαχα. Δεν με παίρνει για εκεί.

Και μενα ετσι κανει σαν να βρισκει καπου .προσεχε γιατι κανεις " κακες "παρεες και σε βλεπω με κανα dewalt.χαχαχα!!!

Και μενα ετσι κανει σαν να βρισκει καπου .προσεχε γιατι κανεις " κακες "παρεες και σε βλεπω με κανα dewalt.χαχαχα!!!

καλά το ότι εισαστε/μαστε κακιά παρέα το ξέρω. Λες; Από την άλλη μη ξεχνας: "πες μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι." χαχαχα

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Παναγιώτη καλά δε λες που το είδα προχθές!!!
Την καλύτερη δουλειά έκανες που το πηγές πίσω!
Σε λίγο καιρό θα ήθελες επίσκεψη στην Νέα Ιωνία...

Σίγουρα, ευτυχώς πρόλαβα την τελευταία στιγμή, κυριολεκτικά.

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ρε ασχοληθείτε με κανένα Makita.... Για ρωτήστε και τον Μπάμπη... ;-)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ρε ασχοληθείτε με κανένα Makita.... Για ρωτήστε και τον Μπάμπη... ;-)

Άστους άστους... Που θα πάει, θα μάθουν.
Ακούστε μια σοφή κουβέντα από κάποιο μεγαλύτερο:
- Τα Makita μπορεί να μην είναι η πρώτη μας επιλογή αλλά σίγουρα είναι η τελευταία μας! :grandpa:

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Μπάρμπα Μπάμπη!!!!!
Σε χάλασε το κίτρινο ρουτερακι?????

Όχι βέβαια... Ούτε ο ξεχονδριστήρας με χάλασε, μια χαρά εργαλεία είναι.
Αλλά οπως είπα η τελευταία επιλογή θα είνα Makita, εκεί σταματάς... (Εκτός αν με δελεάσεις με κανένα Metabo -bye-).

Αυτό τι το έκανες τελικά, το πέταξες? Ρωτάω γιατί ανεξάρτητα από το αν υπάρχουν ανταλλακτικά για το συγκεκριμένο μοντέλο, σίγουρα κάπου θα υπάρχει κάποιος κωδικός που να ταιριάζει. Έτσι είχα φτιάξει δράπανο AEG (δεκαετίας 1980) με το ίδιο πρόβλημα, 20 χρόνια μετά την παραγωγή του, όπου βέβαια το ανέλαβε μάστορας παλιός που τα είχε μεράκι. Νομίζω έχω γράψει και εδώ την ιστορία...

Το χρησιμοποιώ περιστασιακά πλέον, απλά πρέπει να περιμένεις να πάρει στροφές πρώτα μερικά δευτερόλεπτα και μετά να τρυπήσεις. Δεν κλωτσάει δηλαδή όταν πατάς τη σκανδάλη όπως αρχικά. Μετά λειτουργεί ικανοποιητικά. Ο διακόπτης είναι ηλεκτρονικός με ρυθμιζόμενη ροπή και κλείδωμα σε διαφορετικές βαθμίδες για να ρυθμίζεις στροφές, δεν ξέρω αν ταιριάζει κάτι άλλο εδώ...

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Όχι βέβαια... Ούτε ο ξεχονδριστήρας με χάλασε, μια χαρά εργαλεία είναι.
Αλλά οπως είπα η τελευταία επιλογή θα είνα Makita, εκεί σταματάς... (Εκτός αν με δελεάσεις με κανένα Metabo -bye-).
Πως φαινεται ο βαζελος ο ανθρωπας ε... ;-Ρ

PB220060.jpg τριανταφυλλια απο το λιντλ τελικα βγηκε καλη δεν ξερω εαν ειναι parkside η powerfix.χαχαχα!!!!