Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Σωστος
Παιδιά να ξέρετε αν δεν μαγκωνουν πια οι σφικτηρες σας, ανοίξτε την λαβή, βγάλτε την ασφάλεια από την ραβδο, ξεπεραστε την ραβδο από την λαβή και αναποδογυριστε το λαμακι που περνάει μέσα του ή ραβδος.
Έτσι θα δώσετε αλλά τόσα χρόνια ζωής στον σφικτηρα σας!

Ξεχασα να ενημερωσω οτι στην μεταμορφωση το λιντλ εχει μια δεκαρια θερμοπιστολα κολλας στα 11 ευρω για οποιον χρειαζεται να φτιαξει τιποτα τωρα με τις γιορτες...

Σκουπα αν δεν βρω σταχτης αυριο, στο τοπικο, ειδε κανεις εκει στα μερη σας?

Σκούπα στάχτης δεν έχει Νεκτάριε. Μόνο την γνωστή με τον inox κάδο και σε πολλά κομμάτια.
Πήγαινε μια βόλτα από της Ηρακλείτσας, εκεί έχει σίγουρα...

Δεν προλαβαινω να παω ηρακλειτσα...πρωι θα κανω μια επισκεψη γρηγορη.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αυτη δεν κανει για σταχτη? απλα βγαινει ακριβη για τη δουλεια αυτη?

Έλα που δεν προλαβαίνεις. Πάνε ρε έχει πολύ καλες προσφορές γιατί φέρνει πάντα πολλά κομμάτια. Άσε που έχει και τα τρόφιμα πολύ καλύτερες εκπτώσεις!!!

Όχι δεν κάνει για στάχτη αυτή γιατί δεν έχει μεταλλικό σωλήνα. Αυτή είναι και η διαφορά με την στάχτης. Αν μαζέψεις καυτή στάχτη ο πλαστικός σωλήνας θα λιώσει....

Έχει δει κανείς αν υπάρχουν εργαλεία αέρος σε κάποιο κατάστημα εντός Αττικής? Κυρίως για το καρφωτικό και το σετάκι με ενδιαφέρει.

Έψαχνε αφορμή να δει και το Lidl της Ξάνθης και τη βρήκε ε?

Και στα δύο καταστήματα των Αχαρνών(Μενίδι) είχε χθες το απόγευμα. Για σήμερα δεν ξέρω.

Σ'ευχαριστώ Γιάννη, δυστυχώς το Μενίδι μου πέφτει αρκετά μακρυά...

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ξεχασα να ενημερωσω οτι στην μεταμορφωση το λιντλ εχει μια δεκαρια θερμοπιστολα κολλας στα 11 ευρω για οποιον χρειαζεται να φτιαξει τιποτα τωρα με τις γιορτες...

Θέλω αλλά μου πέφτει μακριά. Έχω 2 παλιά και δεν δουλεύουν καλά.